T. Kutka 40.
1:2p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po jednom gólu na obou stranách - zápas musely rozhodnout až penaltové kopy


Branky


11

Na nepříliš lehkém terénu se dnes potkaly dva týmy, které v minulém kole braly plný počet bodů a tak se dalo čekat, že dnes ani jeden tým tomu druhému nic nedá zadarmo

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pouze jeden gól v prvním poločasu

Zápas začal celkem z ostra, když už v 6. minutě se dostal do brejku hostující Karela, ale branku nevstřelil, protože mu do střely stoupil dobře domácí brankař. Paradoxně úplně stejná situace se opakovala z protiútoku, když domácí hráč upaloval na bránu soupeře, ale po vzoru hostujícího Karely také neproměnil. V deváte minutě po přiklepnutí míče hostujcí kapitán Loukota mířil nad branku soupeře. Následovala další šance hostů, ale střela šla ke vší smůle mimo branku. V 11. minutě zachránilo hosty až břevno jejich branky. V 19. minutě opět zkoušel svoje štěstí střelou z poza vápna Karela, ale přímo do rukavic domácího golmana. V 21. minutě z 18 metrů vypálil hostující Suko, ale opět z toho branka nebyla. Následovala pasáž, kdy domácí mohli vstřelit minimálně jeden gól, ale odmítli to. V 30. minutě krásnou střelu domácího hráče vytěsnil hostující golman na rohový kop. Hosté nadále hrozili hlavně z protiútoků, které se jim docela dařili, už jen proto, že měli na obou stranách velmi rychlé a dobře vybavené hráče, ale vázla konečná fáze. Přesto byli více na míči domácí hráči. Když už to vypadalo, že první poločas skončí bez branek, tak se hostující hráč rozhodl, že nahraje dozadu golmanovi, dal však míči malou razanci, míč si převzal domácí Kutka, který tvrdou střelou před hranicí velkého vápna prostřelil golmana a s jeho tečí zaplul míč do branky - 1:0! To byl i stav, za kterého se šlo do kabin. 

Gól Loukoty znamenal penaltový roztřel

Tak jak začal z ostra první poločas, tak začal i druhý. Než se domácí stačili vůbec rozkoukat, bylo zle. Po nedůrazu domácího obránce se k míči dostal kapitán Loukota, který zatáhl balón do vápna a lehce přehodil nerozhodného golmana - 1:1! V 50. minutě unikl po pravé lajně Suko, zatáhl míč a přihrál ho Vladaři, který svoji střelu poslal nad branku. Obraz hry byl nadále takový, že opticky měli domácí opět větší držení míče a vypadali v této fázi hry jako lepší tým, ale nedokázali navýšit skóre zápasu. V 65. minutě centroval Vladař balón do vápna a po pěkné hlavičce hostujícího hráče byl trefen golman a balón se tak od něho odrazil mimo vápno. V 68. minutě hostující Bárta vytěsnil slibnou šanci domácích na rohový kop. V 75. minutě mohli domácí strhnout vedení na svojí stranu. Nebyl nikdo z domácích hráčů, kteří by se už neradovali ze vstřeleného gólu, ale hostující Pelikán zázračně na lajně zastoupil golmana a vykopl míč do bezpečí z prázdné brány. Přestože měli domácí hráči v druhém poločase více šancí než jejich soupeř, neproměnili již žádnou a tak dospěl zápas do penaltového rozstřelu.

Klášter byl v penaltovém rozstřelu přesnější

Penaltové kopy to je vždy velká loterie a nikterak tomu nebylo ani dnes. Klášter byl však při proměňování kopů přesnější a proto bral nakonec 2 mistrovské body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Rýmus Petr - vedoucí mužstva: Myslím si, že jsme byli dnes lepším týmem, ale nedokázali jsme proměnit své šance, hlavně v prvním poločase a zápas se tak rozhodoval až v penaltovém rozstřelu. Klášter hrozil hlavně z protiútoků, na které měl skvěle stavěné hráče.

TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: Sestava se nám lepila špatně. Máme v současné době hodně zraněných hráčů. Na těžkém terénu se nedalo hrát moc kombinačně, spíš to byla taková nakopávaná. Domácí po pravdě dnes byli lepší, ale nakonec jsme byli my ti šťastnější, kteří v penaltovém rozstřelu zachovali klidnou hlavu a bereme tak dva body, které jsme si asi zasloužili za větší technický výkon.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - M. Toma [-] , O. Brož [-] (86. M. Hřebec [-] ) , P. Pecháček [-] (54. J. Běl [-] ) , M. Hořký [-] , M. Rath [-] , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] , T. Kutka [-] , O. Skála [-] , J. Grassl [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , T. Karela [-] , T. Vladař [-] (87. J. Brož [-] ) , L. Pelikán [-] , O. Sedláček [-] (77. J. Málek [-] )

ŽK: 60. T. Kutka , 65. M. Hořký - 92. T. Karela .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - SOBOTA Jaroslav, FABIÁN Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Luboš Horvát
Tip experta: výhra domácích

Domácí jsou doma nepříjemný soupeř a zápas ubojují

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů