1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:30

18.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klimpar čtyřmi góly rozhodl o výhře Frenštátu


Branky


9

Břidličná na domácí půdě přivítala první celek přeboru z Frenštátu. Výhru hostů zařídil čtyřgólový Klimpar, který se tak osamostatnil s osmnácti góly na čele tabulky střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Frenštát šel do dvougólového vedení, Břidličná dokázala snížit

Začátek utkání byl hodně nervózní. Domácí stoper udělal chybu, ale hostům se nepodařilo ji potrestat. Na druhé straně stoper Bolcek zašlápl míč domácí Sklenařík šel sám na branku, ale Šimara ho dokázal vykrýt. Další šanci domácí po střele Holčáka také nevyužili. Úvod byl tedy především hodně o chybách na obou stranách a celkové nekoncentrovanosti. Frenštátu se ve 26. minutě podařilo vsítit branku. Po centru z levé strany od Vaverky přizvedával hlavou míč Walder přímo na volej Klimparovi, který nedal gólmanovi šanci a zavěsil do horního růžku – 0:1. Druhý gól přišel o devět minut později. Špaček svou kolmou přihrávkou našel Klimpara a ten tváří v tvář domácího brankáře obstřelil – 0:2. V závěru poločasu dokázala Břidličná snížit. Aktivní Cudrák nacentroval míč do vápna, na který si naskočil Mohyla a svou hlavičkou prostřelil Šimaru – 1:2. Více se toho v prvním poločasu už neudálo.

Frenštát rozhodl v úvodu druhé půle, Klimpara dovršil hattrick a přidal i čtvrtou branku

Hostům skvěle vyšel začátek druhého poločasu. V 52. minutě dokázal Frenštát vybojovat míč na půlce a Malý přihrál Klimparovi, který utekl domácím zadákům a vsítil hattrick – 1:3. O dvě minuty později se dostal opět do samostatného úniku Klimpar a opět se nemýlil – 1:4. Frenštát tímto gólem úplně položil na lopatky domácí Břidličnou. Klimpar se ještě jednou ocitl ve skvělé příležitosti. Tentokráte přihrával na Jurka, ale domácí obrana se stihla vrátit a pohromu ve formě páté inkasované branky zažehnala. V závěru zápasu se dostal k odraženému míči Špaček, ale jeho střelu gólman vychytal.



Ohlasy k zápasu


TJ Břidličná
Michal Cudrák, hráč: “Začali jsme výborně a měli jsme i šance vstřelil první branku zápasu. Bohužel samostatný nájezd Sklenaříka a střela Holčáka gólem neskončila přišel trest. Po dvou inkasovaných gólech jsme se nakonec dokázali ještě dostat do zápasu, když snížil Mohyla. Pro nás asi krutý výsledek za předvedený výkon první poločase. Do druhého jsme šli s tím, že s výsledkem něco uděláme. Chtěli jsme hrát zezadu. A výsledek? Dva brejky během minuty a bylo vymalováno. Pak už se jen dohrávalo. Frenštát zaslouženě vyhrál. Nás teď čeká Polom a musíme začít naplno bodovat a ještě zkusit prohánět Polanku.“

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
Radim Špaček, kapitán mužstva: “Až na úvod utkání, který byl takový rozháraný, tak si myslím, že jsme byli aktivnější a měli jsme více vyložených šancí. Pak jsme zvládli nástup do druhého poločasu a to rozhodlo. Určitě jsme spokojeni, protože se nám v Břidličné ještě nepodařilo vyhrát a konečně jsme prolomili tu černou sérii a odvážíme si tři body.“



Sestavy


TJ Břidličná
L. Zifčák [-] - L. Dvořák [-] , M. Čanecký [-] , D. Hoffmann [-] - D. Jiřičný [-] , L. Mohyla [-] (57. P. Simichanidis [-] ) , T. Furčak [-] - M. Cudrák [-] (79. D. Zacpal [-] ) , A. Ondra [-] , J. Holčák [-] (74. J. Šulák [-] ) , M. Sklenařík [-] (60. M. Minich [-] )

SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
R. Šimara [-] - R. Vaverka [-] , J. Kovář [-] , P. Klimpar [-] (85. P. Julínek [-] ) , J. Malý [-] , O. Walder [-] , M. Bolcek [-] , R. Špaček [-] , J. Farský [-] , V. Jurek [-] (73. M. Bartoň [-] ) , R. Žitník [-]

ŽK: 78. M. Čanecký .
Hráči zápasu: M. Cudrák - R. Šimara , P. Klimpar .
Počet diváků: 280. Rozhodčí: VOJKOVSKÝ Michael - SLANÝ Jan, VIDLIČKA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Frenštát chce postoupit do divize, takže si zaváhání nesmí dovolit. Břidličná ale svou kůži lacino neprodá. Přesto si Frenštát připíše těsnou výhru.