Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 16:30

24.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stonařov parádně otočil duel ve Velkém Beranově


Branky


21

Domácí vedli o dvě branky, hosté do přestávky snížili a po přestávce dokonce utkání otočili.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Téměř celý první poločas patřil domácím. Již od úvodu zatlačili svého soupeře k jeho bráně a celkem pravidelně se dostávali do šancí, které zhatil ten den dobře chytající Měrtl. Jiné šance zahodili domácí domácí svojí slabou koncovkou, a když už míč byl v bráně, byl jim mávnutý dvakrát ofsajd. Nepomohla ani penaltová situace, ve které selhal Ganzwohl. I tak se beranovští ujali vedení zásluhou Eliáše, který obdržel dobrou přihrávku do pokutového území a po zásluze poslal svůj tým do vedení - 1:0. Hosté se dostali ke slovu až v posledních deseti minutách, to se ale zaskvěl Markovič. Vedení domácích navýšil po šikovném průniku Kovaříka Ganzwohl - 2:0. Domácí byly ve všech směrech lepší, hrnuli se s jedním útokem za druhým a i přesto do poločasu inkasovali. Autové vhazování propadlo až do malého vápna, kde se zorientoval Láznička a dostal míč za brankovou čáru - 2:1. Z vícebrankového vedení tak bylo hubené poločasové vedení.

Hosté v závěru rozhodli

I ve druhé půli měli míč na kopačkách domácí, jejich kombinace ale stejně jako v první půli nedosáhly kýžené branky, Novák nastřelil tyč, Svoboda sám proti brankáři přestřelil, Ganzwohl místo střely špatně přihrál, a další střely hosté zblokovali. Hosté udeřili opět z ničeho, po ztrátě ve středu pole a pasu od Škrdly na Bláhu, který míč vybojoval, se nedohodli Kittler s Markovičem, přičemž se druhý jmenovaný při kolizi zranil a Bláha tak slavil celkem snadnou branku - 2:2. Markovič byl však nucen střídat a do brány musel nečekaně Ganzwohl. Toho hned z rohového kopu vyzkoušel Příhoda, který míč zakroutil na tyč. Ten než si stačil sáhnout na balon, už jej lovil ze sítě. Po autovém vhazování a vyhraném souboji se prosadil Kozojed - 2:3. O minutu později zahrávali hosté standardní situaci. Prudkou střelu však domácí „goliš“ vyrazil pouze k dobíhajícímu Kozojedovi, který pouze dorazil míč do branky - 2:4. Domácím nebylo přáno, a i když ve zbytku zápasu zase tlačili, branku ne a ne dát. Pojistit hostům tři body mohl Lang, ale stejně jako Vacek netrefil odkrytou bránu. Tak se zrodila šokující výhra Stonařova, který neměl téměř nic a přes skvěle předváděnou hru domácích veze všechny body.

 

"Narazili jsme na skvěle připraveného, kvalitního soupeře, asi nejlepšího na jaře. Měli jsme štěstí, že poločas skončil hratelným rozdílem. Postupem času jsme hru zlepšili a skóre jsme dokázali otočit. Získali jsme s notnou dávkou štěstí cenné tři body," zhodnotil utkání vedoucí hostů Zdeněk Štancl.

 

Velký Beranov jede v dalším kole k derby do Luk. Stonařov hraje ve Velké Bíteši.



Ohlasy k zápasu


TJ Velký Beranov 1975
Richard Ganzwohl (hráč): Odehráli jsme asi náš nejlepší zápas přesto jsme prohráli. Měli jsme tolik možností a nezvládli jsme dát branky, za to jakoby nás někdo tam shora trestal, protože hosté herně nestíhali a jejich pozice v tabulce je mi záhadou. Můžeme se zlobit jen sami na sebe.

TJ Sokol Stonařov
Michal Příhoda (hráč): K zápasu jsme přistoupili laxně, domácí na nás vlétli a byli jednoznačně lepší. Obzvlášť Svoboda si na hřišti dělal, co chtěl. Ganzwohl byl až přes příliš snaživý, sobecký a nešťastný den podtrhl neproměněnou penaltou. Těsně před půlkou nám vyšel dlouhý aut a zjistili jsme, že by se s tím zápasem dalo ještě taky něco udělat. Domácí si vybrali kopec smůly a tenhle výsledek neodpovídá dění na hřišti. Beranov byl jednoznačně nejlepším mužstvem, které jsme letos potkali. Jsem rád za tři body a taky za to, že se podobné zápasy nestávají pouze nám.



Sestavy


TJ Velký Beranov 1975
R. Markovič [-] (77. R. Jonáš [-] ) - P. Kittler [-] - K. Pejřimovský [-] , A. Svoboda [-] , M. Křenek [-] (43. J. Štumar [-] ) , R. Kittler [-] , J. Pokorný [-] , P. Novák [-] , K. Eliáš [-] , R. Ganzwohl [-] , M. Kovařík [-]

TJ Sokol Stonařov
P. Měrtl [-] - P. Kubík [-] , J. Láznička [-] (72. P. Lang [-] ) , M. Příhoda [-] , M. Škrdla [-] , P. Kozojed [-] , Z. Bláha [-] , M. Čumpl [-] , M. Kubelka [-] (46. J. Toth [-] ) , P. Plavec [-] , D. Vacek [-]

ŽK: 83. J. Štumar .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: NÁPRAVNÍK Jan - HAVLÍN Marek, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
28. 5. 2019 10:55
Smekám před až neskutečně objektivním hodnocením zápasu hostujícím hráčem Stonařova Michalem Příhodou...vůbec hosté byli asi jedinými, kteří ocenili náš výkon, děkuji...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vojtěch Škorpík
Tip experta: remíza

Domácí před týdnem překvapili v Bohdalově. Hostům se v posledních kolech daří a sbírají body. Jeden si odvezou i z Beranova.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích