Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá zvládla šlágr jara v Dlouhém Újezdě a odskočila svému soupeři na rozdíl tří bodů!


Branky


19

Dlouho očekávaný souboj o první místo mezi Dlouhým Újezdem a Bělou přinesl parádní fotbal. Diváci viděli hned šest gólů a spoustu dalších povedených akcí. Šťastnější byla nakonec Bělá, která především díky hattricku Radima Ebenhöha zvítězila 4:2 a odskočila svému soupeři na čele tabulky na rozdíl tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ebenhöh zařídil Bělé vedení dvěma trefami

Bělá začala velmi dobře. První velkou šanci měl Bořil, který v samostatném úniku zamířil do tyče a do brány pak nedokázal propasírovat ani dorážku. Ve 24. minutě se už hosté radovali. Na polovině hřiště získal míč Malý, který přenesl hru na pravou stranu, kde byl rozběhnutý Radim Ebenhöh. Ten si poradil s obráncem a střelou podél brankáře Kopoloviče otevřel skóre. V té době už však byli nebezpeční i domácí. Ti se prezentovali především nebezpečnými střelami zpoza vápna, při nichž si připsal důležité zákroky brankář Jarina. Ve 32. minutě už ovšem ani on gólu nezabránil. Po narážečkách ve středu hřiště se dostal za obranu Patrik Hána a nemýlil se. O chvíli později si ale Bělá vzala vedení zpět. Míč putoval po ose Malý – Frank – Radim Ebenhöh a posledně jmenovaný sám před brankáře zaznamenal svou druhou trefu v utkání. Do šaten se tak odcházelo za stavu 1:2.

Hosté přežili nápor a šance Sparty, pak udeřil opět Ebenhöh

Po změně stran přišel nápor domácí Sparty. Bělá už směrem dopředu moc nehrozila a často se ocitala v těžké defenzivě. Hostující obránci dokonce dvakrát před brankovou čarou zaskakovali za již překonaného gólmana Jarinu, ovšem vyrovnání se domácí nedočkali. V 78. minutě se naopak na hranici šestnáctky dostal k míči Radim Ebenhöh, který střelou k pravé tyči zkompletoval hattrick a výrazně přiblížil Bělou k vítězství. O tom pak nebylo definitivně pochyb, když se po rohu Malého trefil také střídající Luboš Černý – 1:4. Dlouhý Újezd ještě v 87. minutě snížil zásluhou Jana Makrlíka, ale to už bylo vše, co se v utkání událo.

 

Bělá tedy vede tabulku soutěže právě před Dlouhým Újezdem o tři body. V její prospěch navíc hovoří i lepší bilance ze vzájemných zápasů.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Čekali jsme hodně těžký zápas a to také byl. I s domácím trenérem jsme se shodli, že to byl z obou stran fotbal. Do stoperské dvojice jsme tentokrát dali Martina Šinála místo Luboše Černého, protože takové zápasy jsou trochu vypjaté a mladí kluci to hůře snášejí v hlavě. Začali jsme dobře, hned na začátku měl šance Bořil, ale až Radim Ebenhöh mu ukázal, jak by se to mělo zakončovat. Oni ale hráli velice dobře. Trošku nás zaskočilo, že poprvé na jaře naskočil v základu Houda, který hrál dříve u nás. Kolem něj se všechno točilo, ve středu hřiště jsme s ním měli problémy. Po jedné z akcí, kdy si to narazili na jeden dotek, prošel hráč až před našeho gólmana a vyrovnal. My si pak dokázali vypracovat další šance a Ebenhöh nám vrátil vedení. To ale bylo z naší strany na dlouho všechno. Soupeř nás zatlačil, my neudrželi balón a dvakrát jsme měli obrovské štěstí, když jsme vykopávali balón za již překonaným brankářem z brankové čáry. Rozhodující byl až gól Ebenhöha na 3:1. Soupeř to už zcela otevřel a my ještě zvýšili po rohu střídajícím Radkem Černým. Gól na 4:2 jsme pak dostali v momentě, kdy jsme hráli v deseti při ošetřování Šinála, ale v závěru jsme to už naštěstí udrželi.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - L. Gitta [-] , J. Synek [-] , P. Houda [-] (75. J. Makrlík [-] ) , J. Švábek [-] , L. Pernglan [-] (46. M. Stoklasa [-] ) , V. Kulíř [-] , P. Hána [-] , T. Janků [-] (70. M. Futro [-] ) , P. Földeši [-] , M. Dvořák [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Šinál [-] (88. R. Černý [-] ) , V. Braun [-] , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] , D. Häusler [-] , M. Černý [-] (75. L. Černý [-] ) , J. Malý [-] (85. M. Pustovojt [-] ) , M. Bořil [-] (60. P. Jarina [-] ) , M. Tomášek [-]

ŽK: 61. T. Janků , 70. P. Földeši , 85. J. Makrlík - 42. M. Bořil , 72. P. Jarina .
Hráči zápasu: P. Houda - M. Šinál , R. Ebenhöh .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - NESVADBA Karel, ŠLAUF Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Dlouhý Újezd je kvalitní soupeř, ale myslím si, že vyhrajeme, i když to nebude lehký zápas. Máme skvělý tým.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů