1:2p.
(0:1)
43. V. Brada
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štastný gól favorita zápasu v 70 minutě poslal utkání do penaltového rozstřelu, ze kterého vzešel jako úspěšnější tým TJ Sparta Radkovice


Branky


70. L. Strejc - 43. V. Brada
8

Překvapivý průběh zápasu byl nakonec rozhodnut v penaltovém rozstřelu, kde byl úspěšnější tým, který s ohledem na umístění v tabulce jistě soupeře svým výkonem překvapil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivý stav zápasu po prvním poločase

První jarní utkání v Dobřanech se odehrálo na rezervním hřišti. Menší rozměry vyhovovaly více hostujícímu týmu, který přijel s odhodláním vybojovat cenné body v boji o záchranu. Tomu přizpůsobil tým Radkovic svoji taktiku. Důraz, napadání, kouskování hry a nutno podotknout, že jim toto vycházelo od začátku zápasu. Utkání bohužel nepobralo na kráse a řada zákroků byla oboustranně hraničních za tolerance hlavního sudího Plamínka. Na konci prvního poločasu se do vedení dostali Radkovice po situaci na hranici ofsajdového postavení, kdy nakopnutý míč prodloužil přes vyběhnutého brankáře Dobřan hráč Brada - 0:1! Do kabin se šlo za překvapivého výsledku.

Správně neuznaný gól dodal domácímu týmu potřebnou aktivitu ke srovnání

V 60.minutě Dobřany vyrovnali po standardní situaci, ale proti byl asistent rozhodčího, jenž odmával ofsajd. Jakoby tento tento správně neuznaný gól vlil novou sílu do žil domácího týmu, který se dočkal branky o deset minut později. Domácí kapitán Gleissner v 70.minutě utešenou střelou orazítkoval tyč hostující brány a po následném odrazu přímo na nohu domácího Strejce, jež se navrátil do sestavy po půlroční vynucené pauze vlivem zranění, tento hráč zavěsil - 1:1! Nutno podtknout, že tento hráč byl na hřišti pouhých pět minut. Bylo to vydařené střídání ze strany domácích. Závěrečné minuty utkání se odehrály většinou před brankou hostujícího týmu, který se po obdržené bráně zatáhl, ale ty podržel nový brankář na jarní část sezóny Zdeněk Vít.

 

Zápas musely rozhodnout pokutové kopy.

Penaltový rozstřel je vždy velkou loterií a málokdo by si na výsledek vsadil. V penaltovém rozstřelu byli hráči Radkovic 100%, zatímco ve 4. sérii neproměnil penaltu střídající Skřivan. Brankař týmu TJ Sparta Radkovice Vít Zděněk lapil penaltu soupeře a díky němu si hostující tým odváží z horké půdy druhého týmu souteže důležité dva body. 



Ohlasy k zápasu



TJ Sparta Radkovice
Tisot Stanislav - trenér: Opatrnost nechaly oba mančafty v kabinách, nahradily ji však bojovností. Zápas byl otevřený hned od samého začátku a určitě i atraktivní pro oko diváka. Z naší strany s ohledem na postavení v tabulce musím kluky pochválit, protože podali skvělý výkon, bojovali a snažili se presovat soupeře. Soupeř dal v závěru šťastný gól, po kterém jsme se spíše zatáhli, bojovnost a nasazení ustoupilo z naší strany a takový průběh byl až do konce zápasu. Díky našemu brankaři jsme se posunuli k zisku dvou bodů.



Sestavy


TJ Dobřany
O. Bouček [-] - J. Toman [-] (70. M. Skřivan [-] ) - J. Čimera [-] , M. Brožík [-] , P. Trdlička [-] , M. Tušek [-] , J. Schovánek [-] (65. L. Strejc [-] ) , M. Gleissner [-] , M. Bruha [-] , M. Opatrný [-] , V. Bouček [-]

TJ Sparta Radkovice
Z. Vít [-] - J. Brada [-] (80. J. Janeček [-] ) , R. Soušek [-] (20. M. Velich [-] ) , M. Žíla [-] , J. Míka [-] , V. Brada [-] , J. Stehlík [-] , D. Fiala [-] , R. Šatava [-] , J. Bešta [-] , V. Soyma [-]

ŽK: 26. J. Schovánek , 40. M. Tušek , 40. P. Trdlička , 45. M. Opatrný , 75. J. Toman - 26. V. Soyma , 31. R. Šatava , 90. J. Janeček .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - SOBOTA Jaroslav, MASEC Iosip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: výhra domácích

Tak tady je to pro mne jasná výhra domácích, jakýkoliv jiný výsledek by byl velkým překvapením

Tip: výhra domácích