0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy na jaře zatím vyhrály všechny zápasy


Branky


9

Zdemyslice, které v předchozích dvou zápasech dotáhly zápas vždy do penaltového rozstřelu, pomýšlely jiste na bodový zisk i pro Žinkovám. Domácí zápas se jim však vůbec nepovedl. Žinkovy jsou naopak v jarní části sezóny zatím stoprocentní a svojí formu z minulých zápasů si přivezly i na půdu Zdemyslic

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, více ze hry měly Žinkovy

TJ Sokol Žinkovy přijely na půdu Zdemyslic pouze s dvěmi náhradníky, zato domácí Zdemyslice měly střídačku nacpanou k prasknutí. Jak se na konci zápasu ukázalo, ani pět střídaní domácích nepomohlo Zdemyslicím k bodovému zisku. V podzimním zápase utrpěli zdemysličtí hráči debakl 7:2 a chtěli po týden staré remíze s lídrem tabulky z Blovic před svými fanoušky již bodovat naplno. Žinkovy naopak využily pouze jedno střídání a to až v 81. minutě zápasu. Zápas začal velmi ostře ze strany hostujících Žinkov. Hned v první minutě se dostal do samostatného úniku na bránu domácích útočník hostů, ale se šancí naložil prachbídně a skóre tedy zůstalo neměnné - bylo tedy zřejmé, který z týmu bude asi diktovat tempo hry. Po této velké šanci se hra lehce vyrovnala a chvílemi se přelévala na obě strany. Pokud by první poločas skončil skórem 2:4 nemohla by žádná strana protestovat. Obě mužstva si vytvořiila nějaké šance, které mohly být s trochou štěstí klidně proměněny, hosté jich však měli více. Ať už v rámci střely ze vzdálenosti pár metrů před vápnem, tak i z bezprostřední blízkosti po rohovém kopu. Všechny pokusy však končily buď v rukou obou golmanů - po malé razanci při zakončení, anebo mimo tři tyče. Zdemyslice však byly viditelně horší a více na balónu byli hosté - lépe kombinovali a vytvářeli si nebezpečnější šance. Jediný gól v prvním poločase mohli fanoušci vidět od Romana Lišky. Po autovém vhazování a nedůrazu domácích obránců propadl míč až k Liškovi a ten se nemýlil - 0:1!Domácí se snažili, ale nešlo jim vůbec nic. Vyjma snad 25. minuty, kdy se jim podařila pěkná kombinační akce na jejímž konci stál Michal Valeš, který však nedokázal trefit prázdnou branku a odmítl tak vyrovnání. Do kabin se šlo tedy v poločase za stavu 0:1 pro hosty! 

Zdemyslice fyzicky odpadly, Žinkovy proměnily pouze jednu obrovskou šanci

Trenér nabádal domácí k tomu, aby ještě zabrali a pokusili se vstřelit gól, protože zatím nebylo nic ztraceno. Mužstvo však nastoupilo do druhého poločasu nekoncentrovaně a místo aby soupeře zatlačilo a pokusilo se vstřelit gól, předvádělo pravý opak. Domácím se nic nedařilo a chvílemi to vypadalo, že je proti ním úplně všechno. Nedařil se jim přechod do útoku, nedařilo se jim provést více nahrávek za sebou a navíc byli u každého druhého míče o krok později než soupeř. Hosté byli opět nebezpečnější - v druhém poločase si vytvořili několik slibných šancí, některé z nich byly dokonce tutové, ale uklidňující druhý gól stále nepřicházel. Jejich nasazení však neutuchalo a neproměňování šancí nahrazovali velkou bojovností, která právě domácím dnes chyběla. Celý druhý poločas se nesl v tomto duchu a když už to vypadalo, že se nejspíše oba týmy dnes rozejdou s tím nejtěsnějším výsledkem, povedlo se Doričákovi v 80. minutě konečně vstřelit ten tolik chtěný druhý uklidňující gól. Rychlonohý Doričák se po solóvém úniku přehnal přes dva obránce, udělal dlouhou kličku Uzlovi a poslal balón do prázdné branky domácích. Do konce zápasu se nic zásadního již nestalo, a tak si hosté odvezli zasloužené vítězství za výhru 0:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora: Dnes se nám nic nedařilo, vázla koncovka, nedařily se přihrávky na pár metrů a celkově tým podal špatný výkon. Dnes to byla zasloužená výhra hostů, kteří byli ve všech činnostech lepší. Z naší strany byl zápas katastrofální. Chyběl důraz, pohyb a chuť po vítězství. Pokud budeme předvádět takové výkony i v dalších zápasech, nemáme šanci soutěž zachránit.

TJ Sokol Žinkovy
Fischer - trenér týmu: Dnes to byla naše zasloužená výhra - s výkonem, nasazením a bojovností hráčů jsem velmi spokojený. Není jednoduché vybrat jednoho hráče zápasu, protože dnes bojoval skvěle celý tým, ale určil bych tedy Jaromíra Doričáka.



Sestavy


TJ Zdemyslice
L. Uzel [-] - T. Lang [-] (56. T. Šilhánek [-] ) , T. Zelený [-] (72. T. Sýkora [-] ) , M. Valeš [-] , J. Fiala [-] (56. J. Jirgl [-] ) , M. Kysela [-] , R. Šilhánek [-] (63. A. Monhart [-] ) , P. Česal [-] , V. Krňoul [-] , I. Průcha [-] (67. P. Kubík [-] ) , M. Valeš [-]

TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - Z. Pavlíček [-] , J. Doričák [-] , M. Šneberk [-] (81. J. Čmelínský [-] ) , T. Hora [-] , J. Čengery [-] , T. Oulík [-] , J. Vokurka [-] , R. Liška [-] , M. Vokurka [-] , D. Niemkiewicz [-]

ŽK: 60. J. Doričák , 77. M. Šneberk .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Škoda Pavel - KROC Jan (N), TŘÍSKA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Jakub Mareček
Tip experta: remíza

Žinkovy sice mají náskok 7 bodů, ale Zdemyslice v posledních dvou zápasech ukázaly, že jím není remíza cizí a myslím si tedy, že zápas rozhodnou znovu až pokutové kopy.

Tip: výhra hostů