2:1p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lužany nakonec braly bod z penaltového rozstřelu, přestože hrály od 39. minuty s červenou kartou


Branky


12

Na Lužany se pomalu dotahují Radkovice a tak potřebují nutně z každého bodu body. Dnes však proti nim nastoupil soupeř, který před zápase držel třetí místo v tabulce a tak se dala čekat těžká práce. Přestože hrály Lužany od 39. minuty s červenou kartou, nakonec ze zápasu vydolovaly alespoň jeden bod, když byl Hradec uspěšnější v penaltovém rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neproměněná penalta, červená karta, ale i branka Lužan

Lužany přijely k zápasu pouze v jedenácti lidech a tak si musely dávat velký pozor na to, aby se náhodou někdo nezranil, případně předčasně neutavil. Hosté vstoupili do zápasu lépe a byli aktivnější, drželi více míč na svých kopačkách a když se míč dostal na kopačky domácích, tak jím dlouho nevydržel, protože je hosté celkem dobře presovali. Hradec se tak v celém zápase fotbalově trápil a hlavně ze začátku měl velké problémy s dobře hrajícími a aktivními Lužany. V 5. minutě zakončovaly Lužany těsně vedle, to když si hostující hráč teprve srovnával střelecku mušku. Lužany tlačily na soupeře a jejich snaha přinesla ovoce. V 18. minutě aktivní Skála utekl Hradecké obraně a střelou na zadní tyč otevřel skore - 0:1! Chvíli na to, měl velkou šanci vyrovnat i Hradec, ale Myška ve skvělé pozici trefil jen brankáře a tak se skóre zápasu neměnilo. Hradec musel již v prvních dvaceti minutach střídat pro zranění Bečváře a Kundratu, což bylo jistě znatelné oslabení. Lužanům se zase zranil lehce jejich hráč, ale vzhledem k počtu hráčů na lavičce hostí musel pokulhávat nadále na hřišti. V 33. minutě utekl domácí Myška, byl ve vápně faulován a rozhodčí nařídil penaltu. To se nelíbilo hostujícímu Brožovi a vztekle zakopl míč. Rozhodčí mu udělil žlutou kartu, bohužel již druhou a musel tedy předčasně pod sprchy. Kdyby však tušil, že domácí penaltu nepromění, jistě by se nezachoval tak, jak se zachoval, čímž určitě oslabil svůj tým. Penaltu tedy domácí Skala kopl jen do tyče a tak se pokračoval dále za stavu, jež vyhovoval hostům. V závěru poločasu měl ještě velkou šanci Kiss, ale netrefil branku a tak se šlo do kabin za stavu 0:1 pro hosty.

Hned na začátku druhého poločasu se trefili domácí

aHosté si v kabině jistě říkali, že se budou spíše soustředit na obranu a případné brejky, protože uz byli takto dost oslabeni, ale vše se pokazilo hned v úvodu druhého poločasu. Do druhého poločsu museli domácí znovu vystřídat, protože nemohl pro zranění pokračovat brankář Janeček, a tak šel utkání dochytat Kosť - třetí zranění během 45 minut bylo pro domácí opravdu kruté. Na začátku druhého poločasu však Hradec šťastně vyrovnal. Petr Andrle poslal na branku centr a ten k překvapení Lužanského brankáře skončil v síti - jistě byl překvapen i Andrle, který nechtěl střílet, ale hledat spoluhráče ve vápně - 1:1!  Druhý poločas se již hrál převážně na polovině Lužan, což bylo i logické vzhledem k tomu, že domácí měli početní převahu. Lužany však pozorně bránily a moc domácí do šancí nepouštěly, což byl rozhodující faktor. Největší šanci utkání otočit měl David Lihm, ale z těsné blízkosti i za přispění brankáře míč do branky nedostal, v této chvíli jistě všichni z Lužan svému brankaři děkovali. Postupně se v duchu tlačení Hradce a skvělému bránění Lužan dostal zápas až do svého konce a o dělbě bodů musely rozhodnout až penaltové kopy.

V penaltové loterii lepší domácí

Lužany hned první penaltu poslaly vedle a zbylých devět střelců se nemýlilo a tak bylo jasné, že dva body zůstanou doma a Lužany si odvezou pouze jede bod, který ale v konečném zúčtování může být velmi důležitý.



Ohlasy k zápasu


SK Hradec 1946
Michal Bečvář: Díky zranění z úvodu utkání jsem měl možnost se na zápas dívat jako divák a dnes jsme moc fotbalové krásy nepředvedli. Nedařilo se nám, chyběla tomu bojovnost. Soupeř byl určitě k poražení, hlavně když dohrával v deseti. My jsme toho moc dopředu neukázali.

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus - vedoucí mužstva: Na to, v jaké jsme dnes hráli sestavě to je opravdu zlatý bod. Hradecký měli určitě více času míč na svých kopačkách a tedy více ze hry, ale paradoxně my jsme měli více šancí na vstřelení branky. Neproměňujeme branky. Zápas se nakonec dostal až do penaltového rozstřelu, který je pro nás zatím zakletý. Nedali jsme hned první penaltu a ze zápasu jsme si odvezli tedy pouze jeden bod. Dnes zahrál pěkně náš kapitán Milda Hořký. Příští týden snad už budeme brát tři body!



Sestavy


SK Hradec 1946
J. Janeček [-] (46. P. Kosť [-] ) - T. Brož [-] , M. Bečvář [-] (13. D. Lihm [-] ) , M. Liebel [-] , B. Andrle [-] - Š. Kundrata [-] (26. O. Lihm [-] ) , J. Hrdina ml. [-] , J. Skala [-] , O. Kiss [-] - P. Andrle [-] (78. J. Šubrt [-] ) , M. Myška [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - J. Pecl [-] , M. Toma [-] , J. Běl [-] , M. Hořký [-] , J. Ruth [-] , Z. Bultas [-] , T. Kutka [-] , P. Pecháček [-] , O. Brož [-] , O. Skála [-]

ŽK: 87. O. Lihm , 87. B. Andrle - 13. M. Hořký , 33. O. Brož . ČK: 39. O. Brož .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Škoda Pavel - KAŠE Jiří (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: výhra domácích

Domácí Hradec na svém hřišti body nerozdává a bude tomu tak i v tomto utkání.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích