Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

17.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužná překvapivě zvítězila v Senomatech


Branky


21

Mizerná série Lužné je ukončena! Stalo se tak na hřišti Senomat, které v zápase nebyly horší, byť konečný výsledek vypadá úplně jinak. Branky padaly až ve druhém poločase, ale příchozí diváci si jistě přišli na své.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě nepříjemnosti v jednom

Senomaty musely začátkem zápasu řešit obrovský problém. Šnajdr vysunul Grilla, který se řítil na Ráce. Domácí brankář včas zakročil, ale přivodil si při tom zranění a krátce poté musel ze hry odstoupit. Do branky se postavil Mácha, což bylo další citelné oslabení v poli. Běžela 25. minuty a rohový kop poslal do břevna hlavou Kopřiva. Z následné dorážky mířil nepřesně Šnajdr.

 

Po nastřelené brankové konstrukci byly Senomaty aktivnější a vytvořily si tlak, ale zakončení nebyla přesná. A tak udeřilo na druhé straně a to přímo "do kabiny". Nejdříve domácí přežili obrovskou šanci Pokorného, kterého vysunul Košulič a luženský snajpr střelou na zadní tyč nechal vyniknout Máchu. Poté už to Lužné vyšlo. Šnajdr z levé strany poslal míč do vápna, kde krásným obloučkem otevřel skóre zápasu Pokorný - 0:1.

Lužná se rozjela

Hned začátkem druhého poločasu měla Sparta k dispozici slibnou standardku. Tu vzal na sebe J. Staněk a centrem našel Pokorného, který opět hlavou mířil přesně na zadní tyč - 0:2. Senomaty tak měly dvougólové manko, se kterým se dalo něco dělat. To by ovšem nesměli domácí chybovat v rozehrávce, kterou vystihl Grill a zasadil Beranům třetí ránu - 0:3. Krátce před odehranou hodinout hry vysunul Kokšál přesně Polcara, který vypálil. Duda jeho projektil vyrazil pouze ke Komínovi, který měl snadnou úlohu - 1:3.

 

Senomaty měly i další náznaky šancí, stejně jako v prvním poločase ale chyběla přesnost v zakončení. A tak trestala znovu Lužná. Pokorný doběhl míč na hranici soupeřova vápna, naservíroval Šnajdrovi a jeho střelu tečoval Košulič za bezmocného Máchu - 1:4. Hotovo. Pět minut před koncem vyrazil na výlet Kolínský, který po narážečce s Rekem vyprodukoval něco mezi střelou a přihrávkou. To něco skončilo nakonec gólem - 1:5. Senomaty chtěly, se zápasem ale nic více nedokázaly udělat, a tak překvapivě vysoko prohrály.



Ohlasy k zápasu


SK Senomaty
Antonín Polcar, záložník: Začátek první půle byl opatrný, poté se nám zranil Rác, do branky šel Mácha a hra se nám rozsypala. Po první vstřelené brance byla Lužná lepší. My jsme pak jen snížili. Zápas hodně ovlivnilo brzké střídání našeho brankáře a indispozice Máchy ve středu hřiště.

TJ Sparta Lužná
Tomáš Pavlíček, trenér: Z našeho pohledu skvělý výsledek, pro domácí krutý. Ve vyrovnaném zápase byli často fotbalovější, ale štěstí se k nim otočilo zády. My jsme mu šli ale hodně naproti. Nasazením a zodpovědností. K tomu se vrátila střelecká muška Pokornému, který odvedl navíc dost práce při výstavbě útoků a nevynechal ani obranné návraty. V zadních řadách vyčníval opět jistotou Dolhý. Všichni hráči podali výkon minimálně na úrovni svého standardu, takže vítězství je zcela zasloužené.



Sestavy


SK Senomaty
L. Rác [-] (18. J. Bureš [-] ) - M. Kokšál [-] , M. Sailer [-] , M. Karnold [-] , L. Mácha [-] , D. Moroz [-] , A. Polcar [-] (62. T. Pichner [-] ) , M. Komín [-] , J. Kodeš [-] , M. Hudák [-] , R. Trešl [-] (69. Z. Kukla [-] )

TJ Sparta Lužná
F. Duda [-] - J. Dolhý [-] , R. Grill [-] (77. J. Bendl [-] ) , J. Špička [-] , R. Šnajdr [-] , P. Kopřiva [-] (64. M. Rek [-] ) , R. Pokorný [-] , J. Staněk [-] , O. Košulič [-] (83. P. Bičík [-] ) , J. Kolínský [-] , D. Kopernický [-]

ŽK: 17. P. Kopřiva , 30. J. Dolhý .
Hráči zápasu: J. Dolhý , R. Šnajdr , R. Pokorný .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: SVOBODA David - SOJKA Petr (N), ŠPIČKA Adam (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Pešek

Expert: Jakub Fejfar
Tip experta: výhra domácích

Jednička a Máchův rozhodující gól.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Senomaty překvapivou výhru z Rynholce doma potvrdí dalšími 3 body, Lužná je stále ve výsledkové a herní krizi

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích