Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2019 16:00

20.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zachraňující se Boršice přišly o výhru s Bystřicí p/H v závěru utkání


Branky


10

Do Boršic přijeli fotbalisté z Bystřice pod Hostýnem a posílený domácí tým, který potřebuje k záchraně jako sůl, chtěl s tímto soupeřem bodovat. První půle však vyzněla lépe pro hosty, které poslal již po třech minutách Navrátil do vedení. Domácí ve druhém poločasu otočili vývoj utkání, ale poslední slovo měl sedm minut před koncem hostující Železný. Na penalty se také dařilo více hostům a ti berou bod navíc.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Ida Olšová, sekretář FK Bystřice p. H.: „Naši hráči vstoupili do zápasu výborně. Již ve 3. minutě se ujali vedení brankou Navrátila a první půlhodinu svého soupeře přehrávali. Domácí se postupně zlepšovali, byli aktivnější, ale své šance v závěru poločasu nevyužili. Druhá půle byla opakem první. Domácí hned ve 48. minutě vstřelili vyrovnávací branku a měli více ze hry. Byli lepším týmem, což potvrdili v 72. minutě, kdy Ohnutek vstřelil vedoucí gól. Naši hráči se ale nevzdali, podržel je brankář Juřík a po prostřídání, kdy se naše hra oživila vyrovnal po rohovém kopu Železný. V penaltovém rozstřelu jsme byli úspěšnější.“

Hosté v závěru utkání vyrovnali

Boršice v minulém kole padly až opo tuhém boji u lídra tabulky v Luhačovicích a na nekompletní celek z Bystřice pod Hostýnem si věřili. Hosté je však zaskočili již v samotném úvodu zápasu a po brance Navrátila šli do vedení. Jednobrankovou výhrou hostí skončil i poločas, kdy domácí neproměnili řadu svých nadějných příležitostí. Ve druhém dějství domácí přidali na obrátkách a zatlačili hosty před jejich branku. Večeřa nejdříve vyrovnal a později Ohnutek poslal Boršice do vedení. Domácí pak mohli dát výsledku definitivní pojistku, ale hosty podržel brankář Juřík. Bystřice pod Hostýnem pak prostřídala sestavu a nakonec i srovnala po brance Železného. V penaltové loterii se více dařilo Bystřici pod Hostýnem a ta bere bod navíc.

Na penalty vyhráli hosté 4:2



Ohlasy k zápasu


SK Boršice
web Boršic: Ztratili jsme dobře rozehraný zápas vinou neproměněných šancí a nakonec bereme jenom bod.

FK Bystřice pod Hostýnem
web Bystřice pod Hostýnem: Dva body z Boršic jsou nakonec pro nás cenné.



Sestavy


SK Boršice
R. Janečka [-] - M. Bělaška [-] , O. Večeřa [-] , M. Bartošík [-] , L. Krsička [-] (44. E. Trlida [-] ) , T. Ohnutek [-] (79. L. Býček [-] ) , M. Březina [-] , P. Filipský [-] , M. Cigoš [-] , L. Malý [-] , F. Konečný [-]

FK Bystřice pod Hostýnem
D. Juřík [-] - P. Železný [-] , M. Tureček [-] , L. Juhas [-] , M. Ulrych [-] (87. J. Burda [-] ) , J. Juráň [-] , D. Ondroušek [-] , T. Navrátil [-] (66. P. Křížek [-] ) , D. Krajcar [-] , M. Kušík [-] (61. M. Kubík [-] ) , Š. Bartoň [-] (77. D. Trnčík [-] )

ŽK: 61. M. Cigoš , 88. O. Večeřa - 24. M. Tureček , 56. T. Navrátil , 58. J. Juráň .
Hráči zápasu: O. Večeřa , T. Ohnutek - P. Železný , L. Juhas .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - POSPÍŠIL Štěpán, BERNATÍK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Marek Studený
Tip experta: výhra domácích

Boršice hrají o záchranu a s Bystřicí p/H vyhrají

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů