2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žinkovy rozhodly zápas v prvních 11 minutách


Branky


8

Žinkovy nezaváhaly a po minulé výhře proti Stodu dnes přidaly další tři mistrovské body, když porazily tým TJ Sokol Lužany

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly rozhodly zápas již v prvním poločase

Na skvěle připraveném trávníku a za krásného slunného sobotního odpoledne proti sobě nastoupily celky Žinkov a Lužan. Oba týmy chtěly jistě navázat na úspěšné první kolo, kdy oba braly tři mistrovské body. Domácí vlétli do zápasu velmi aktivně a již od první minuty ohrožovaly soupeřovu bránu. Hosté však vypadali velmi nesoustředěně. Aktivita domácích přinesla své ovoce. V 11. minutě se domácí Doričák dostal k balónu a svým pokusem překonal hostujícího brankaře. Skvělý vstup do zápasu. Hosté byli viditělně z brzké branky jako opařeni. Neuběhly ani dvě minuty a domácí se dostali opět do šance. Míč si skvěle našel domácí Niemkiewicz a nemýlil se - 2.0! Kdo by si myslel, že domácí v tuto chvíli poleví mýlil se. Na domácích hráčích byl vidět hlad po gólech. Jejich tlak vyústil v další dvě tutové šance. U první nasřelil domácí hráč břevno. Při druhé se blýskl skvělým zákrokem hostující Fuchs. V tuto chvíli se hosté také osmělili a vytvořili si pár šancí, které však ztroskotaly na domácím brankaři a následně střelou mimo bránu. Do konce poločasu se hosté hrou vyrovnali domácím, ale žádný gól již nepadl.

Problém v koncovce hostujícího týmů nepřinesl tížený gól

Do druhého poločasu nastoupilo mužstvo hostů s tím, že chtějí s výsledkem ještě něco udělat. Domácí chtěli také přidat jeden gól, aby se mohli uklidnit, ale toto se jim nedařilo. Nedokázali navázat na výkon z prvního poločasu. Nakopávanými baloný se jim nedařilo překonat soupeřovu obranu a současně jim začaly dělat problémy i přihrávky na krátkou vzdálenost, ze kterých se nepřesnot dala počítat v desítkách. Hostující tým se však v této statistice nechtěl nechat zahambit a předváděl také mnoho nepřesných přihrávek a nedokázal si vytvořit dostatek šancí. Když už se k šanci dostali, zasáhla hostující obrana a blokem odvrátila střelu z kopaček hostujícího týmu. Efektivnost domácho týmu z prvního poločasu se vytratila, ale hostující tým toho nedokázal využít. Domácí tým i přes nepřesnoti praktikoval důraznou hru, která však nebyla za hranící povolené důraznosti a hosté na jejich hru nedokázaly najít lék.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Žinkovy
Fischer - trenér týmu: Tři mistrovské body jsou skvělé, nejsem však spokojen s dnešní předvedenou hrou. Nakopávání balónů a nepřesné přihrávky nebylo to, co bychom chtěli hrát. Hráčem zápasu bych určil kapitána týmu Tomáše Horu, který dnes skvěle dirigoval obranu.

TJ Sokol Lužany
Rýmus: Zápas blbec. Dnes asi zasloužená výhra domácích. Domácí rozhodli v prvním poločase, do kterého jsme nastoupili značně nekoncetrovaně, což vyústilo v brzké dva góly. Hra se pak vyrovnala - bylo pár šancí na obou stranách, ale nedokázali jsme však vstřelit gól. Domácí byli dnes celkově důzaznější a efektivnější. Dnes bylo vše proti nám.



Sestavy


TJ Sokol Žinkovy
J. Trojánek [-] - Z. Pavlíček [-] (70. J. Čmelínský [-] ) , J. Doričák [-] , M. Šneberk [-] (88. J. Kasalík [-] ) , T. Hora [-] , J. Čengery [-] (70. J. Bartička [-] ) , T. Oulík [-] , J. Vokurka [-] , R. Liška [-] , M. Vokurka [-] , D. Niemkiewicz [-]

TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - P. Pecháček [-] , M. Toma [-] , M. Hořký [-] , M. Rath [-] (45. M. Hřebec [-] ) , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] , L. Janeček [-] , T. Kutka [-] , O. Skála [-] (74. J. Běl [-] ) , J. Grassl [-]

ŽK: 70. M. Šneberk - 15. T. Kutka , 70. A. Hajžman , 91. P. Pecháček .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - TŘÍSKA Milan (N), ŠTYCH Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Petr Chlíbec
Tip experta: výhra domácích