Vehlovice berou dva body


Branky


3

Hosté z Jeviněvse odjížděli z Vehlovic spokojení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Ve třetím kole jarní části sezony přivítaly v tabulce třetí Vehlovice sedmou Jeviněves. Ta se vinou zranění a pracovních povinností sešla jen v deseti hráčích, což dělalo z domácích Vehlovic jasného favorita. A první poločas to herně dokazovali. Již v 10. minutě se ujali vedení po pěkné kombinaci uvnitř vápna a centru na zadní tyč kde jeviněvští obránci neuhlídali domácího Sochůrka a ten z metru hlavou zavěsil do odkryté branky. Několik dalších šancí domácí prohospodařili, ale i když Jeviněves občas vystrčila růžky, jako by si byli vítězstvím a převahou jistí. 

Hosté dokázali srovnat

Ovšem druhý poločas začali hosté ve velkém stylu a vytvořili si hned několik příležitostí k zakončení. Zaskočení domácí hráči v tu chvíli nestíhali pokrývat náběhy Marka Černého, Honzy Šelichy a z místa pravého obránce i Marka Paula, jež se sám ocitl ve třech velkých šancích. Ze všeho se ale vyklubala jediná gólová střela a ta byla z nohy Marka Černého, srovnáno 1:1. Ke konci utkání, snaživým a bojovným hostím přeci jen začaly docházet síly, to už se převaha domácích o jednoho hráče a možnost střídání musela projevit. Gólově se prosadit Vehlovice už nedokázaly a tak se šlo na penalty.

Domácí berou bonusový bod

Přesnější v nich byli domácí a tak berou z utkání zklamaně dva body, zatímco hosté odjížděli i s jedním bodem spokojení.

 

Report zaslal Jaroslav Kysela. Děkujeme!



Sestavy


TJ Liaz Vehlovice
K. Kamínek [-] - J. Novák [-] (77. L. Feigl [-] ) , J. Mašek [-] , T. Viazanica [-] - J. Procházka [-] , I. Přáda [-] , P. Procházka [-] - M. Sochůrek [-] , J. Vališ [-] , D. Chorvát [-] - V. Přáda [-] (60. J. Najman [-] )

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Malý [-] , M. Černý [-] , M. Schoř [-] , P. Novotný [-] , P. Macák [-] , J. Šelicha [-] , P. Kindl [-] , M. Paul [-] , M. Janovský [-] , P. Duchoslav [-]

ŽK: 33. T. Viazanica , 71. P. Procházka - 39. P. Kindl .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: DEMETER Martin - NOVÁK Michal (N), KYSELA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
8. 4. 2019 14:11
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů