Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Nedvědici se body dělily


16

V posledním kole se oba týmy v Nedvědici rozešly smírně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Úvod zápasu se divákům musel líbit, protože během dvaceti minut padly tři branky. Skóre otevřel už v 5. minutě Vašíček, který si poradil s Měrtlem - 1:0. Hosté vyrovnali za dvě minuty. Po hraniční situaci, kdy se domácí dožadovali odmávnutí ofsajdu, se trefil Láznička - 1:1. Ve 23. minutě parádně sklepl míč Havlíčkovi Prudký a ten z volele rozvlnil síť za brankářem hostujícího celku - 2:1. Za tohoto stavu se také šlo do kabin. 

Hosté po přestávce srovnali

Po přestávce už v úmorném vedru padl pouze jeden gól. V 71. minutě si na dlouhý míč za obranu naběhl Kozojed, prostřelil Havlíka a svému týmu zajistil bod. Poté domácí zabrali, ale ale svoje ložené šance zahodili, když dvakrát přestřelili z malého vápna.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Michal Havlíček (hráč): Zasloužili jsme si zvítězit. Škoda, že jsme v prvním poločase nepřidali branku navíc. Ve druhém poločase už to kvůli velkému vedru nebylo ono.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): Domácí na nás vlétli a byl to o poznání lepší tým, než co jsme potkali na podzim. První půli hráli velice dobře kombinačně a byli všude dřív, tempu jsme ve slepené sestavě nestíhali. Do druhé půle jsme šli s tím, že nebudeme bláznit a v tom horku domácím musí někdy dojít dech a zkusíme udeřit. Povedlo se nám pár situací a z jedné jsme díky Peťovi Kozojedovi srovnali. Domácí pak zase zapnuli, ale svoje ložené šance zahodili, když dvakrát přestřelili z malého vápna. A tak jsme si odvezli z výletu alespoň bod.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
D. Havlík [-] - M. Vašíček [-] (77. F. Škutchan [-] ) , Z. Prudký [-] (46. M. Pachlopník [-] ) , D. Mareš [-] (67. J. Sytař [-] ) , M. Havlíček [-] , L. Trdý [-] , P. Sytař [-] , D. Bracek [-] , D. Houdek [-] , V. Štefka [-] , L. Jirásek [-] (46. J. Pachlopník [-] )

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Plavec [-] , M. Kubelka [-] (78. P. Stoklásek [-] ) , L. Bargl [-] , J. Škrdla [-] , J. Šmarda [-] , M. Špaček [-] , P. Kozojed [-] , J. Láznička [-] (65. J. Kalenda [-] ) , D. Urbánek [-] , M. Příhoda [-]

Hráči zápasu: M. Havlíček - P. Kozojed .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - JUDA Jaroslav, OSOVSKÝ Ivo.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Nedvědici se závěr jara povedl a potvrdí to i se Stonařovem, který se potýká s velkými absencemi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích