3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov zdolal Chodovou Planou a stále má šanci na postup


Branky


15

Fotbalisté Mrákova zdolali v přímém souboji o třetí místo 3:1 Chodovou Planou a kolo před koncme je jasné, že hůře než bronzoví už neskončí. Stále však mohou myslet i na postup, na vedoucí duo totiž ztrácejí jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí museli otáčet skóre

V předposledním kole soutěže přivítal třetí Mrákov čtvrtou Chodovou Planou a oba celky mohly v případě vítězství stále myslet i na lepší umístění. Hosté se však museli obejít bez elitního útočníka Pavla Chvala. Zápas začal oboustranně velmi aktivně a hned samotný úvod přinesl příležitosti na obou stranách. Nebylo tedy divu, že padl i rychlý gól, který  5. minutě obstaral hostující Rudolf Ovčačík, jenž zakončil povedenou kombinaci svého týmu. Domácí se však nenechali rozhodit a v podstatě hned po rozehrávce srovnali Jiřím Zdráhalem. V dalším průběhu prvního poločasu byli aktivnější Mrákovští, Chodovka spoléhala především na rychlé brejky. Ve 24. minutě dostali domácí možnost zahrávat pokutový kop a ten proměnil jejich nejlepší střelec Jaroslav Stýskal. Stav 2:1 pak vydržel až do přestávky.

Mrákov neproměnil spoustu šancí, pojistka přišla až deset minut před koncem

Po změně stran měli domácí výraznou převahu. V oslabené sestavě hrající hosté se už spíše jen bránili. Hráči Mrákova si také vytvářeli spoustu šancí, ale hosty držel nad vodou brankář Petrželka, a když už na balón nedosáhl, tak je několikrát zachránila i branková konstrukce. Definitivní uklidnění domácích řad tak přišlo až deset minut před koncem, kdy zvýšil na 3:1 střídající Vojtěch Král. Mrákov tedy zvítězil a je jasné, že hůře než třetí už neskončí.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Jaroslav Stýskal (hráč): Pro Mrákov to byl opět zápas s týmem ze špičky tabulky a v posledním zápase doma jsme chtěli rozhodně bodovat. V Chodové Plané jsme na podzim prohráli kvůli neproměňování šancí a to jsme chtěli také napravit. Od začátku to byl fotbal plný šancí. Ve 3. minutě to mohlo být klidně 2:1. Skóre se měnilo ale záhy. Po kombinaci dala gól Chodovka a my z další akce srovnali. My se snažili kombinovat (což nám kazila spousta jednoduchých ztrát), soupeř hrál na rychlé brejky a nakopávané míče za obranu. Měli jsme více ze hry i šancí, ale opět problém s proměňováním. Po penaltě bylo trochu uklidnění, ale pojistka v podobě třetího gólu né a né přijít (břevno, tyčka, 2x spojnice a 4x sami na gólmana a NIC). kdyby zápas skončil 8:3, tak by to odpovídalo.

TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Jeli jsme tam v silně kombinované sestavě. Chyběl nám hlavně nejlepší útočník, což bylo znát. Mrákov byl tentokrát lepším soupeřem. V první půli ještě ani tak ne, ale ve druhém poločase nás výrazně přehrával. Měli spoustu šancí, my drželi hratelný stav silou vůle. Mrákov tedy zvítězil spravedlivě. V zápase se nám zranil další hráč, který si přetrhl achilovku. Bohužel už to tedy chceme spíše jen důstojně dohrát. Konec sezóny je pro nás těžký, hráčů je málo. Kluci už nejsou nejmladší a ta zranění prostě přijdou. Není to jako, když máte kolektiv o 16 lidech a můžete střídat kdykoliv.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , V. Duffek [-] , M. Smazal [-] , T. Pangerl [-] - V. Krch [-] , J. Dufek [-] (54. V. Král [-] ) , J. Stýskal [-] , J. Zdráhal [-] (79. P. Vondraš [-] ) , T. Duffek [-] - P. Váchal [-] (82. D. Nguyen [-] )

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - Z. Kutička [-] (74. M. Mikulík [-] ) , R. Seitz [-] (31. L. Radil [-] ) , D. Hanko [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-]

ŽK: 18. Z. Kutička .
Hráči zápasu: J. Zdráhal - K. Petrželka .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: MIČAN Jan - FENCL Jakub, HÁJEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mrákov je doma velice silný.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích