3:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.05.2019 17:00

20.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Úněšov si poradil s Postřekovem


Branky


34. M. Hlous , 42. M. Meszáros (p.) , 84. J. Mižár - 83. J. Závodný , 89. J. Závodný (p.)
15

Fotbalisté Úněšova si v bitvě sousedů ze středu tabulky poradili s Postřekovem. Hosté začali střílet góly pozdě. Trefy Závodného ze závěrečné desetiminutovky prohru 2:3 neodvrátily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úněšov byl v prvním poločase lepší

Do Úněšova přijel Postřekov, který dokázal v jarní části soutěže sebrat body oběma nejlepším týmům soutěže. Také domácí Slavia se po horším vstupu do jara dostala do formy a tak se dala čekat zajímavá bitva. Domácí vstoupili do zápasu lépe a od začátku se tak hrálo především na polovině Postřekova. Hostům trvalo zhruba dvacet minut, než se trochu osmělili, ale i poté byli aktivnější domácí. Ti se také ujali vedení, když ve 34. minutě otevřel po rohovém kopu hlavou skóre Martin Hlous. V závěru poločasu navíc přišla penalta, kterou proměnil Michal Mezsároš a do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro Úněšov.

Trefy Závodného přišly pozdě

Do druhého poločasu hosté vstoupili se snahou se zápasem ještě něco udělat. Jejich šance ale končily na obraně Úněšova nebo brankáři Boudovi. Kontaktního zásahu se Postřekovští dočkali až v 83. minutě. To se k rozehrávce přímého kopu postavil Jiří Závodný, jenž se trefil přesně – 2:1. Hned po rozehrávce se však dostal za obranu soupeře Jakub Mižár a bylo to opět o dva góly. Hosté reklamovali ofsajd, leč praporek pomezního zůstal dole. V 89. minutě ještě Postřekov dostal možnost zahrávat pokutový kop, který zužitkoval opět Jiří Závodný, ale na případné vyrovnání už hosté čas neměli.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Tentokrát nám to úplně nevyšlo. Asi nám nesedlo hřiště, které bylo menších rozměrů, což nám většinou dělá problémy. Prvních 20 minut jsme byli jen pod tlakem. Nedařilo se nám držet míč, vázla rozehrávka. Připravovali jsme se na to, že jejich hráči jsou dobře technicky vybavení. To prokazovali jak ve středu hřiště, kde hráli hodně na jeden dotek, tak co se týče útočníků, se kterými měli naši hráči v některých chvílích velké problémy, i když jsme se je snažili zdvojovat. Po 20. minutě už jsme měli nějaké šance, bohužel nám ale nevyšla finální fáze. Soupeř měl několik rohových kopů, které všechny zahrávali na zadní tyč a my bohužel jeden z nich neuhlídali a vzápětí dostali druhý gól z penalty. V šatně jsme si řekli, že s výsledkem se ještě dá něco dělat, že je potřeba dát rychlý kontaktní gól. Hra se zlepšila, měli jsme tam šance, které jsme ale neproměnili. Kontaktní gól přišel až někdy deset minut před koncem z trestného kopu. Hned v zápětí jsme ale dostali gól z ofsajdu, který pomezní pustil. I poté jsme nabádali hráče, aby to nevzdávali a ještě bojovali, což vyústilo v pokutový kop a snížení na 3:2, ale už se nám nepodařilo srovnat. Když to shrnu, tak s prvním poločasem jsem byl zklamán, ze druhého už mám dobré pocity, ale bohužel jsme nedokázali dát vyrovnávací gól.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Bouda [-] - J. Křehlík [-] , M. Mižár [-] , M. Mižár [-] - J. Mižár [-] , M. Lakó [-] , J. Šebek [-] (85. D. Randa [-] ) , P. Nechutný [-] , M. Hlous [-] , M. Meszáros [-] - P. Eger [-] -

TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] , Z. Peroutka [-] (78. J. Steinberger [-] ) , F. Kreuz [-] , V. Cibotaru [-] (58. T. Ledvina [-] ) , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] , K. Kuželka [-] , V. Královec II [-] (78. D. Karlík [-] )

ŽK: 80. M. Meszáros - 69. L. Ledvina , 78. K. Škopek . ČK: 88. M. Mižár .
Hráči zápasu: J. Mižár , M. Hlous - J. Závodný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ČUBR Zbyněk - KAŠPAR Zdeněk, BÍBA Zbyněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

V jarní části je Postřekov dobrým týmem, obral o body týmy z horní části tabulky, a proto se přikláním k vítězství hostů.