1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 15:30

18.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holešov v domácím prostředí udolal Velké Karlovice až v penaltové loterii


Branky


8

Na holešovskou Střelnici zavítali fotbalisté z Velkých Karlovic, kteří v minulém kole doma zdolaly na penalty nováčka z Nevšové. Domácí Holešov se na jaře zatím výsledkově a především střelecky trápí. A bylo tomu i tak v sobotním utkání, kdy se prokřehlí diváci branky nedočkali. Zakřičet gól si tak mohli až při penaltách, který vyšly lépe domácímu celku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Diváci v první půli branku neviděli

Martin Malík, trenér Holešova: „Po neúspěchu z prvních tří utkání jsme věřili v plný bodový zisk. Od začátku jsme častěji drželi míč na svých kopačkách. Soupeř se celý čas soustředil hlavně na defenzivu, moc šancí si nevytvořil. Naopak my jsme měli hodně šancí, ale bohužel se nám je nedařilo proměnit. Vrcholem byla neproměněná penalta na konci zápasu, proto muselo dojít na penaltový rozstřel, kde jsme byli štastnější. I když jsme přišli pouze o bod. tak v tomto utkání jsme měli bodovat naplno.“ První poločas byli aktivnější domácí fotbalisté, ale obrana hostí v čele s brankářem Bilem odolala.

Ani ve druhé půli se střelci neprosadili

Jaroslav Valián, předseda Velkých Karlovic: „V první půli jsme museli na touhu vyhrát zapomenout. Domácí hráli rychle a dokázali si vytvořit několik šancí, z nichž mohli minimálně jednou či dvakrát skórovat. Po přestávce jsme hru vyrovnali, ale ke gólu to nestačilo, navíc nás těsně před koncem zachránil brankář Tomáš Bil, který zneškodnil pokutový kop soupeře. V penaltovém rozstřelu jsme už tahali za kratší konec a tak nutno přiznat, že dva body zůstaly po zásluze domácím.“ O vítězi utkání nakonec musely rozhodnout pokutové kopy, v nichž byli domácí šťastnějším týmem, ale vzhledem k průběhu utkání si Holešovští nejspíše ten bod navíc zasloužili.

Na penalty vyhráli domácí

Na penalty vyhráli domácí 4:3



Ohlasy k zápasu


SFK Elko Holešov
web Holešova: Střelecky se trápíme a pokud nedáme ani penaltu, nemůžeme vyhrát.

FC Velké Karlovice+Karolinka
web VKK: V Holešově nás podržel brankář Bil, ten navíc chytil v 85. minutě domácímu hráči penaltu a bod určitě bereme.



Sestavy


SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - J. Beneš [-] (73. S. Uličný [-] ) , D. Paták [-] , J. Kadlčík [-] , P. Polomík [-] , J. Dubec [-] , T. Zakopal [-] , R. Sumec [-] , L. Marek [-] (89. R. Paštěka [-] ) , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-] (65. M. Třasoň [-] )

FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - T. Ondřejka [-] , J. Mikula [-] , J. Podešva [-] - L. Němec [-] , J. Langer [-] (73. P. Maliňák [-] ) , V. Vašut [-] - P. Škrobák [-] , O. Gajdoš [-] (84. M. Melichařík [-] ) , J. Pavelka [-] - J. Kučera [-]

ŽK: 88. J. Dubec - 87. J. Mikula , 89. T. Ondřejka .
Hráči zápasu: R. Janalík , T. Zakopal - L. Němec , T. Bil .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, RYBKA Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Libor Foltýn
Tip experta: remíza

Utkání v Holešově skončí po 90 minutách nerozhodně

Tip: výhra domácích

Holešov musí po minulém utkání získat 3 body