1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Datyně pouze remizovaly se Šenovem


Branky


10

Šenov na domácí půdě hostil Dolní Datyně. Úvodní souboj obou celků skončil vítězstvím hostů, kteří dokázali nerozhodný stav rozhodnout dvě minuty před koncem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení, hosté dokázali vyrovnat

Utkání mezi týmy, kteří hrají o záchranu, začalo lépe pro Šenov. Domácí hrozili především ze standardních situací. Hned z první vstřelili branku. Ve 12. minutě se míč z trestného kopu dostal ke Svobodovi, který ho umístil za záda hostujícího gólmana – 1:0. Domácí měli další možnost ze standardky, tentokráte ale úspěšní nebyli. Většinu zápasu měli míč ve svém držení hosté. Vytvořili si v úvodních dvaceti minutách šance ke skórování, ale zatím vždy ztroskotali v koncovce. Aktivitou se však nakonec dobrali k vyrovnání. Ve 24. minutě se dostal míč k Jaworkovi, který z pozice mezi penaltou a šestnáctkou dobře zamířil k tyči – 1:1. Zbylých přibližně dvacet minut toho už moc nepřineslo a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

I přes tlak hostů branka nepadla

Druhá půle začala tlakem hostů, který předváděli až do konce zápasu. Byli velice silní na míči a vytvářeli si spoustu příležitostí na změnu skóre. V samostatném úniku se objevil Cenek, ale na poslední chvíli jeho pokus vykopl z brankové čáry gólman domácích. Takřka v totožné šanci, jako se ocitl před pár okamžiky Cenek, mířil již do odkryté brány Marek, ale naštěstí pro domácí byl opět na čáře nachystaný hráč a dokázal balón odkopnout do bezpečí. Hosté přitvrzovali a stále více a více tlačili na svého soupeře ze Šenova. Ten si v druhém poločase ani moc neškrtl a přenechával taktovku hostům. Ti si vytvořili další dvě příležitosti, ale ani ty nevedli ke změně skóre. Zápas tak dospěl ke svému konci a skončil nerozhodně.



Ohlasy k zápasu



TJ Havířov - Dolní Datyně
Richard Beneš, trenér: “Dneska jsme ztratili dva body. Zápas jsme měli dobře rozehraný, byli jsme silní na míči, dobře jsme kombinovali, ale bohužel jsme nedávali góly. Měli jsme na ně spoustu příležitostí. Soupeř nás ze standardky potrestal a prohrávali jsme 1:0. Ale nic se nedělo, pořád jsme byli dobří na míči a vyrovnali jsme. V kabině jsme si řekli, že je možné ten zápas vyhrát. V průběhu druhé půle jsme tam měli čtyři loženky. Takže jak už jsem říkal, dva body ztracené.“



Sestavy


SK Šenov
M. Klimsza [-] - - K. Klos [-] , J. Stibor [-] (71. D. Špak [-] ) , I. Rajko [-] (74. D. Burkert [-] ) , M. Aniol [-] , Z. Bednář [-] , J. Kopel [-] , D. Klimša [-] , V. Babič [-] , T. Nguyen [-] , L. Svoboda [-] (67. J. Smetana [-] )

TJ Havířov - Dolní Datyně
J. Vasilko [-] - J. Cenek [-] , T. Kodenko [-] (63. D. Cileček [-] ) , T. Kaduch [-] , A. Kučera [-] (69. R. Čopák [-] ) , K. Rozsíval [-] , R. Baláž [-] , M. Jaworek [-] , L. Stebel [-] , J. Greger [-] , J. Marek [-]

ŽK: 33. L. Svoboda , 79. Z. Bednář - 6. L. Stebel , 11. T. Kodenko , 34. M. Jaworek , 79. T. Kaduch .
Hráči zápasu: L. Svoboda - M. Jaworek , L. Stebel .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: SMETANA Patrik - VIŠČOR Michael, JURČEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: výhra domácích

Dva aspiranti na sestup, pokud chce ještě Šenov zabojovat o účast v kraji, musí vyhrát. Věřím, že se Šenov kousne a tři body zůstanou doma.

Tip: remíza