0:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:30

26.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Velká Bíteš loupila v Beranově


Branky


18

Duel ve Velké Beranově rozhodla jediná branka, která padla po hodině hry.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Začátek, stejně jako skoro celý zápas, byl vyrovnaným soubojem obou týmů. Hostům tvořili hru střední záložníci, avšak jejich míče nenacházeli své spoluhráče. Přesto to byli hráči z Bíteše, kteří měli první šance, ale Whittinghama vychytal Procházka a osamocený Kopáček po rohu netrefil branku. Pak měli své šance i domácí, v obraně hostí se objevila skulina pro míč, kam nabíhal Eliáš, ale jeho radost po vstřelené brance zkazil pomezní rozhodčí. Velkou šanci po Ganzwohlově přihrávce měl Svoboda, ale z malého vápna nedokázal zamířit mezi tři tyče. Pár dalších pokusů v klidu pochytal Pelán. Následně opět zahrozili hosté, ale Procházka si se všemi pokusy poradil, včetně bomby Whittinghama. Tak se šlo do kabin za stavu 0:0.

Hosté po přestávce rozhodli

I vstup do druhé půle byl na obou stranách stejný a nakonec to byli hosté, kteří skórovali první. Whittingham si již po několikáté uzmul míč pro sebe, a tentokrát mu jeho individuální akce vyšla a poslala hosty do vedení - 0:1. Domácí až do konce utkání zvětšovali aktivitu, ale to nahrávalo na brejkové situace hostům, kteří je nedokázali dotáhnout. Tak se musela zaskvět obrana hostů, po Pýchově centru vyškrábl Ganzwohlovu hlavičku Pelán, z přímého kopu Svobody vytáhal Pelán míč na břevno, další velké šance zblokoval dvěma obrannými zákroky Kopáček a do třetice se proti Novákovi zaskvěl opět Pelán, který vyrazil střelu z bezprostřední blízkosti. Domácím se už více nepodařilo dostat do lepších pozic pro zakončení a tak všechny body odváží Velký Bíteš.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Utkání nabídlo poměrně pěknou podívanou, oba týmu hráli fotbalově a nestranným divákům se zápas mohl líbit. Podle mě by byla spravedlivá remíza. Škoda, že máme poslední zápasy potíže se střílením branek. Výkon proti fotbalovému soupeři byl dobrý.

FC PBS Velká Bíteš B
FC PBS Velká Bíteš (web): Hrál se pohledný a na poměry I.B třídy nadstandardní zápas s šancemi na obou stranách, kterému by nejspíš nejvíce slušela remíza. Nám se podařilo díky tvrdé střele Whittinghama otevřít skóre a hlavně díky výbornému výkonu brankáře Pelána také udržet nulu a odvézt si tři cenné body. Uznání zaslouží dorostenci Pelikán se Svobodou, kteří odehráli se zápasem dorostu v nohách dobré utkání.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
P. Procházka [-] - P. Kittler [-] - J. Hladílek [-] , A. Svoboda [-] , J. Pýcha [-] (68. J. Pokorný [-] ) , R. Kittler [-] , P. Novák [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-] , T. Mátl [-]

FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - L. Kopáček [-] , O. Švanda [-] , T. Pelán [-] , F. Svoboda [-] (82. M. Švanda [-] ) - T. Loup [-] , L. Pelikán [-] (70. M. Těšík [-] ) , M. Hošek [-] , T. Mrňa [-] - R. Whittingham [-] , D. Rozum [-] -

ŽK: 89. P. Kittler - 28. M. Pelán .
Hráči zápasu: M. Pelán , R. Whittingham .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - ŠRÁMEK Zdeněk, ŠKORPÍK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Alois Matějíček
Tip experta: výhra domácích

Velká Bíteš je venku poloviční.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích