0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát se rozešel s Polankou smírně


Branky


10

Polanka přivítala v domácím prostředí Frenštát. Tento souboj mohl napovědět více o postupujícím v této sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

Zápas jara mezi prvním a druhým týmem měl být oslavou fotbalu. První šanci zápasu měli domácí ve 4. minutě. Po odraženém rohu se míč dostal ke Skřehotovi, který dělovkou trefil břevno. Hosté zahrozili o tři minuty později. Klimpar dostal míč za obranu a z úhlu střílel na Řehulku, který jeho pokus vyrazil. Ve 33. minutě zahrozil z pravé strany Walder, jeho střílený centr vyrazil Řehulka na roh. O další tři minuty později centroval Kaluža na Skřehotu, ale jeho pokus z první skončil nad brankou. V závěru poločasu pálil z 25 metrů Malý z přímého kopu k levé tyči, avšak Řehulka míč vyrazil mimo. První půle byla vyrovnaná a skončila bezbrankovou remízou.

V druhé půli tlačili domácí, hosté nastřelili tyč, v závěru ještě dostal červenou Vybíral

Začátek druhé půle se nesl v podobném duchu, jako ta první. V 53. minutě zahrával Šustr přímý kop na polovině na volného Skřehota, ten zatáhl míč a nacentroval před branku, kde čerstvě střídající Ševčík nedokázal usměrnit míč do sítě. O dvě minuty později centroval před branku Andrýsek. Bartošova střela z jedné ale skončila mimo. V 76. minutě zahrával Skřehot přímý kop k odraženému míči se dostal Gajďok a jeho střelu vyrazil Žitník na roh. Ten zahrál Miko na zadní tyč. Před branku ho vrátil Bartoš a od obránce hostí se odrazil zase ke Gajďokovi, který z jedné napálil míč nad branku. O chvíli později pak na druhé straně zakončoval v pádu Walder střelou do tyče! V závěru zápasu se pak musel poroučet po druhé žluté Vybíral. Na změně stavu to však vliv už nemělo a souboj prvních dvou týmu Krajského přeboru skončil bez branek.



Sestavy


FK SK Polanka nad Odrou
R. Řehulka [-] - D. Koutný [-] , T. Gajďok [-] , J. Vybíral [-] , N. Andrýsek [-] - J. Kaluža [-] (53. J. Ševčík [-] ) , P. Miko [-] , M. Skřehot [-] , E. Talián [-] , V. Šustr [-] - R. Bartoš [-] -

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
R. Šimara [-] - R. Vaverka [-] (46. T. Pokorný [-] ) , D. Renta [-] (61. M. Bartoň [-] ) , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] , J. Malý [-] , O. Walder [-] , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] , J. Farský [-] , R. Žitník [-]

ŽK: 20. V. Šustr , 21. T. Gajďok , 81. J. Vybíral , 87. N. Andrýsek - 45. J. Malý , 59. J. Kovář . ČK: 90. J. Vybíral .
Hráči zápasu: R. Řehulka , M. Skřehot - O. Walder , R. Šimara .
Počet diváků: 251. Rozhodčí: ŠVEC Marek - ČUBA Daniel, PICMAUS Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: remíza

Šlágr kola, kdy podle mě bude zápas bohatý na góly. Skončí ale remízou, a to 2:2 nebo 3:3.

Tip: remíza