Počítky vezou tři body


Branky


28

Rezerva Velké Bíteše doma nestačila na Počítky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po poločase vedli

První šanci měli domácí, ale Těšík místo střely volil přihrávku na Rozuma a ten minul. V 7. minutě šli naopak do vedení hosté, když zaváhání domácí obrany potrestal Filippi - 0:1. Počítky pozorně bránily a domácí se těžko dostávali do šancí. Domácí to tak zkoušeli z větší dálky, ale Horký ani Hibš síť za Šobejem nerozvlnili. Do kabin tak odcházeli v lepší náladě hosté z Počítek.

Hosté si vedení pohlídali

Domácím se ve druhém dějství nepodařilo dostat do tlaku a hosté v pohodě bránili své těsné vedení. Jedinou velkou šanci měli domácí po centru střídajícího Pelána, ale Nekuda mířil nad bránu. V závěru hosté hrozili z brejků, ale několikrát je zastavil Kopáček, který musel do brány místo zraněného brankáře Bartoška. Hosté přece jen zvýšili své vedení v 86. minutě, kdy se trefil kanonýr Jurnečka - 0:2. Domácí v závěru ještě snížili, když se parádně trefil Whittingham, ale to bylo z kopaček domácího celku vše - 1:2.

 

Velká Bíteš jede v dalším kole do Bohdalova. Počítky hostí Přibyslavice.

 

 



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
FC PBS Velká Bíteš (web): Soupeř, jenž nečekaně okupuje čelní příčky tabulky, ale jehož dresy obléká celá ekipa ex-hráčů Žďáru nad Sázavou, vsadil na důraznou a tvrdou hru, která slavila úspěch. Naši hráči se jen těžko prosazovali proti mohutným obráncům, kteří každou možnou nepříjemnost hasili nekomprosním odkopem, ať míč letěl kamkoliv.

SK Transformátor Počítky
František Šustr (trenér): Tento zápas byl velmi těžký a po dlouhé době bylo vidět utkání, kde převládala kombinační hra a plno šancí na obou stranách, které končily vždy v rukavicích dobře chytajících brankářů. Mohu jen poděkovat všem hráčům na hřišti za super přístup a odvedený výkon.Také bych chtěl zmínit, že nás velmi mrzí nepříjemné zranění domácího brankáře Josefa Bartoška. Přejeme, aby se brzy uzdravil a vrátil mezi tyče, které bránil na 100%



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
J. Bartošek [-] (70. T. Pelán [-] ) - M. Švanda [-] (79. L. Pelikán [-] ) , L. Kopáček [-] , L. Kerber [-] , O. Švanda [-] - T. Nekuda [-] , J. Horký [-] , D. Hibš [-] (79. F. Svoboda [-] ) , T. Loup [-] - D. Rozum [-] , M. Těšík [-] (65. R. Whittingham [-] ) -

SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - M. Landsman [-] (78. P. Beneš [-] ) , M. Řeháček [-] , L. Sláma [-] , D. Odehnal [-] - P. Ločárek [-] (57. F. Toman [-] ) , J. Mašek [-] , T. Ločárek [-] , O. Zajíček [-] (90. L. Kachlík [-] ) - M. Filippi [-] (84. O. Toman [-] ) , L. Jurnečka [-]

ŽK: 81. P. Beneš , 88. M. Řeháček .
Hráči zápasu: J. Bartošek - M. Řeháček , D. Šobej .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: FRYČ Vlastimil - KREJČA Jan, INVALD Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 4. 2019 16:12
Zajímalo by mě vyjádření domácích,který na podzim kritizovali hřiště v Počítkách a tvrdili,že se na něm fotbal hrát nedá.Tak co říkají na prohru na svém rádoby fotbalovém hřišti.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Počítky šlapou Budějovicím na paty a čekají na jejich zaváhání. Tento zápas ale Bíteš neprohaje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Svatopluk Rychtecký
Tip experta: výhra hostů

Počítky utkání v Bíteši zvládnou a potvrdí roli mírného favorita.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů