TJ Sparta Radkovice navázala na úspěšný výkon z minulého kola a porazila SK Hradec 1946


Branky


9. V. Brada , 49. V. Brada , 75. V. Brada
9

TJ Sparta Radkovice v patnáctém kole porazila 3:0 třetí Hradec a možná tak zavelila k záchraně v okresním přeboru

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Již v deváté minutě načal Brada svůj hattrick

Radkovice v minulém kole obraly překvapivě o body v penaltovém rozstřelu Dobřany, jež jsou v tabulce na druhém místě a posilněni tímto výsledkem dnes vlétli i na Hradec 1946. Hradec v minulém kole deklasoval Klášter 0:4 a tak se dalo čekat, že bude střelecky potentní i v tomto zápase. Vzhledem k tomu, že v prvních zápasech v jarní části sezóny nebývají ještě všechna hřiště úplně v ideálním stavu, nebylo ani hřiště domácích. Tyto podmínky však byly pro obě mužstva stejné, ale méně to vadilo domácím hráčům. Na domácích Radkovicích bylo hned od první minuty vidět, že to se záchranou okresního přeboru myslí vážně a udělají pro to vše, co je v jejich silách a Hradci určitě nic nedají zadarmo. Hned od úvodu byli rychlejší na balónu a hlavně důraznější. Běžela teprve 9. minuta zápasu domácí Brada po autovém vhazování zatáhl míč po pravé straně hřiště, protáhl se pěknou kličkou do vápna přes bránícího hráče a svojí pohotovou střelou nedal brankaři hostů jedinou šanci - 1:0! Pro hosté to byl celkem šok, protože takto si určitě úvod zápasu nepředstavovali. Domácí Brada v tento okamžik ještě netušil, že si teprve otevřel svůj střelecký účet, který bude uzavírat až hattrickem v druhém poločase. Následovala opět šance Brady, když s přispěním hostujícího golmana trefil pouze tyč hostující bránky. V tuto chvíli domácí lehce polevili ve své dosavadní aktivitě a využil toho soupeř, který kombinační hrou začal podnikat útoky do domácí obrany, která však stála na pevných základech a nedovolila hostům skórovat. Za zmíňku jistě stojí šance hostujícího Brože, který z trestého kopu třefil tyč. Do kabin se šlo tedy za stavu 1:0 pro domácí.

Hattrick Brady dokonán

Trenér domácích jistě o poločase v kabině nabádal hráče, aby nepolevili ze své hry a nenechali si hlavně dát hned v úvodu branku. Trenér hostí udělal do druhého poločasu změnu v sestavě - na hriště se podíval Müller. Uběhly však pouze 4 minuty a hosté, nepoučeni z brzkého gólu v prvním poločase, inkasovali znovu. Ve 49. minutě po krásné kombinační hře a pěti rychlých přihrávkách dostal balón přímo mězi dva obránce hostujícího týmu domácí Brada. Chvíli to vypadalo, že neustojí souboj a šance bude zmařena. Brada však díky svému důrazu souboj ustál a ocitl se za oběma obránci v tváří tvář golmanovi. Namlsán z prvního poločasu nezváhal a skvěle zakončil - 2:0! To byla rána pro hostující tým. Takto si určitě průběh zápasu nepředstavovali. V 75. minutě se k bálonu po centru dostal, kdo jiný, než skvěle hrající Brada, který střelou na zadní tyč zvýšil již na 3:0 pro domácí a tímto gólem zkompletoval svůj dnešní hattrick! Nutno podotknout, že hosté přestože do třetí branky nebylo nic ztraceno, vypadali celý druhý poločas lehce odevzdaně, zatímco na domácích hráčích bylo vidět, že chtějí hrát fotbal - tento fakt potvrzuje i počet střel domácích hráčů na bránu soupeře, které se zastavily lehce nad 20-ti, zatímco soupeř jich neměl ani polovinu.

PŘIPRAVUJEME REPORT ZE ZÁPASU Z POHLEDU HOSTUJÍCÍHO TÝMU!



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Tisot Stanislav: Dnes musím tým velmi pochválit a to jak za předvedenou hru, bojovnost, tak i za nasazazení. Dnes bylo na klukách vidět, že hráli srdíčkem. Celý tým dnes plnil přesně to, co je od nich očekáváno. Věřím, že dva body z minulého kola proti favoritovi zápasu a dnešní tři mistrovské body budou ještě rozšířeny o další a celkově tým zvládne zachránit okresní přebor, protože minimálně sem tým patří a zaslouží si tuto soutež hrát. Hráčem zápasu bych dnes určil Václava Bradu, který dnes vstřelil hattrick. Za výkon je však potřeba poděkovat i všem hráčům, kteří do zápasu zasáhli.

SK Hradec 1946
Marek Liebl: Dnes to byl od nás velmi špatný výkon. Na tvrdém a nerovném hřišti jsme měli problém udržet míč na zemi a domácí nás důrazem nutili k chybám. Zasloužená porážka. Sparta hrála dobře, jestli takto budou ve výkonech pokračovat, tak soutěž udrží.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: Mudra Zdeněk - VEIT Karel (N), KAŠE Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 4. 2019 21:00
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Petr Chlíbec
Tip experta: výhra hostů

Radkovice v minulém kole překvapily ziskem v Dobřanech, tentokrát však favorita nezaskočí.