4:3
(3:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

24.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stod v deseti lidech šahal na penaltový rozstřel, domácí Kundrata však penalty odmítl


Branky


20. T. Brož , 26. M. Dufek , 40. M. Dufek , 87. Š. Kundrata - 14. M. Terber , 31. V. Kaše , 82. M. Terber
10

V zápase se potkaly dva týmy, které mají dostatečný počet bodů, a tak mohly nechat nějakou nervozitu v kabinách. Zápas byl jistě hodně ovlivněn vyloučením hostujícího Antoše, který se musel již ve 24. minutě po druhé žluté kartě poroučet pod sprchy. Nakonec to byla gólová přestřelka, ve kterém hosté i tak sahali po penaltovém rozstřelu. Penalty nakonec odmítnul domácí Kundrata, když v 87. minutě strhnul vedení na stranu domácích. Utkání přihlížela skvělá divácka kulisa - na zápas se přišlo podívat 260 diváků

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločasu

Za velmi teplého slunného dnes bez mraků se utkaly dva týmy, které nemusí řešit v současné době žádné záchranářské otázky a tak si to mohli bez nějakých problému fotbalově rozdat. Hned od začatku zápasu měl více ze hry Stod, takto to bylo až do červené karty, která určitě ovlivnila zápas. Po tomto oslabení měl pochopytelně více ze hry Hradec. Šance se však po celý poločas střídaly na obou stranách. Již 4. minuta přinesla zajímavou šanci Tesárek vysunul po straně hřiště Snášela, ten prošel až k vápnu a centrem našel před brankou opět Tesárka, jehož pokus z voleje Kosť vyrazil. Terber už se poté k dorážce nedostal. Ve 14. minutě padla první branka - dlouhý míč z hloubi pole za obranu doletěl k Terberovi, který tak mohl postupovat sám na Kostě, udělal mu kličku a pohodlně do prázdné otevřel skóre 0:1! V 17. minutě Rataj našel dlouhým míčem rozběhnutého Tesárka, ten poslal centr do pokutového území, kde Terber uvnitř malého vápna nedokázal balon dobře trefit a mířil hodně nepřesně. Ve 20. minutě bylo srovnáno - po faulu, který odpískal sudí na hranici velkého vápna se k míči postavil Tomáš Brožov a přesným obstřelem zdi nedal brankaři jedinou šanci - 1:1! Ve 24. minutě se po druhé žluté kartě musel poroučet pod sprchy hostující Antoš, takže měli domácí téměř celý zápas početní výhodu. Tu využili domácí hned o dvě minuty později, když dostal míč na kopačky domácí Michal Dufek, kterému to poslední zápasy pěkně pálí a nemýlil se - 2:1! Ve 31. minutě se opět připomněli hosté a to rovnou brankově - s Ratajovou vzdušnou přihrávkou si neporadil vůbec dobře B. Andrle a dal tak hodně prostoru ve vápně Kašemu, jenž příležitost využil a střelou k tyči vyrovnal na 2:2! Další z nákopů, tentokrát od Snášela, přistál před Terberem, jehož zakončení zhruba z osmi metrů skvělým zákrokem zneškodnil Kosť. Z protiútoku se podruhé v zápase trefil Michal Dufek, když míč podél lajny zatáhl Anderle a lehkým obloučkem našel prvního jmenovaného, který již neměl složitou práci - 3:2! Do kabin se šlo tedy za stavu, který vyhovoval více domácím.

 

Branková remíza ve druhém poločasu

Po přestávce měl hned v úvodu dvě šance Hradec, ale Stod podržel dobrými zákroky Poslední stejně, jako již několikrát předtím i potom. Jinak byl povětšinou lepším týmem Stod, který se snažil i v početním oslabení o vyrovnání a neměl k tomu daleko. Šance byly opět k vidění na obou stranách. V 50. minutě šel sám na brankaře Myška, ale trefil pouze hostujícího Posledního. V 60. minutě běželi sami na bránu Myška s Dufkem, Myška však nenahrál lépe postavenému Dufkovi a vylámal si zuby na brankaři. V 69. minutě po Zezulákově standardce hlavičkoval těsně nad Snášel. V 71. minutě na Zezulákův přetažený roh na zadní tyč si naběhl Snášel, ale ani tentokrát do branky nezamířil. O pár vteřin později zachytil špatnou rozehrávku B. Andrleho Zezulák. Poté však váhal se střelou, která byla nakonec zblokována. Míč se ještě odrazil k Terberovi, jenž zakončil vedle. V 75. minutě opět utekli domácí, Myška tentokrát hledal lépe postaveného Kisse, ale jeho pokus opět vytěsnil Poslední. V 82. minutě se za svoji aktivitu hosté dočkali - spolupráce Höflera s Tesárkem vedla k povedenému centru druhého jmenovaného, na nějž si naskočil nehlídaný Terber a hlavou vyrovnal na 3:3! Uteklo však pouze pět minut a bylo pro hosty zase zle - když si pěkným zakončením vzal vedení pro svůj tým zpět domácí Kundrata, když zužitkoval pěknou přihrávku Ondry Lihma. V nastavení mohli hosté ještě srovnat, když pronikl do vápna Kaše, posunul Zezulákovi, jehož centr ještě vrátil před branku Terber, ovšem před Ratajem těsně odklidil míč do bezpečí D. Lihm a tak hosté nakonec těsně prohráli, přestože hráli téměř celý zápas v početním oslabení.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Štěpán Kundrata: Myslím, že dnes diváci mohli být spokojeni. Krásné počasí, hodně branek a nakonec i první výhra nad velkým soupeřem. My jsme se druhý poločas zbytečně zatáhli a nechali hrát Slavoj. Skoro nás za to potrestali. Můj gól ale ten zápas rozhodl. Jsem za něj rád, branek moc nedávám, tak tento je hodně cenný.

TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Divácky určitě zajímavé derby s velkým počtem využitých i nevyužitých šancí. I v deseti jsme byli domácím minimálně rovnocenným soupeřem a alespoň bod bychom si za předvedený výkon určitě zasloužili. Hráč utkání za Stod: Tomáš Posledn



Sestavy


SK Hradec 1946
P. Kosť [-] - T. Brož [-] (31. O. Lihm [-] ) , D. Müller [-] , M. Liebel [-] , B. Andrle [-] - P. Andrle [-] (68. O. Kiss [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , J. Skala [-] (37. D. Lihm [-] ) , Š. Kundrata [-] - M. Dufek [-] (88. L. Daneš [-] ) , M. Myška [-] (76. J. Šubrt [-] )

TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Terber [-] , V. Kaše [-] , P. Vlk [-] (88. A. Fabián [-] ) , D. Tesárek [-] , J. Múčka [-] (46. M. Zezulák [-] ) , J. Antoš [-] , F. Höfler [-] , R. Snášel [-] , M. Suk [-] (78. D. Fišer [-] ) , V. Rataj [-]

ŽK: 10. M. Dufek , 37. J. Hrdina ml. , 69. M. Liebel - 19. J. Antoš , 91. A. Fabián . ČK: 24. J. Antoš .
Počet diváků: 260. Rozhodčí: Šálková Helena - KAŠE Jiří (N), POSLEDNÍ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Lukáš Heřman
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů