1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát vydřel výhru s Bílovcem


Branky


10

Bílovec přivítal na hřišti ve Studénce první celek tabulky z Frenštátu. Oba celky před tímto zápase nepoznali na jaře hořkost porážky. Podzimní utkání skončil výhrou Frenštátu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bílovec šel brzy do vedení

Zápas začal ve vysokém tempu ze strany Bílovce. Domácí se dostali hned ve 3. minutě do vedení. Ex-frenštátský Pavel Střelec si naběhl na skvělý míč do běhu a upaloval sám na brankáře. Toho dokázal přehodit a otevřel skóre zápasu – 1:0. Frenštátu se nedařila kombinace a často ztrácel zbytečně míč. Hra byla vyrovnaná. Hrálo se mezi vápny a oba celky se střídaly v držení míče. Moc šancí k vidění nebylo. Snad jen jedna na straně Frenštátu se dala vyzdvihnout. Ve velké příležitosti se objevil Oliver Walder. Postupoval sám na brankáře, ale situaci špatně vyhodnotil. Poločas tak skončil lépe pro Bílovec, který šel do kabin s jednobrankovým náskokem na svého soupeře.

Frenštát ve druhé půli vývoj otočil během čtyřminutovky

Do druhé půle musel Frenštát vstoupit lépe a nedostat ihned ze startu další zbytečný gól. Jelikož potřebují co nejvíce bodů, aby si před koncem sezóny zajistili postup. Druhý poločas z jejich strany vypadal úplně jinak. Bílovec nehrál moc dobře a hosté je přehrávali ve všech směrech. Frenštát se hnal za vyrovnáním od úvodního hvizdu. Měli hodně šancí, ale ujala se až ta z 68. minuty. K rohovému kopu se postavil kapitán Špaček. Svůj míč krásně zakroutil na Malého, který nadvakrát dokázal prostřelil gólmana Chvěju – 1:1. Hosté svůj tlak stupňovali a čtyři minuty po vyrovnání dali rozhodující branku. K odraženému míči se dostal Renta a umístil svou střelu k tyči – 1:2. Zbytek zápasu Frenštát zvládl takticky skvěle. Bílovec se v průběhu celé druhé půle k ničemu nedostal. Hosté si tak proti těžkému soupeři dokázal poradit a nepříznivý stav otočit ve svůj prospěch. Tímto udělali další krok k postupu.



Ohlasy k zápasu



SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček, kapitán mužstva: “Věděli jsme, že se jedná o velmi důležitý zápas, ale nepodařil se nám zachytit úvod utkání. Potom byla hra vyrovnaná a nám se nedařila kombinace. Poločas celkově skoro bez šancí. V kabině proběhla menší bouřka, která si myslím, že ve druhém poločase na nás měla pozitivní vliv. Druhý poločas jsme byli určitě lepší a domácí jsme přehrávali. Dokázali jsme vyrovnat a následně i rozhodnout. Domácí jsme nepustili do žádné vyložené šance. Za ten druhý poločas jsme si zasloužili vyhrát.“



Sestavy


FC Bílovec
D. Chvěja [-] - T. Hradský [-] , J. Bednář [-] , O. Cverna [-] , P. Střelec [-] , Z. Dresler [-] , L. Černín [-] , M. Ronec [-] , A. Dluhoš [-] (72. T. Fendrich [-] ) , T. Malina [-] (76. T. Socha [-] ) , R. Melecký [-] (54. V. Ulman [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
R. Šimara [-] - R. Vaverka [-] (89. T. Pokorný [-] ) , D. Renta [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , J. Malý [-] , O. Walder [-] (83. M. Bartoň [-] ) , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] , J. Farský [-] , R. Žitník [-]

ŽK: 24. R. Melecký , 43. L. Černín - 19. J. Farský , 51. J. Malý , 86. M. Bartoň .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: OCHODEK Jiří - ŠUJAN Stanislav, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Luboš Foltýn
Tip experta: remíza

Souboj dvou celků, kteří zatím na jaře nepoznali přemožitele. Myslím si, že zápas bude vyrovnaný a skončí remízou.

Tip: remíza

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů