3:0
(3:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zdemyslice poprvé na jaře bodovaly za tři body


Branky


6. T. Šilhánek (p.) , 15. P. Česal , 32. T. Zelený
11

Výsledky Zdemyslic na jaře byly zatím čistě sestupného rázu a kromě tížené výhry si již vyzkoušely všechny možné scénáře výsledku zápasu. Dnes se jim podařilo naplno bodovat a odnesl to Družstevník Vstiš, který se zatím v soutěži trápí a krčí se na posledním místě tabulky. Gólové hody se konaly již v prvním poločasu a ve druhém již nepadl žádný. V druhém poločasu domácí polevili a Vstiš si vypracoval pár slibných šancí, které však neprotavil v branku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři góly v prvním poločasu? Pro Zdemyslice dnes žádný problém!

V sobotním odpoledni přivítaly Zdemyslice v rámci čtvrtého jarního kola okresního přeboru tým Družstevníku Vstiš. Domácí po minulém bídném výkonu potřebovali nutně bodovat, aby si udobřili své fanoušky a udrželi si bodový odstup od nejnižších příček. Hosté naopak chtěli ukončit dlouhou sérii porážek, které je odsunuli až na samé dno tabulky. Začátek utkání zcela opanovali domácí hráči, zatlačili hosty na jejich polovinu a snažili se překonat jejich urputnou obranu. To se jim povedlo hned v 6. minutě utkání, když hostující hrající trenér Jan Kraus srazil centr z levé strany rukou a rozhodčí Plamínek správně nařídil pokutový kop. K tomu se postavil domácí Tomáš Šilhánek, který se v těchto situacích nemýlí a s jistotou poslal domácí do vedení.1:0 Domácí pokračovali v dobrém výkonu, byli rychlejší a přesnější v kombinaci. V 15. minutě domácí zvýšili své vedení po pěkné individuální akci svého kapitána Petra Česala, který si přes dva hráče na půlící čáře navedl balon na 40 metrů od branky, všiml si špatně postaveného brankaře Ondřicha a krásnou střelou jej přeloboval. 2:0 Domácí nadále bušili do obrany hostů, měli několik závarů po rohových kopech, ale vytěžili z nich pouze jedno nastřelené břevno Petrem Valešem z 25. minuty. Uklidňujícího třetího gólu se dočkali domácí hráči v 35. minutě, kdy se po pěkné kombinační akci dostal do vápna Tomáš Zelený a mezi nohama brankaře Ondřicha zvýšil vedení svého celku. Za stavu 3:0 se šlo do kabin.

V druhém poločasu se hra vyrovnala, ale Vstiš nedokázal vsítit žádný gól

Druhý poločas domácí notně polevili a hosté se začali dostávat častěji před domácí branku. Měli několik rohů, se kterými si domácí obrana poradila. Poté hosté zahrávali během 5 minut tři trestné kopy těsně za hranicí šestnáctky, ale první dva poslali do zdi a třetí do rukavic Kotory v brance domácích. Ale i domácí měli tři velké šance. Nejprve se po dlouhém výkopu Kotory protlačil do zakončení Michal Valeš, ale svojí střelu poslal dva metry vedle branky hostů. Poté našlápl k sólu po levé straně Aleš Monhart, přesprintoval obránce, ale levou nohou vysoko přestřelil hostující branku. V 80. minutě pronikl po pravé straně Michal Valeš, zpětnou přihrávkou našel v šestnátce osamoceného Jana Kroce, kterého ovšem trefil míč do stojné nohy a tak ze slibné akce nebylo nic. Zbytek zápasu se již jen dohrával a tak si domácí poprvé na jaře připsali tři body za vítězství 3:0. 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora - brankař týmu: Dnes jsme odehráli velmi dobrý první poločas, kdy jsme byli jasně lepší, vypracovali si tříbrankový náskok a měli ještě i další šance. Ve druhém poločase jsme však příliš polevili, přestali běhat a i přes naše tři šance byla na balonu lepší Vstiš, ovšem bez výraznějších šancí. Ohrozila nás pouze z trestných kopů. Jsme rádi za první vítězství a doufáme, že nám pomůže do dalších důležitých zápasů.




Sestavy


TJ Zdemyslice
J. Kotora [-] - M. Kysela [-] , T. Zelený [-] (72. J. Kroc [-] ) , M. Valeš [-] , V. Krňoul [-] , T. Šilhánek [-] (60. A. Monhart [-] ) , T. Lang [-] , P. Česal [-] (79. O. Rous [-] ) , R. Šilhánek [-] (82. T. Sýkora [-] ) , I. Průcha [-] , M. Valeš [-]

TJ Družstevník Vstiš
L. Ondřich [-] - V. Hřebec [-] - P. Purdeš [-] (70. R. Krejčí [-] ) - J. Kraus [-] (79. J. Kraus [-] ) , M. Korčík [-] , J. Pyrgal [-] , P. Švec [-] , V. Kosmata [-] , T. Maday [-] (33. M. Vavrek [-] ) , A. Ježek [-] , J. Vodička [-] (86. M. Kaiser [-] )

ŽK: 20. M. Valeš - 20. J. Pyrgal .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - MICHÁLEK Tomáš (N), ŠVEC Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Luboš Horvát
Tip experta: výhra domácích

Domácí zápas zvládnou, na soupeře si budou věřit v domácím prostředí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza