3:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 15:30

19.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Petrovice si poradily se Starou Bělou


Branky


39. J. Hoffmann , 70. J. Hoffmann , 85. D. Hanusek (p.) - 74. J. Jurásek
10

Petrovice přivítaly na domácím hřišti předposlední Starou Bělou, která na jaře dokázala vybojovat ze tří zápasů šest bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujali vedení

Stará Bělá chtěla navázat na skvělý vstup do jara další výhrou. Hosté měli hned první příležitost ke změně skóre, ale nájezd jejich útočníka ze strany zlikvidoval domácí gólman Majerczyk. Okolo 15. minuty se po závaru u banky hostí dostal k míči Hoffmann, ale z voleje vypálil mimo. V další vyložené šanci se ocitl domácí Hanusek. Po centru z pravé strany hlavičkoval, ale pouze do místa, kde stál připravený Kuča. Ve 39. minutě se prosadil Hoffmann. Míč se dostal do vápna, kde se právě pohyboval a zkušený matador přehodil brankáře - 1:0. Zbytek poločasu toho už více nenabídl.

Vše důležité se událo v rozmezí patnácti minut

Druhý poločas již přinesl mnohem více šancí a hráči se předháněli, kdo z nich zahodí větší tutovku. Ve velké šanci se ocitl Sikora. Jeho zakončení z úhlu po zemi vykopl obránce hostů těsně před brankovou čarou na roh. Poté v další obrovské příležitosti trefil Makula asi ze 3 metrů jen hráče stojícího na čáře. Tyto nevyužité šance mohly Petrovice mrzet. Naštěstí mají v týmu zkušeného Hoffmanna. Ten si v 70. minutě naskočil na centr na zadní tyči a hlavou překonal brankáře Kuču – 2:0. Hosté se však nevzdali a o pět minut později snížili. Obrana domácích si nepohlídala Juráska. Ten hlavou přehodil gólmana a míč zapadl k zadní tyči – 2:1. Hosté cítili šanci a tak otevřeli svou hru. K jejich smůle se po rychlém brejku dostal Hanousek až do vápna, kde byl faulován a byl odpískán pokutový kop. I přes nevoli fanoušků, aby šel kopat Hoffmann a zkompletoval tak hattrick, se k míči postavil sám faulovaný Hanusek a penaltu proměnil – 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Lokomotiva Petrovice
Tomáš Lincer, sekretář klubu: "První poločas jsme prospali a výkon nebyl dobrý. Lehce jsme ztráceli míče a celkově hodně kazili. Naštěstí se nám z toho mála, co jsme měli, povedlo ujmout vedení. Ve druhé půli již hra vypadala dle našich představ, dost jsme se tlačili dopředu a dokázali si vytvářet tutové šance. Bohužel jsme je trestuhodně zahazovali a nechávali tak hosty stále ve hře. Nakonec se ale povedlo přidat ještě 2 góly, které rozhodly. Do příštích utkání ale určitě musíme zapracovat na koncovce, protože až přijede třeba takový Frenštát, tak ten nás asi do tolika šancí nepustí a bude potřeba vytěžit z minima maximum."




Sestavy


TJ Lokomotiva Petrovice
K. Majerczyk [-] - M. Ruisl [-] , J. Hoffmann [-] , L. Alman [-] (70. L. Szturz [-] ) , D. Hanusek [-] (89. J. Gatnar [-] ) , J. Kubišta [-] , M. Sikora [-] (78. A. Ostáš [-] ) , J. Paduch [-] (32. M. Reichl [-] ) , D. Makula [-] , P. Chwastek [-] , D. Gill [-]

FK Stará Bělá
J. Kuča [-] - L. Pilch [-] , M. Richtár [-] (44. R. Šťástka [-] ) , D. Pešek [-] , O. Malík [-] , J. Tomek [-] , J. Vidiševský [-] , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , M. Rusinko [-] (32. J. Jurásek [-] ) , J. Dziža [-] (85. J. Hradil [-] )

ŽK: 26. M. Ruisl , 56. P. Chwastek , 87. D. Hanusek , 88. J. Kubišta - 82. R. Šťástka .
Hráči zápasu: J. Hoffmann - J. Jurásek .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: ŠABACKÝ Filip - VOJKOVSKÝ Michael, POTIOREK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Halátek
Tip experta: výhra domácích

Favoritem jsou určitě Petrovice. Hosté zatím inkasovali nejvíce branek v celé soutěži, zatím co domácí se drží na předních příčkách, co se týče gólů vsítěných. Proto očekávám jasnou výhru Petrovic.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Asistent trenéra, Vedení klubu, Zpravodaj, Předseda klubu - FK Kofola Krnov | Moravskoslezský | Bruntál

Tip: výhra domácích