Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Frenštát doma deklasoval Brušperk


Branky


10

Favorit na postup z Frenštátu doma vyzval nevyzpytatelný Brušperk.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili tři branky

Do zápasu vstoupili lépe domácí. V 9. minutě se po akci z pravé strany se míč dostal k Malému, který ho uklidil do brány – 1:0. Domácí si vytvořili řadu dalších šancí a hosty za celý poločas nepustili do žádné vážnější šance. Frenštátu se ale tyto šance nepodařilo využít. To se jim podařilo až v závěru půle. Ve 36. minutě vstřelil gól Pavel Klimpar – 2:0. Ve 44. minutě přidal další gól, v tomto zápase již svůj druhý, Jakub Malý. Ten dokázal gólmana Pacanovského obstřelit – 3:0.“ Více toho první poločas nepřinesl.

Frenštát přidal další tři branky, hosté dali pouze jednu

Druhý poločas začal v podobném duchu, jako ten první. Frenštát opět dominoval a potvrzoval roli favorita a jasného aspiranta na titul. Soupeře herně převyšovali. V 62. minutě se po rohovém kopu od Špačka dostal míč k Bolckovi, který míč doklepl do sítě – 4:0. Hosté v druhé půli přidali, ale na rozjetý Frenštát neměli moc nárok. Nakonec se dočkali alespoň čestného úspěchu v podobě vstřelené branky. V 78. minutě se z ojedinělé akce, když vznikla chyba v domácí obraně, dostal k míči Krejčok a prostřelil domácího brankáře Šimaru – 4:1. Domácí si hned vzápětí vzali čtyřbrankový náskok zpět. Malý centroval zprava na Špačka, který hlavou skóroval – 5:1. V závěru, přesněji v 87. minutě, se po rohu Malého dostal k míči Vaverka a hlavou poslal do brány – 6:1. Zbytek zápasu se již dohrával v poklidu a Frenštát se nadále přibližuje k vysněnému postupu.



Ohlasy k zápasu


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček, kapitán mužstva: “Do zápasu jsme nastoupili plně koncentrovaní. Od první minuty jsme soupeře přehrávali a drželi jsme míč. Poločas 3:0 odpovídal vývoji hry, ale mohli jsme vést i vyšším rozdílem. Druhá půle nám vyšla stejně jako ta první. Herně jsme soupeře přehrávali a byli jsme lepší na míči. Podali jsme jeden z nejlepších výkonů, ale soupeř nebyl tak silný, jak jsme čekali. Jsme určitě spokojení s výsledkem a hlavně s výkonem mužstva.“

SK Brušperk
Ondrej Hančín ml., asistent trenéra: "Soupeř byl o třídu lepší a zaslouženě vyhrál. Náš gólman ještě chytil minimálně pět gólů. Chybělo nás pět hráčů ze základní sestavy a to je v soutěži znát. Na to se ale nemůžeme vymlouvat. Ale jet na hřiště lídra v takto okleštěné sestavě, tak by to bylo pro každý tým složité."



Sestavy


SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
R. Šimara [-] - R. Vaverka [-] , D. Renta [-] (65. V. Jurek [-] ) , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (83. P. Julínek [-] ) , J. Malý [-] , O. Walder [-] (65. M. Bartoň [-] ) , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] (83. P. Hajník [-] ) , J. Farský [-] (75. T. Pokorný [-] ) , R. Žitník [-]

SK Brušperk
O. Pacanovský [-] - J. Čejka [-] , K. Neumann [-] , M. Wendtner [-] - M. Brejla [-] (86. V. Sýkora [-] ) , V. Šimon [-] , R. Polášek [-] , J. Blahut [-] (71. N. Sýkora [-] ) - D. Krejčok [-] - F. Szkuta [-] , D. Vrána [-] (72. A. Sýkora [-] )

ŽK: 48. J. Farský - 6. D. Vrána , 67. F. Szkuta , 73. K. Neumann .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: KRET Martin - SMETANA Patrik, JURAJDA David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Body zůstanou doma, ale zápas to bude pro Frenštát poměrně obtížný. Hosté za celou sezónu prohráli jenom třikrát a nedivil bych se, kdyby byl výsledek po devadesáti minutách nerozhodný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích