Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Brušperk rozhodl utkání se Šenovem v druhé půli


Branky


10

Šenov doma hostil Brušperk. První vzájemné utkání těchto soupeřů skončilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šenov šel brzy do vedení

Domácímu Šenovu se poslední zápasy dařilo, ale bohužel to nepotvrdili bodově. Utkání začalo ve velkém tempu ze strany domácích. Nejspíše k tomu přispělo i podcenění ze strany Brušperka. Šenov vstřelil branku již ve 3. minutě. Po několika soubojích se k míči dostal kapitán Bednář a poslal ho do branky – 1:0. Domácí však zbytečně brzy zalezli na svou polovinu a výsledek chtěli ubránit. Přesto se dostávali z brejků do šancí, ale mnoho jich nebylo. První půli diktovali po inkasované brance hosté. Gól však vstřelit nedokázali. Ve velkých příležitostech zachránila domácím dočasné vedení branková konstrukce. Nejprve hosté nastřelili břevno. Poté zase mířili do tyče. O pár chvil později, kdy se snad brána ještě otřásala po předchozí střele, opět Brušperk rozzvonil břevno. Hosté tak v první půli nedokázali skórovat a Šenov stále vedl o jednu branku.

Brušperk vyrovnal hned v úvodu, poté přidal další tři branky

Druhé půli vládl Brušperk. Domácí Šenov k ničemu nepouštěl a skvěle kombinoval. Již ve 49. minutě se hosté dočkali vyrovnání. Neumann zatáhl z pozice pravého beka míč až k šestnáctce, kde odcentroval do vápna. Domácí ještě balón dokázali odkopnout, ale pouze ke kopačkám Neumanna, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Hosté stále do svého soupeře bušili a hnali se za vítězstvím. Jejich snaha přinesla ovoce v 69. minutě. Po přetaženém centru na zadní tyč vracel krásným dloubáčkem jeden z hostí míč až na brankovou čáru, kde ho do sítě hlavou doklepl Krejčok – 1:2. To hosty úplně položilo a psychicky i fyzicky odpadli. V 82. minutě přidali hosté další branku. Po individuální akci Krejčoka, který trefil gólmana Klimszu, se míč odrazil k Neumannovi, který střelou do prázdné dal již svou druhou branku v utkání. Definitivní tečku za utkání udělal střídající Nicolas Sýkora, který napřáhl z třiceti metrů. Jeho střela ve vzduchu zaplavala a skončila za zády gólmana – 1:4. Brušperk tak ve druhé půli vývoj otočil a porazil Šenov o tři branky.



Ohlasy k zápasu



SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: “My jsme věděli, v jaké situaci Šenov je. Že má spoustu zraněných a dlouho nevyhráli. Myslím si, že utkání nebylo o soupeři, ale čistě o nás, jak tomu přistoupíme. Začali jsme velice laxně, bez pohybu, bez soubojů. Domácí nám dali rychle gól a pak už jen bránili. My jsme nastřelili dvakrát břevno a tyč. O poločase byla v kabině bouřka. Za druhý poločas patří klukům dík, jak k tomu přistoupili. Druhá půle byla čistě v naší režii. Byla jen otázka často, kdy to otočíme a kolik vstřelíme branek. Soupeře jsme nepustili za půlku a hráli jsme jenom my. Soupeř odešel fyzicky. Jednoznačně jsme je přehráli a zaslouženě jsme vyhráli.“



Sestavy


SK Šenov
M. Klimsza [-] - V. Babič [-] , K. Klos [-] , T. Nguyen [-] (76. R. Szarowski [-] ) , J. Stibor [-] (80. R. Bednář [-] ) , D. Bernatík [-] , M. Maleňák [-] , M. Koďousek [-] , Z. Bednář [-] (11. D. Burkert [-] ) , D. Klimša [-] , M. Klimša [-] (59. M. Stehlík [-] )

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - D. Cigánek [-] (89. S. Bajer [-] ) , K. Neumann [-] - P. Cigánek [-] , M. Brejla [-] (70. N. Sýkora [-] ) , V. Šimon [-] (84. A. Sýkora [-] ) , R. Polášek [-] , J. Blahut [-] - D. Krejčok [-] - D. Vrána [-] (79. J. Čejka [-] ) , M. Wendtner [-]

ŽK: 56. J. Stibor , 73. V. Babič , 75. M. Koďousek , 88. M. Maleňák , 88. R. Bednář - 24. M. Brejla .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KIELAR Jakub - VOJKOVSKÝ Michael, TOMŠÍK Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Luboš Foltýn
Tip experta: výhra domácích

Tady vidím překvapení kola. Brušperk má výsledky jako na houpačce. Šenov nehraje špatně, ale výsledkově se mu zatím nedaří. Poslední dvě utkání prohrál pouze o gól. V tomto zápase smůlu zlomí a připíše si první jarní výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů