3:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov si poradil s Chodským Újezdem


Branky


19

Fotbalisté Mrákova doma neprohrávají. O tom se přesvědčil i Chodský Újezd, který si ze hřiště již čtvrtého celku tabulky odvezl porážku 0:3. Domácí zápas rozhodli ve druhém poločase, v němž padly všechny tři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mrákov se v prvním poločase přes defenzivu soupeře neprosadil

Mrákovští v minulém kole sesadili z čela tabulky Dlouhý Újezd a tentokrát je opět doma čekal jiný Újezd, ten Chodský. Hosté přijeli v oslabené sestavě a na střídání měli k dispozici jediného hráče, kterým byl kouč Tomek. Proto vsadili na defenzivní taktiku, která ji v prvním poločase vycházela. Mrákovští měli více ze hry, ale ve finální fázi jim scházela přesnost a nápad. Proto se odcházelo v polovině utkání do šaten za stavu 0:0.

Domácí se trefili dvakrát hned v úvodu druhé půle a rozhodli utkání

Do druhé půle Mrákov vlétl jako velká voda. Domácí hru v ofenzivě zpřesnili a hned v 50. minutě šli do vedení po trefě Jiřího Zdráhala. Když navíc o šest minut později zamířil do černého také Jaroslav Stýskal, nebylo o domácí výhře asi pochyb. Chodský Újezd ani za tohoto stavu hru moc neotvíral a raději se soustředil na to, aby neinkasoval příliš mnoho gólů. Přesto  mrákovský celek ještě jedne přidal, deset minut před koncem uzavřel skóre na 3:0 střídající Václav Krch. Mrákov je v tabulce čtvrtý a stále zůstává i ve hře o postup. V neděli dopoledne jede na hřiště vedoucí Bělé a tento zápas asi mnohé napoví.



Ohlasy k zápasu



TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Do Mrákova jsme jeli s pozměněnou sestavou. Měli jsme souběh áčka a béčka, takže jsme museli nějak poskládat oba týmy, aby jich bylo v obou mužstvech stejně. Navíc nám vypadli dva hráči ze základní sestavy, takže jsme odjeli jen ve 12 lidech. I tak jsme chtěli uhrát alespoň bod. Do poločasu se nám to dařilo, nepouštěli jsme soupeře do vyložených šancí. Hrozili jen z nakopávaných míčů, které se nám ale dařilo zachytávat. Do druhého poločasu domácí vstoupili s tím, že chtějí vyhrát. Zvýšili tempo, zlepšili výkon, zpřesnili přihrávky a nám se udržet bezgólový stav nepodařilo. Druhý gól jsme dostali vzápětí po chybě obrany a bylo prakticky rozhodnuto. V 70. minutě se nám ještě jeden hráč zranil, takže jsem musel nastoupit i já. Už to bylo jen o tom, abychom nedostali zbytečně moc gólů. Soupeř zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Rybár [-] , V. Duffek [-] , M. Smazal [-] (80. V. Michálek [-] ) , T. Pangerl [-] - V. Krch [-] , T. Duffek [-] , J. Zdráhal [-] (69. P. Vondraš [-] ) , J. Stýskal [-] , J. Dufek [-] - P. Váchal [-]

TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - P. Opava [-] , M. Samek [-] , I. Skopych [-] , V. Pryvrattskyi [-] , M. Trejbal [-] (71. P. Tomek [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , D. Maščák [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 78. V. Krch .
Hráči zápasu: J. Stýskal , J. Zdráhal - L. Pikl ml. .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Duda Václav - ŠKARDA Jiří, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mrákov je na domácím hřišti silný, proto si myslím, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích