5:1
(5:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter absolutně nezvládl první poločas a nechal tak všechny body v Nepomuku


Branky


4. M. Baran , 8. V. Švec , 27. D. Šmíd , 33. V. Švec , 37. M. Baran - 52. T. Loukota
11

Klášter již tři poslední zápasy neví, co je to výhra. Tuto nepříznivou situaci chtěl zlomit dnes v zápase proti Nepomuku B. Domácí jsou však nečitelní - v zápase mohou být a nebo nemusí být posíleni hráči z A týmu a tak mnohdy soupeř do prvního hvizdu neví, s čím nepomucké béčko na soupeře vyběhne. Klášter nezvládl absolutně první poločas, ve kterém dostal pět branek a z domácího hřiště Nepomuku si neodvezl ani jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pět branek v prvním poločasu rozhodlo

Nepomuk B se potřeboval nutně odpoutat od pozic, ve kterých jsou týmy namočeny v sestupových vodách. Přestože v posledních dvou zápasech před domácími fanoušky nastřílel patnáct branek, vstupoval do zápasu dnes s tím, že se střelecky tolik nemusí dařit a nebude to nic lehkého. Hosté již delší dobu nevyhráli a tak chtěli dnes jistě brát body. Hned v první minutě unikl po pravé straně hostující Vladař, následně poslal přesný míč do vápna na volného Karelu, který však z bezprostřední blízkosti brankové čáry trestuhodně překopl branku - kdoví jak by se zápas vyvíjel. Nedáš, dostaneš! Hned ve čtvrté minutě domácí trestali. Po nedorozumění hostující obrany a chybě golmana se k míči dostal Marek Baran a rozradostněl domácí fanoušky - 1:0! Hned o čtyři minuty později bylo pro hosty ještě hůře, to když se nejlépe va vápně zorientoval domácí Švec a poslal svůj tým do dvoubrankového vedení. Hosté se začali lehce tlačit před vápno domácích, což přineslo své ovoce v 15. minutě, když byl brankařem faulován Vladař a sudí ukázal na penaltový kop. Jak se říká, že by sám faulovaný neměl chodit na penaltu, se posléze potvrdilo. Vladař si postavil míč a střelou mimo branku domácího gólmana nesnížil. V 17. minutě střílel velmi tvrdě Loukota, ale jeho střelu domácí brankař s trochou štěští vyrazil na rohový kop. Ve 27. minutě se po pěkné kombinaci dostali domácí až před vápno hostů, zde se chopil míče David Šmíd, protáhl se do vápna kolem obránců a křižnou střelou nedal brankaři šanci - 3:0! To však nebylo vše. Ve 33. minutě zahrávali domácí trestný kop po faulu, k míči se postavil domácí Martínek a přesně našel hlavu Švece, který poslal míč nechytatelně do šibenice a vsítil tak svůj druhý gól v zápase. Domácím to však nestačilo, ve 37. minutě se utrhnul po straně Václav Švec, zatáhl míč až k vápnu soupeře a skvělou přihrávkou přesně našek Marka Barana, který střelou podel brankaře zvyšoval již na 5:0! Ve 45. minutě ještě velkou šanci Loukoty domácí obránce vyhlavičkoval z branky a tak se šlo do kabin za stavu 5:0 pro domácí tým.
 

Klášter pouze korigoval výsledek jednou brankou

Hosté chtěli určitě s velmi nepříznivým výsledkem něco ještě udělat, ale i když jejich hra nebyla špatná, nedokázali prostě dotáhnout své akce do zdárného konce. V 53. minutě odvracela obrana domácích střelecký pokus Vladaře na rohový kop, ze kterého se následně prosadil Loukota, když svoji střelou na zadní tyč nedal domácímu brankaři šanci. Domácí přidali ještě šestou branku, ale ta jim nebyla uznána rozhodčím na upozornění pomezního, přestože se s největší pravděpodobností o ofsajd nejednalo. Hra se celkem vyrovnala a více ze hry měli chvílema i hosté, ale ti nedokázali finální přihrávkou najít vždy někoho, kdo by mohl zakončovat. V 75. minutě mohli hostí snížit, Vladař překonal brankaře, ale na brankové čáře ho zastoupil domácí hráč a míč vykopl pryč. Do konce poločasu se již nic nestalo a tak dnes za výkon Nepomuku v prvním poločase zůstaly všechny tři body doma. 



Ohlasy k zápasu


FK Nepomuk B
Jiří Slach: Přestože jsme v posledních dvou zápasech doma vstřelili velké množství branek, vstupovali jsme do zápasu s pokorou. Zápas se rozhodoval v prvním poločase, ve kterém jsme vstřelili pět branek a nakonec zaslouženě vyhráli. Soupeř za stavu 2:0 pro nás kopal penaltu, kterou však neproměnil a my potom přidali ještě tři branky. Vstřelili jsme i šestou branku, ale tu nám rozhodčí po upozornění pomezního neuznal, přestože se o ofsajd nejednalo, ale v tu chvíli to s ohledem na stav zápasu nic neřešilo. Hráčem zápasu z naší strany bych určil Vaška Švece, který vstřelil dvě branky. Skvěle zahrál i Marek Baran, který vstřelil také dvě branky a další dvě připravil.

TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: V posledních zápasech se nám vůbec nedaří, dnes jsme navíc neproměnili i penaltový kop a do poločasu jsme inkasovali pětkát. Soupeř byl lepším týmem a dnes zaslouženě zvítězil.



Sestavy


FK Nepomuk B
D. Slivoň [-] - R. Mráz [-] (61. M. Dušek [-] ) , J. Polívka [-] , M. Viktora [-] , J. Martínek [-] (53. J. Slach [-] ) , J. Ticháček [-] (70. M. Berkovec [-] ) , D. Šmíd [-] , V. Švec [-] , P. Panc [-] , M. Baran [-] , P. Váňa [-]

TJ Klášter
L. Tobrman [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Suko [-] (86. M. Málek [-] ) , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , T. Karela [-] (77. J. Málek [-] ) , T. Pekárek [-] , T. Vladař [-] , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-]

ŽK: 15. D. Slivoň , 48. P. Panc - 56. L. Pelikán .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: SLABÝ Otto - ŠIMEK Luboš, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Michal Čáslava
Tip experta: výhra hostů

Klášter už jistě potřebuje bodovat a myslím si, že by to mohl odnést Nepomuk. Pokud však Nepomuk posílí z A týmu, bude to mít Klášter těžké, ale věřím mu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích