Botafogo zvládlo domácí zápas


Branky


2

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve 22. kole se potkali sousedé z tabulky – mělnické Botafogo hostilo Jeviněves. Oba týmy se s 32 body nacházely na na osmém respektive devátém místě tabulky. Do sestavy Jeviněvse se vrátil Jirka Kokšál, jenž krom jednoho utkání promarodil celé jaro. To ale bylo snad jediné pozitivum na straně Jeviněvse, která jinak v utkání podala bídný výkon. Od začátku utkání bylo patrné, že je Botafogo fotbalově jinde, než hosté z Jeviněvse a navíc chce hrát, chce běhat. Dalo by se říci, že Botafogo hrálo fotbal, Jeviněves hrála kopanou. Už v páté minutě tak po centru z pravé strany z malého vápna o tyč zavěsil míč do branky Elogeli. Ve 35. minutě chyboval rozhodčí, když neodpískal jasný faul na Kindla, jež vyvážel míč z vlastního pokutového území a Goldstein tvrdou ranou z vápna zvýšil na 2:0. Jeviněves již v prvním poločase dvakrát vynuceně střídala. Ve 40. minutě navrátilec do sestavy Jirka Kokšál protlačil z úhlu míč do branky domácích a snížil na 2:1. To bylo ale ze strany hostí vše.

Domácí si vedení pohlídali

Ve druhé půli Botafogo ještě zvýšilo svou převahu a v 60. minutě i skóre, když se z přímého kopu z vápna trefil Šimon. Navíc si vytvářelo další a další šance, jen selhávalo v koncovce. Jeviněves si naopak nebyla schopná přihrát, hrála rozháraně, neorganizovaně, chaoticky až to bylo místy úsměvné.



Sestavy


TJ EMĚ Mělník
A. Fidrant [-] - J. Elogeli [-] (81. F. Drápal [-] ) , R. Šimon [-] (74. J. Sankot [-] ) , M. Goldstein [-] (67. J. Vondráček [-] ) , R. Morávek [-] , T. Moták [-] , L. Tomášek [-] , M. Slepička [-] , P. Kraus [-] , P. Olšiak [-] , M. Fabian [-]

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - J. Kokšal [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Macák [-] , F. Tyle [-] , J. Šelicha [-] (24. P. Novotný [-] ) , P. Kindl [-] (62. M. Malý [-] ) , M. Paul [-] , M. Janovský [-] (19. T. Navrátil [-] ) , P. Duchoslav [-]

ŽK: 35. P. Macák , 68. F. Tyle , 72. M. Malý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: KULHÁNEK Vladimír - HEIMRÁTH Robert (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
20. 5. 2019 10:09
Hodnocení zápasu