1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 12:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

TJ Sokol Spálené Poříčí nezaváhal a odvezl si 3 body z venkovního zápasu


Branky


8
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penalta před odchodem do kabin

Již v 5. minutě pálil z hranice pokutového území P. Karlík, ale brankář nezaváhal. Domácí se pokoušeli o střelbu z větší vzdálenosti, všechny pokusy však kontroloval L. Varga. Ve 37. minutě vysunul V. Novotný na pravé straně do ulice V. Janouška, který svůj samostatný postup na domácího gólmana zakončil ranou k pravé tyči – 0 : 1. Ve 43. minutě se dostali do šance domácí. V. Janoušek jen lízl obranný odkop a překvapený útočník našel z deseti metrů jen náruč L. Vargy. Minutu před odchodem do kabin vymíchal P. Karlík na levé straně tři domácí obránce, jenže namísto přihrávky lépe postaveným spoluhráčům pouze nastřelil z pěti metrů domácího brankáře. V pokračování akce byl na hranici pokutového území faulován, sám se postavil k exekuci trestného kopu, jeho střelu k pravé tyči přes prodlouženou zeď domácí brankář vyrazil jen před sebe, kde dobíhající J. Šefl nadvakrát dorazil balón do sítě – 0 : 2.

2 góly v druhém poločasu

Začátek druhého poločasu se odehrával v klidnějším tempu. V 50. minutě L. Varga vyboxoval nepříjemný projektil ze dvacetipěti metrů a i další pokus z dálky bezpečně ukryl ve svých rukavicích. V následující minutě P. Karlík ukradl míč domácímu stoperovi, avšak k zakončení se nedostal. Domácí se snažili rychle napadat naši rozehrávku, ale právě v 61. minutě jsme proti presinku sehráli překvapivý přímočarý protiútok. J. Louda z našeho pokutového území odvážně rozehrál po zemi středem, P. Karlík efektní patičkou oklamal dva dostupující obránce na půlící čáře a V. Novotný po sprintu přes celou domácí polovinu a kličce brankáři bezpečně zasunul do „prázdné“ – 0 : 3. V 67. minutě připravil z levé strany J. Šefl dobrou pozici pro V. Novotného, jenž střeleckým pokusem olízl pravou tyč domácí svatyně. Další krásnou kombinaci vymyslel kolmicí z hloubi pole F. Brudna, P. Karlík poslal prvním dotykem křížný pas na J. Šefla, ale domácí brankář se proti prudké ráně našeho útočníka z první vyznamenal. Domácí se čestného úspěchu dočkali v 85. minutě. Nejdříve L. Varga vyrazil u levé tyčky střelu z ostrého úhlu, z následného rohového kopu, kterého se ujal Múčka, jež našel Snášela a domácí kapitán poslal vysokým obloukem míč do šibenice. Do konce zápasu se již nic nestalo.

Videa jednotlivých gólů



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Stod
Petr Chlíbec: Vstup do jarní části se nám příliš nepovedl. Hosté zaslouženě vyhráli a snad se nám za týden v Merklíně bude dařit lépe. Hráč utkání za Stod: Tomáš Poslední

TJ Sokol Spálené Poříčí
Vaidiš: S výkonem týmu jsem spokojen, ze Stodu jsme si odvezli zaslouženě tři mistrovské body.



Sestavy


TJ Slavoj Stod
T. Poslední [-] - M. Pešek [-] , P. Vlk [-] (88. [-] ) , D. Tesárek [-] , M. Zezulák [-] (77. [-] ) , J. Múčka [-] , A. Fabián [-] (60. [-] ) , J. Antoš [-] , R. Snášel [-] , M. Suk [-] (60. [-] ) , V. Rataj [-] (68. [-] )

TJ Sokol Spálené Poříčí
L. Varga [-] - J. Louda [-] , M. Davídek [-] (83. ) , R. Bořík [-] , F. Brudna [-] - P. Byron [-] , V. Janoušek [-] (70. ) , J. Kolář [-] (80. ) , V. Novotný [-] (79. ) - J. Šefl [-] , P. Karlík [-]

ŽK: 20. A. Fabián , 44. M. Suk , 74. J. Antoš - 75. V. Novotný .
Místo: Stod. Počet diváků: 70. Rozhodčí: PLAMÍNEK Zdeněk - MASEC Iosip, SOBOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: výhra domácích

Stod má dle mého názoru kvalitnější kádr a navíc hraje doma.

Tip: výhra hostů