1:1
(1:0)
52. M. Rodek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Břidličná se s Pustou Polomí rozešla smírně


Branky


10

Břidličná chtěla navázat na předchozí vydařené utkání, které sehrála na umělé trávě, kde soupeři nasázela pět branek. Pustá Polom zase chtěla zapomenout na domácí propadák se Starou Bělou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Holčák v závěru vymetl horní růžek

Utkání se odehrálo tentokráte už na trávě v Hlubině. První poločas byl vyrovnaný. Od začátku se hrálo v dobrém tempu a oba celky hrály aktivně. První větší šance se však fanoušci dočkali až v druhé polovině prvního poločasu. Hosté si vytvořili dvě velké příležitosti. V jedné z nich Malík z dobré pozice nedokázal trefit bránu. Na prázdno také vyšel jeho spoluhráč Rodek. Břidličná se pokoušela ohrožovat obranu soupeře z centrů, ale žádný jim nevyšel. Už když to vypadalo, že se půjde do kabin za nerozhodného stavu, tak domácí Holčák napřáhl zhruba z dvaceti metrů a trefil se nádherně do šibenice – 1:0.

Z kraje poločasu hosté vyrovnali, zápas dospěl k remíze

Začátek druhé půle vyšel hostům výborně. Mrázek vyslal skvěle do lajny Franka, který míč poslal pod sebe do šestnáctky. Mrázek ho ve skluzu ještě minul, ale za ním dobíhající Rodek ho uklidil pod břevno – 1:1. V další šanci hostů se objevil Rodek, když se k němu dostal centrovaný balón od Franka. Z voleje ale mířil těsně nad. Domácí se také snažili s výsledkem ještě něco udělat. Samostatný únik Sklenaříka však skončil na tyči. O pár chvil později střela z malého vápna od kapitána domácího celku Jiřičného také neskončila v bráně. Hosté měli ke konci ještě jednu dobrou příležitost, ale nedokázali ji využít, a tak zápas skončil remízou.

V příštím kole Břidličná zajíždí do Brušperku a Pustá Polom doma vyzve Petrovice.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Michal Cudrák, hráč: “Začalo se dobře a hráli jsme aktivně, ale do žádné vyložené šance jsme se nedostali. Sem tam jsme se snažili ohrozit hosty nějakým centrem. Hra se poté vyrovnala a hosté měli taky své náznaky šancí. Na konci poločasu jsme se ujali vedení, ale vstup do druhého nám nevyšel a hosté srovnali. Chybí nám trošku štěstí, ale ani nehrajeme moc dobře. Snad to brzo protrhneme.“

Sport-Club Pustá Polom
Petr Souček, trenér: “Obě dvě mužstva chtěly hrát fotbal, což bylo super. Byl kvalitní terén a myslím si, že to byl pro diváka pěkný zápas s šancemi na obou stranách a s krásnými góly. Hra byla bez zákeřností a i rozhodčí utkání dobře vedl. Asi zasloužená remíza.“



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - L. Dvořák [-] , P. Simichanidis [-] , M. Daříček [-] , M. Čanecký [-] - D. Jiřičný [-] , T. Furčak [-] - M. Cudrák [-] (82. J. Šulák [-] ) , A. Ondra [-] (58. D. Hoffmann [-] ) , J. Holčák [-] , M. Sklenařík [-] (67. L. Mohyla [-] )

Sport-Club Pustá Polom
D. Muczka [-] - M. Švábík [-] , P. Malík [-] (89. D. Kostera [-] ) , A. Blucha [-] , J. Frank [-] , R. Vítek [-] , P. Pomp [-] , T. Mrázek [-] , M. Rodek [-] (86. M. Matějček [-] ) , P. Potůček [-] , M. Šmíd [-]

ŽK: 50. M. Čanecký , 70. J. Holčák .
Hráči zápasu: J. Holčák - J. Frank , D. Muczka .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: MATĚJEK Vojtěch - TABÁŠEK Kamil, LALÍK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Zápas podle mě skončí výhrou domácích, ale určitě ne debaklem. Týmy jsou sice v tabulce daleko od sebe, nicméně, co se obdržených branek týče, jsou na tom oba celky podobně.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: remíza