Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Skaštice dokázaly na hřišti v Žalkovicích rozstřílet nedaleký Holešov


Branky


7

Nováček Krajského přeboru odehrál své utkání proti Holešovu v Žalkovicích a dvě stovky diváků vidělo střelecký koncert nejlepšího střelce soutěže Zdeňka Konečníka. Ten zatížil konto brankáře Holešova třemi brankami a jednu trefu přidal Sova. Skaštice se navíc při zaváhání Brumova vyšvihly do čela tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Po dlouhé zimní přestávce byli na fotbal natěšeni jak hráči, tak diváci. Slušná divácká kulisa v úvodu sledovala mezi Skašticemi a Holešovem ne moc pohledné utkání. Ani jeden z týmů nechtěl udělat zbytečnou chybu a tak bylo k vidění příliš mnoho zbytečných ztrát a nepřesných přihrávek. Postupem času hra ale začala nabírat více na kvalitě. A potvrdila to i první branka utkání. Domácí hráči předvedli pěknou kombinační akci, na jejímž konci stál dobře připravený kanonýr Zdeněk KONEČNÍK a nepokrytý na zadní tyči pohodlně skóroval. Soupeř z Holešova se snažil na vedoucí branku co nejrychleji zareagovat, ale pozorná domácí obrana jim toho příliš nedovolila. A když se hostující střelci dostali do zakončení tak byl připravený Večeřa v domácí brance. Domácí tak odcházeli do kabin s jednobrankovým náskokem.

Konečník zkompletoval další svůj hattrick

"Zlom v utkání nastal na začátku druhého poločasu. Skašticím se opět podařila křídelní akce. Skvělou přízemní přihrávku od Gojše si našel opět Konečník a druhou brankou vnesl na kopačky svých spoluhráčů více klidu. Od této chvíle se domácí tým zklidnil, zpřesnil kombinaci předvedl několik dalších slušných akcí. Holešov ale nic nezabalil. Stále se nutil do ofenzivy, ale překvapit domácí obranu se mu moc nedařilo. Další útlum jejich snažení přinesl třetí gól. Opět to bylo po centru ze strany. Před bránou využil svého důrazu a hladu po gólech KONEČNÍK a bylo to 3:0. Poté podržel při šanci Holešova svůj tým i gólman Večeřa. Ale s přibývajícím časem bylo patrné, že si hosté žádné body neodvezou. Naopak Skaštice přidaly ještě další branku. Jeden z hostujících obránců přihrál Konečníkovi přímo do běhu. Tentokrát domácí útočník přenechal zakončení svému spoluhráči. A pro nabíhajícího SOVU nebyl problém dostat míč do prázdné brány. Skaštice si tak připsaly jedenáctou výhru v sezóně a v příštím kole budou bojovat o získání dalších bodů na horké půdě v Provodově," přináší informace o zápasu web skaštického klubu - http://tjskastice.cz/



Ohlasy k zápasu


TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Vstup do jara se našemu týmu povedl. Na „vypůjčeném“ hřišti v Žalkovicích si naši hráči poradili s okresním rivalem z Holešova a díky zaváhání doposud vedoucího Brumova se nejméně na týden posunuli do čela celé soutěže.

SFK Elko Holešov
web Holešova: Chybělo nám několik opor a na hřišti to bylo znát. Domácí trestali naše chyby v defenzívě a berou tři body.



Sestavy


TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , O. Zavadil [-] , D. Mynarčík [-] (67. R. Vymětal [-] ) , A. Sova [-] (75. S. Škrabana [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] (81. M. Frýdl [-] ) , L. Batík [-] , M. Glozyga [-] (40. D. Menšík [-] )

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - M. Bejtkovský [-] (46. T. Zakopal [-] ) , J. Beneš [-] (84. V. Matulík [-] ) , M. Olša [-] , M. Třasoň [-] , P. Polomík [-] , D. Pavelka [-] , R. Sumec [-] , M. Roubalík [-] , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-] (79. S. Uličný [-] )

ŽK: 90. M. Frýdl - 45. R. Sumec , 45. M. Třasoň , 61. T. Zakopal .
Hráči zápasu: R. Večeřa , Z. Konečník - P. Polomík .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Ondráš Vít - RYBKA Ondřej, ZICHÁČEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Zdeněk Konečný
Tip experta: výhra domácích

Skaštice v domácím prostředí body nerozdávají a Holešov porazí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích