Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 10:30

14.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Polná deklasovala Stařeč a poslala Štěpánov do okresu


15

V sobotním dopoledni se vyjasnila situace ve spodku tabulky. Rezerva Polné je zachráněna. Štěpánov si po dlouhé době zahraje okresní přebor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po poločase vedli

Hosté přijeli ve slepované sestavě. Naproti tomu domácí plně využili hráče divizního áčka a na hřišti ve Věžnici to bylo znát. Tón zápasu udala už 8. minuta, kdy se jako první zapsal do střelecké listiny Jelínek - 1:0. Ve 23. minutě už domácí vedli o dvě branky, když se trefil rychlonohý Voráč - 2:0. Odpor hostí zlomil v závěru prvního poločasu definitvně Jelínek, který se trefil dvakrát během dvou minut a ve 43. minutě už Polná vedla 4:0.

Domácí navyšovali vedení

V 52. minutě domácím zajistil pěti brankový náskok Kratochvíl - 5:0. O deset minut později se podruhé v zápase trefil Voráč - 6:0. Čestný úspěch hostů zaznamenal v 69. minutě Bříza - 6:1. Poté ještě domácí přidali dvě branky. V 73. minutě se trefil Kavka - 7:1. O pět minut později uzavřel střelecký účet Čaloud - 8:1.

 

Polenští tak po zápase mohli slavit záchranu krajské soutěže.



Ohlasy k zápasu


Slavoj Polná B
Jaromír Tobolka (trenér): Jednoznačný a pohodový zápas. Posílil nás hráči áčka na hřišti to bylo znát.

TJ Sokol Stařeč
František Prokop (trenér): Jednoznačné a zasloužené vítězství domácích. Proti vhodně posílenému týmu domácích jsme bez tří absentujících stoperů neměli šanci. Když se navíc již v prvních minutách utkání zranili zkušení Kaňka s Markem Vodičkou (také na postu stopera), stalo se utkání jen otázkou skóre. Zápas se definitivně zlomil na konci prvního poločasu, když jsme tak trochu zbytečně dostali dvě slepené branky. Aby té smůly nebylo dost, tak jsme většinu druhé půle dohrávali v deseti bez dalšího zraněného defenzivního hráče Tomka.



Sestavy


Slavoj Polná B
J. Skočdopole [-] - V. Jelínek [-] (69. L. Čaloud [-] ) , D. Kavka [-] , J. Holub [-] , D. Voráč [-] , J. Korber [-] , D. Procházka [-] , F. Gondek [-] , D. Kratochvíl [-] (62. M. Šorf [-] ) , D. Jaroš [-] , O. Šourek [-]

TJ Sokol Stařeč
D. Obůrka [-] - M. Kaňka [-] (15. R. Linhart [-] ) , F. Strouha [-] , M. Bříza [-] , J. Zejda [-] , M. Linhart [-] , D. Tomek [-] , J. Rambousek [-] , M. Vodička [-] (20. V. Smejkal [-] ) , R. Ježek [-] , M. Petráněk [-]

ŽK: 43. D. Tomek .
Hráči zápasu: D. Kratochvíl , V. Jelínek .
Počet diváků: 62. Rozhodčí: KŘÍŽ Jan - BABÁK Martin, ŽALOUDEK Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Martin Mužátko
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají o motivaci postaráno. K jistotě záchrany potřebují vyhrát a s pomocí hráčů z áčka se jim to povede.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích