Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Štěpánov se rozloučil debaklem


Branky


16

Velký Beranov si v posledním kole pochutnal na Štěpánovu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Od úvodu se hrál útočný fotbal, domácí mohl poslat do vedení Eliáš, ale jeho boční nájezd sebral Dinga, který zrovna tak vychytal i Nováka. Nakonec první branku vstřelili po pohledné křídelní akci hosté, kdy zakončoval Sabadshka - 0:1. Šance byly na obou stranách, za hosty Kintr a za domácí opět Eliáš, ale v samostatném nájezdu Dingu nepřekonal. Domácí srovnali po penaltovém zákroku na Ganzwohla a Svoboda se z místa určení nemýlil - 1:1. Následující čtvrthodinka asi rozhodla o osudu utkání, vedoucí branku zaznamenal po Smejkalově přihrávce Ganzwohl - 2:1. Z brejku po rohovém kopu pelášil na Dingu Svoboda a i podruhé zakončil přesně - 3:1. Na konci první půle se podruhé z rohového kopu prosadil Ganzwohl a bylo to už 4:1. Domácí tak šli do kabin v poklidném vedení.

Domácí navyšovali vedení

Domácí byli při chuti a dál zaměstnávali Štěpánov až na chvilkové pasáže, kdy hráli hosté, kteří si však nevypracovali velké brankové příležitosti. Změna skóre přišla krátce po 50.minutě, když Pokorného křižnou přihrávku zužitkoval Novák - 5:1. Individuální schopnosti při šesté brance domácích předvedl Pýcha a rodil se debakl - 6:1. Za další čtyři minuty přetavil Pýchovu nabídku na hattrick Ganzwohl - 7:1. A chvíli po rozehrání se domácí opět ujali míče, Eliáš se dostal po křídle do zakončení a s přispěním obránce překonal bezmocného Dingu po osmé - 8:1. Pak se brankostroj domácích zastavil, Pokorný z vyložené šance netrefil branku, Ganzwohlův nájezd špičkou vyrazil Dinga. Konec utkání patřil hostům. Střelou zpoza šestnáctky se prezentoval Kintr a překonal Procházku - 8:2. Ten ještě do konce zápasu chytl další dvě dobré šance hostů a utkání tak mohlo skončit vysokou výhrou domácích.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Po třech prohrách jsme se chtěli doma vytáhnout a zakončit ročník výhrou, což se nám zdárně podařilo. Hosté hráli i vzhledem k jejich situaci dosti nevybíravě, což odnesli zraněním na konci utkání náš brankář a hlavně kapitán. Takové dvě kaňky za posledním, ale jinak povedeným zápasem.




Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - P. Kittler [-] - A. Svoboda [-] , J. Pýcha [-] , R. Kittler [-] , F. Smejkal [-] , J. Pokorný [-] , P. Novák [-] (63. V. Molva [-] ) , K. Eliáš [-] (68. J. Švoma [-] ) , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-] (61. T. Mátl [-] )

FK Železárny Štěpánov nad Svratkou
L. Dinga [-] - D. Fiala [-] (46. D. Kubica [-] ) , R. Hrubeš [-] (43. D. Kintr [-] ) , V. Kutnyk [-] (46. T. Richter [-] ) , R. Sabadashka [-] (46. O. Hrubeš [-] ) , T. Samek [-] , V. Sedláček [-] , I. Ilchyshyn [-] , M. Novák [-] , A. Bohdan [-] , M. Ostrovskyi [-]

ŽK: 90. P. Kittler - 20. D. Fiala , 29. L. Dinga , 86. M. Novák .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: NENADÁL Pavel - NECHVÁTAL Tomáš, STANĚK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra hostů

Motivace je na straně hostů. Velký Beranov se v posledních kolech spíše trápí. Hosté využijí formy kanonýra Ludvíka, ale i po výhře sestoupí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích