3:2p.
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy v Chodském Újezdu neudržely dvougólový náskok a padly na penalty


Branky


41. L. Pikl ml. , 66. M. Samek - 13. V. Sláma , 21. P. Tejc
15

Fotbalisté Chodského Újezdu doma se zachraňujícími se Kozolupami rychle prohrávali 0:2. Ve zbytku utkání však dokázali alespoň vyrovnat a na penalty byli úspěšnější. Hosté se tak po nadějném začátku museli spokojit pouze s bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté začali skvěle, o přestávky snížil L. Pikl mladší

Chodský Újezd doma přivítal Kozolupy v roli favorita. Hosté však začali lépe a ve 13. minutě se poprvé měnilo skóre, když se prosadil Vojtěch Sláma. Ve 21. minutě pak potrestal zaváhání domácí obrany Petr Tejc a bylo to o dva góly. A s Újezdem mohlo být i hůře. Kozolupy totiž ještě zahrávaly pokutový kop, který však zneškodnil brankář Krasnianyk. Tento moment už domácí tým přeci jen nabudil a jejich tlak tak začínal narůstat. Zlepšený výkon Chodského Újezdu přinesl první ovoce ve 41. minutě, kdy vstřelil kontaktní gól Ladislav Pikl mladší – 1:2.

Domácím se podařilo vyrovnat

Po změně stran nápor Chodského Újezdu nadále pokračoval, Kozolupy se už soustředily hlavně na obranu. V 66. minutě se domácím podařilo vyrovnat, o což se postaral svým zásahem Maksym Samek. Domácí fotbalisté se pak snažili i rozhodnout, ovšem v řádné hrací době se jim už znovu skórovat nepodařilo.

Domácí brankář hrdinou rozstřelu

Na řadu tak přišly pokutové kopy. Jejich hrdinou byl domácí gólman Oleksandr Krasnianyk, který vychytal hned dva exekutory soupeře. Chodský Újezd tedy zvítězil na penalty 4:2 a zapsal si do tabulky prémiový bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Doma jsme chtěli samozřejmě vyhrát, ale v úvodu se nám vůbec nedařilo. Hra byla neuspořádaná, dělali jsme hrozné chyby vzadu a toho soupeř využil. Po prvním inkasovaném gólu to vypadalo, že bychom se mohli zvednout, ale po hrubé chybě soupeř zvýšil na 2:0. Na to jsme museli reagovat změnou stylu hry. Vsadili jsme na dva útočníky, protože jsme s tím výsledkem chtěli něco udělat. To se nám dařilo, začali jsme hrát svou hru, soupeře začali napadat a nutili jsme je k chybám. Ještě do přestávky jsme snížili a ve druhém poločase neustále tlak zvyšovali. Podařilo se nám alespoň vyrovnat. Hra byla ze strany soupeře v první půli taková neurovnaná, jenže využil našich zbytečných chyb. Do druhé půle jsme už nastoupili úplně jinak a pomohlo hlavně přeskupení řad. V penaltách nás pak podržel gólman, který dvě chytil.




Sestavy


TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - P. Opava [-] , M. Samek [-] , T. Trejbal [-] , J. Zivčák [-] (46. V. Pryvrattskyi [-] ) , M. Trejbal [-] (86. D. Maščák [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Zivčák [-] , M. Beneš [-]

TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - J. Martínek [-] , P. Mráz [-] , P. Tejc [-] - P. Pancurák [-] , J. Huleš [-] , V. Sláma [-] , M. Maštalíř [-] , J. Hucl [-] - V. Kovář [-] , J. Čech [-]

ŽK: 68. M. Trejbal - 68. V. Sláma .
Hráči zápasu: O. Krasnianyk - V. Sláma .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Šlauf Jiří - ORLÍK Vladimír, ŠIMEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Chodský Újezd má velice rychlé hráče a v domácím prostředí je velice silný, vyhraje 3:1.

Tip: výhra domácích