1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polanka otočila zápas s Hlubinou


Branky


10

Hlubina hostila druhou Polanku. Podzimní utkání těchto celků skončilo vítězstvím Polanky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hlubina se ujala vedení

Hosté byli po celou dobu aktivnějším týmem, ale chyběla jim zakončení. První minuty toho moc nepřinesly. Na míči dominovali hosté, ale nic kloudného nevymysleli. Toho využili domácí a z ojedinělé šance udeřili. První střelu domácích v zápase vyslal ve 24. minutě Procházka. Asi z dvacetipěti metrů jeho skákavá střela skončila za zády Řehulky – 1:0. Branka domácí uspokojila. Hosty však ještě více nabudila. Dostávali se čím dál více k bráně soupeře. Ve 27. minutě zahráli domácí rukou v pokutovém území a kopala se penalta. Miko ji kopnul k pravé tyči, ale Otoupalík jeho střelu vyrazil mimo. Ve 30. minutě vybojoval míč na vlastní polovině Skřehot, přihrál doprava na Taliána, který odcentroval na Bartoše. Záměr však vystihl na poslední chvíli Hubeňák a poslal míč na roh. O čtyři minuty později si narazil před šestnáctkou Koutný, ale bohužel střílel pouze nad branku. V 37. minutě centroval na druhé straně Hubeňák. Úplně volný Hruška v pokutovém území nezamířil přesně. Do šaten se tak šlo lépe domácím, kteří vedli o jednu branku.

Polanka otočila zápas během čtyř minut

První šanci ve druhém poločasu měli domácí. Procházka prošel po pravé straně, ale nezakončil přesně. V 59. minutě přihrál Talián míč na Uhera. Po jeho centru zakončoval Šindler hlavičkou nad. O dvě minuty později centroval opět Uher a tentokrát mířil Bartoš nad branku domácích. V 68. minutě prošel Uher před šestnáctku soupeře a byl faulován. K přímému kopu se postavil Miko a svou střelou vyrovnal - 1:1. O minutu později se na druhé straně ocitl ve velké šanci Procházka, ale Řehulka jeho pokus vyrazil. V 73. minutě zahrával Koutný roh z pravé strany. Bartoš si našel centrovaný míč a hlavičkou zamířil přesně a tím otočil vývoj utkání – 1:2. V 83. zakončoval po přímém kopu Koutného Skřehot vedle branky. Utkání se dohrálo bez větších šancí a Polanka si tak z Hlubiny odváží cenné vítězství.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
J. Otoupalík [-] - J. Vančo [-] , A. Hubeňák [-] , M. Bláha [-] (62. M. Tóth [-] ) , J. Schmutz [-] (42. J. Podraza [-] ) , M. Blokša [-] , R. Bochňák [-] (84. J. Skýba [-] ) , O. Klíma [-] (77. J. Hanauer [-] ) , M. Sasko [-] , A. Procházka [-] , J. Hruška [-] (60. J. Krčmařík [-] )

FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - J. Vybíral [-] , T. Gajďok [-] , D. Koutný [-] , N. Andrýsek [-] - M. Skřehot [-] , J. Kaluža [-] (58. D. Uher [-] ) , E. Talián [-] , P. Miko [-] (88. R. Drulák [-] ) - R. Bartoš [-] - K. Surovec [-] (46. D. Šindler [-] )

ŽK: 43. M. Blokša , 50. A. Hubeňák , 63. M. Sasko , 92. J. Skýba - 80. E. Talián , 91. D. Koutný .
Hráči zápasu: P. Miko , R. Bartoš .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: SLANÝ Jan - SMETANA Patrik, DEDEK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Luboš Foltýn
Tip experta: výhra hostů

Hosté stále mají šanci na první místo. Určitě budou chtít vyhrát a zároveň doufat v zaváhání Frenštátu. Hlubina v posledních zápase výsledkově tápe.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů