4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

15.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka zvládla utkání s Rantířovem


Branky


23

Luka nad Jihlavou v domácím utkání jednoznačně porazila poslední Rantířov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Vítěznou premiéru v 1.B. třídě si může odškrtnout hlavní trenér A mužstva Luk nad Jihlavou Zdeněk Dubec. Zkušený lodivod si nemohl přát lepší start. Už v 5. minutě po chybě hostující obrany využil šanci kanonýr Filip Toman a otevřel skóre zápasu - 1:0. Že by se jednalo o pohledné utkání se říct nedá. Na obou stranách byly vidět nepřesnosti, které do jisté míry ovlivnil i nekvalitní terén. Hosté mohli vyrovnat, ale svoji velikou šanci nevyužili. Naopak domácí do poločasu neproměnili další tři obrovské šance, kdy největší měl Filip Vomela, který po akci Navrátila a Vařejky mířil pouze do tyče. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí.

Domácí navyšovali vedení

Druhou půli začali svěřenci Zdeňka Dubce ze zajištěné obrany s myšlenkou, když neinkasujeme, nemůžeme ztratit body. Naštěstí v 60. minutě proměnil svojí šanci Vařejka a dal tak potřebný klid na kopačky louckým borcům - 2:0. Od té chvíle byli domácí lepším týmem. O další čtyři minuty skóroval Filip Toman, který tak zaokrouhlil svojí gólovou potenci na 20 branek v této sezóně - 3:0. V 76. Minutě upravil na konečných 4:0 Vařejka, kdy svojí slabší nohou mířil přesně k tyči.

 

Luka v dalším kole hostí Měřín. Rantířov jede do Štěpánova.



Ohlasy k zápasu



TJ Ježek Rantířov
Karel Živný (kapitán): V zápase jsme nepodali přesvědčivý výkon a svými chybami v obranné fázi jsme soupeři usnadnili vstřeleni branek.



Sestavy


SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
J. Kanswohl [-] - F. Toman [-] , F. Vomela [-] (83. J. Šimek [-] ) , P. Hintnaus [-] (71. D. Sommer [-] ) , P. Navrátil [-] , I. Kucarov [-] (79. Š. Kreigsmann [-] ) , L. Vařejka [-] , P. Číhal [-] , D. Čaloud [-] (66. P. Švaříček [-] ) , M. Bratršovský [-] , M. Kubeš [-]

TJ Ježek Rantířov
A. Krupica [-] - O. Kunče [-] , M. Procházka [-] , K. Živný [-] , L. Horáček [-] (76. J. Kozák [-] ) - L. Lát [-] (70. V. Karásek [-] ) , D. Cabúk [-] , S. Lojda [-] , D. Oberreiter [-] - D. Kourek [-] (62. O. Pernica [-] ) , J. Bartejs [-]

ŽK: 53. M. Kubeš - 32. S. Lojda .
Hráči zápasu: F. Toman , L. Vařejka .
Počet diváků: 95. Rozhodčí: ŠKORPÍK Martin - POLODNA Vladimír, ŽALOUDEK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

I přes nějaké podzimní výpadky si Luka nad Jihlavou půjdou pro domácí výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích