4:1
(1:0)
61. K. Holub
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 16:00

19.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Měřín konečně vyhrál


Branky


12. D. Jonáš , 50. V. Beran , 52. D. Jonáš , 75. T. Bublán - 61. K. Holub
22

Měřín využil zaváhání Moravských Budějovic a upevnil si první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Domácí vstoupili do utkání lépe a ve 12. minutě otevřeli skóre, když Koženého přihrávku napálil do tyče Kuřátko, nejrychleji se zorientoval Jonáš a poslal domácí do vedení - 1:0. Hosté z Rantířova zvýšili svou aktivitu, přidali na důrazu při napadání a čím dál častěji donutili domácí zadáky k chybám. Aktivita hostů jak kdyby zaskočila celé mužstvo Jiskry a tempo hry od 20. minuty diktovali hosté z Rantířova. Dostávali se po zmatcích v obraně Jiskry k zakončení, ale naštěstí chyběla přesnost a nebo v cestě ke gólovému efektu stál připravení brankář Hladík. V tomto duchu se odehrál celý zbytek prvního poločasu. Hvizd hlavního rozhodčího, který oznámil přestávku mezi poločasy zřejmě udělal radost hlavně domácím .

Domácí navyšovali vedení

Utkání se zlomilo v 50. minutě hry, kdy vybojoval míč Kuřátko a po Koženého přihrávce se trefil Beran - 2:0. Hned za dvě minuty přidal po chybě hostující defenzivy a přihrávce Součka svoji druhou branku Jonáš, jehož prudký centr si obránce hostí srazil do vlastní sítě - 3:0. Po hodině hry hosté po chybě domácí obrany snížili. Střelcem byl Holub - 3:1. Konečnou podobu dal výsledku v 75. minutě Bublán, který v branku přetavil Robotkovu přihrávku - 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Měřín
Karel Kružík (trenér): Musím být spokojený hlavně s výsledkem. Po našem trápení v předchozích zápasech jsme konečně dokázali naplno bodovat. Až na výpadek z prvního poločasu jsem spokojený i s předvedenou hrou. I když to k podzimní formě má ještě daleko, důležité je, že jsme to dokázali zlomit. Musím pochválit obě křídla. Tam byla naše zbraň a vytěžili jsme z toho v podstatě všechny branky.

TJ Ježek Rantířov
Karel Živný (hráč): Domácí předváděli pohledný kombinační fotbal, byli silní v osobních soubojích. Bohužel neproměňujeme šance a tím přicházíme o body potřebné k vytoužené záchraně. Uvidíme, jak se nám bude dařit v následujícím domácím zápase, kdy hostíme Stařeč, které se na jaře daří. Doufám, že tři body zůstanou v Rantířově



Sestavy


TJ Jiskra Měřín
J. Hladík [-] - M. Kožený [-] (87. J. Šoukal [-] ) , D. Jonáš [-] (60. T. Bublán [-] ) , M. Souček [-] (80. K. Kružík [-] ) , M. Matoušek [-] , J. Netolický [-] , T. Kuřátko [-] , L. Doležal [-] (65. D. Robotka [-] ) , V. Beran [-] , T. Láznička [-] , D. Polák [-]

TJ Ježek Rantířov
Š. Böhm [-] - K. Živný [-] (6. M. Procházka [-] ) , O. Kunče [-] , O. Suchý [-] (77. M. Horáček [-] ) , L. Horáček [-] - D. Cabúk [-] (82. J. Kozák [-] ) , S. Lojda [-] , J. Bartejs [-] , P. Pavlíček [-] - K. Holub [-] (61. D. Oberreiter [-] ) , D. Kourek [-] (55. L. Lát [-] )

Počet diváků: 100. Rozhodčí: SÝKORA Tomáš - KUBEŠ Petr, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Milan Souček
Tip experta: výhra domácích

Nerad bych to zakřikl, ale Měřín už se musí konečně chytit a vyhraj, i když to bude hodně těžké.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích