6:2
(3:0)
56. M. Toma
75. M. Toma
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

18.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šest branek v zápasu zařídilo Zdemyslicím tři mistrovské body


Branky


5. J. Fiala , 25. M. Valeš , 44. M. Valeš (p.) , 57. M. Valeš , 61. R. Šilhánek , 77. T. Sýkora - 56. M. Toma , 75. M. Toma
9

Zdemyslice dnes na krásně připraveném trávníku vstřelily postupně šest branek a potěšily dnes domácí fanoušky. Lužany vstřely pouze dva góly a odjely dnes tedy s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky domácích

V sobotním slunném odpoledni přivítaly Zdemyslice na svém krásném trávníku celek Sokola Lužany. V tomto utkání šlo prakticky o 6 bodů, protože oba celky dělily v tabulce pouhé dva body. Domácí chtěli navázat na týden staré vítězství se Vstiší, a tak se hned od počátku do lužanského celku zakousli. Hned v 5. minutě se ujali vedení, když se po rohovém kopu Petra Česala prosadil hlavou Jan Fiala - 1:0! Od 20. minuty převzali taktovku hosté a kombinační hrou začali domácí celek přehrávat, avšak pouze po hranici vápna. Tam jejich snažení obyvkle končilo, protože domácí poctivě bránili a vzápětí vyráželi do rychlých protiútoků. Po jednom takovém uplatnil svoji rychlost domácí útočník Michal Valeš, postupoval zcela sám na hostujícího brankaře Fuchse a prudkou střelou ho překonal - 2:0! Hosté měli i tak nadále míč častěji na kopačkách, více kombinovali, ale většina jejich akcí končila před vápnem domácích, případně střelami z větší vdálenosti, které až na jednu střelu nenašly místo mezi třemi tyčemi. V prvním poločase ohrozili Kotoru v domácí brance pouze střelou z trestného kopu, se kterou si domácí gólman bez obtíží poradil. Ve 43. minutě podnikli domácí další z rychlých brejků, po pravé straně se prohnal Tomáš Lang, zatáhl míč až do vápna, kde jej podrazil hostující obránce a rozhodčí Plamínek nařídil pokutový kop. Toho se ujal Petr Valeš, který tvrdou ranou se štěstím prostřelil Fuchse - 3:0! A to byl výsledek, s kterým se šlo o poločasu do kabin.

Druhý poločas byl střelecky vyrovnanější

Druhý poločas byl obdobou prvního, hostující hráči dominovali na míči a domácí se soustředili na dobrou obranu, což se jim dařilo až do 56. minuty. V 56. minutě hosté přetavili svoji převahu ve snižující branku, když na vápně promáchl míč kapitán domácích Petr Česal a hostující Marek Toma prudkou ranou nedal Kotorovi šanci - 3:1! Hosté se však neradovali ze snížení dlouho. Hned vzápětí v 57. minutě totiž využil zaváhání hostujícího stopera na půlící čáře opět Michal Valeš a po sólu znovu překonal Fuchse - 4:1! To byla těžká rána pro hosty, kteří se ještě pár minut zpět připravovali na případné dorovnání skóre.  Aby toho nebylo na hosty málo, tak za další čtyři minuty v 61. minutě zahrával z pravé strany trestný kop domácí René Šilhánek a jeho střílený centr si srazil do vlastní sítě jeden z hostujících obránců. Gól byl však připsán R. Šilhánkovi - 5:1! Hosté se i přes nepříznivý stav snažili a v 75. minutě po rohovém kopu předskočil domácího obránce opět Marek Toma a svým druhým gólem snížil stav na 5:2 z pohledu hostů. Ovšem stejně jako po prvním gólu hostů i tentokrát měli domácí rychlou odpověď. Na vlastní polovině hřiště se zmocnil míče střídající Radek Čimera, obešel tři protihráče a předložil míč před prázdnou branku taktéž střídajícímu Tomáši Sýkorovi, který v pádu napálil svou pumelici od břevna do branky a stanovil tak konečný stav utkání na 6:2 pro Zdemyslice.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora: Dnešní zápas byl pro nás velmi důležitý a jsme proto moc rádi, že jsme zvítězili. Bohužel převedená hra nebyla podle našich představ, hosté byli mnohem lepší na míči, lépe kombinovali, ale naštěstí pouze po vápno. Naopak nás těší naše dnešní produktivita, jelikož nám dnes spadlo do branky prakticky vše do čeho jsme kopli. Děkujeme i našim fanouškům, kteří nás opět podpořili ve velkém počtu.Nejlepší hráči: TJ Zdemyslice - Michal Valeš, Sokol Lužany - Marek Toma.

TJ Sokol Lužany
Petr Rýmus: Dnes se nám nic nedařilo. Nehrál nám útok, nehrála nám obrana. Soupeř využíval všech našich chyb, když na některé góly jsme jim přímo nahráli. Řekl bych, že jsme opticky vypadali na hřišti lépe, ale to nám zápas nevyhraje. Musím řící, že ve Zdemyslících měli dnes zatím nejlepší hřiště, na kterém jsme v okrese hráli. Hráčem zápasu z naší strany bych určil dvougólového Marka Tomu.



Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - M. Kysela [-] , J. Fiala [-] (77. T. Šilhánek [-] ) , M. Valeš [-] (72. T. Sýkora [-] ) , V. Krňoul [-] , A. Monhart [-] (58. R. Čimera [-] ) , T. Lang [-] (62. J. Jirgl [-] ) , P. Česal [-] , R. Šilhánek [-] (68. O. Rous [-] ) , I. Průcha [-] , M. Valeš [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Toma [-] , J. Běl [-] , O. Brož [-] , P. Pecháček [-] , M. Hořký [-] , M. Rath [-] , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] , O. Skála [-] , J. Grassl [-]

ŽK: 73. J. Fiala , 88. J. Jirgl .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - KYSELA Martin (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Martin Prokeš
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích o jeden gól

Tip: výhra domácích

Tip: remíza