Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 16:30

24.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Českém Těšíně došlo na dělbu bodů


Branky


10

Český Těšín doma přivítal Oldřišov. První vzájemné utkání skončilo vítězstvím Oldřišova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté byli aktivnějším týmem, poločas skončil remízou

Ve 3. minutě centroval ze strany Janík. Míč si na malém vápně našel Bořucký, ale trefil pouze gólmana, který dokázal balón nohou zneškodnit. V 8. minutě vyslal Pfleger Bořuckého, kterého však opět vychytal gólman. V 15. minutě Dřizgevič vyslal do úniku aktivního Bořuckého. Ten si obhodil stopera a brankáři Pechovi nasadil jesle – 0:1. O minutu později mohli domácí vyrovnat. Po centru ze strany se do míče opřel jeden z domácích a napálil ho hlavou do břevna. Odražený balón v pohodě zlikvidoval brankář Kubný. Ve 32. minutě šli do brejku hosté. K centru se dostal Fusek, který míčem našel Kurku. Ten však hlavičkoval těsně vedle. O dvě minuty později se domácí dočkali vyrovnání. Fusek špatně nahrál, domácí se zmocnili míče a běželi do protiútoku. Míč se nakonec dostal na kopačky Flowarcznyho, který tak vyrovnal průběžné skóre – 1:1. Ve 36. minutě svůj tým podržel Kubný, když vychytal jedovatou střelu zpoza vápna. Ve 41. minutě prodloužil Fusek míč na Bořuckého, který opět běžel sám na brankáře, ale bránu přestřelil. Více už se toho neudálo a do kabin se šlo za vyrovnaného stavu.

Padlo po jedné brance na každé straně, utkání končí nerozhodně

Druhý poločas začal v klidném tempu. Ani jeden ze zúčastněných se nechtěl dopustit chyby. Gól však přišel poněkud brzy. V 54. minutě doputoval do šestnáctky centr z pravé strany. Dostal se k němu Flowarczny a svou hlavičkou, i s přispěním teče Droppy, dokázal podruhé v zápase skórovat – 2:1. Domácí tak dokonali obrat. V 57. minutě zahrozili hosté. Na centr Pflegera si naskočil Vojtěch Jadrný, ale gólman Pecha ho skvěle vychytal. Podstatnou část druhé půle se hrálo mezi vápny. Více aktivnějším týmem byli hosté z Oldřišova. Ve velké příležitosti se ocitl po centru Pflegra Bořucký, ale úplně prázdnou bránu svou hlavičkou trestuhodně minul. Stoupající tlak hostů nakonec přinesl kýženou branku. V 76. minutě se odražený míč dostal ke Kurkovi, který střelou ze šestnáctky vyrovnal – 2:2. V 85. minutě mohli domácí strhnout vedení na svou stranu, jelikož kopali přímý kop takřka ze šestnáctky. Bohužel pro ně však bránu těsně minuli. V 89. minutě se odhodlal Janík. Střelou z třiceti metrů ale těsně minul vzdálenější šibenici. Utkání tak dospělo do konce a skončilo remízou.



Ohlasy k zápasu



SK Moravan Oldřišov
Michal Jadrný, kapitán mužstva: “Zaslouženě jsme si odvezli bod za remízu, ale kdyby Bořucký proměnil své dva samostatné nájezdy z první půle, tak jsme si mohli odvést tři body. Snad příště.“



Sestavy


FK Český Těšín
V. Pecha [-] - J. Zogata [-] , P. Šiška [-] , M. Krucina [-] , M. Folwarczny [-] , M. Vlachovič [-] , D. Michalisko [-] , M. Sostřonek [-] , D. Siekiera [-] , V. Bujok [-] , O. Byrtus [-]

SK Moravan Oldřišov
J. Kubný [-] - J. Pfleger [-] , M. Žídek [-] , J. Droppa [-] , V. Jadrný [-] - J. Janík [-] , P. Dřizgevič [-] , B. Moc [-] (89. M. Mička [-] ) - D. Bořucký [-] , R. Kurka [-] (83. L. Pavlíček [-] ) , J. Fusek [-] (62. A. Teichmann [-] )

ŽK: 73. D. Michalisko - 83. J. Droppa .
Hráči zápasu: M. Folwarczny - D. Bořucký .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: TABÁŠEK Kamil - JURAJDA David, FUTERKO Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Luboš Foltýn
Tip experta: výhra domácích

Český Těšín hraje kompaktně a doma hrát umí. Oldřišov sice v posledních dvou zápasech vstřelil devět branek, ale domácí si zápas pohlídají a vyhrajou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích