3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodov si vyšlápl na třetí Chodovou Planou


Branky


13

Fotbalisté Chodova zastavili pětizápasovou vítěznou šňůru Chodové Plané. Třetí tým tabulky porazili 3:0. Na pohled jasný výsledek se ale zrodil až v závěru, kdy hosté ve snaze vyrovnat otevřeli hru a ještě dvakrát inkasovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefil se jen domácí Hruška

Souboj dvou týmů z horní části tabulky sliboval pohledný fotbal. A diváci, kteří si našli cestu na stadion, určitě zklamáni nebyli. Od začátku se hrálo oboustranně aktivně a před oběma bránami byly k vidění zajímavé situace. O něco lepší byli přeci jen fotbalisté Chodova, kteří také vstřelili jediný gól první půle. O ten se zasloužil Tomáš Hruška. Domácí si tak odnesli do šaten nejtěsnější náskok.

Naděje hostí odváli v závěru Lorenzové

I po změně stran pokračoval slušný fotbal. Hosté rozhodně měli šance na vyrovnání, ale tentokrát se střelecky nedařilo ani kanonýrovi Chvalovi. Nadále však hrozili i hráči Chodova. S blížícím se koncem začala hrát Chodovka vabank a za to přišel trest. V 80. minutě tak zvýšil na 2:0 Miroslav Lorenz a o pět minut později ještě pečetil skóre David Lorenz.

 

Chodov se v tabulce posunul na čtvrté místo. Na třetí Chodovou Planou navíc ztrácí už pouze tři body. Oba týmy se tak ve zbytku sezóny ještě klidně mohou porvat o medailové pozice.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Musím říci, že soupeř byl lepší, běhavější a hlavně pro nás byla brána zakletá. Nemůžu říct, že by to kluci vypustili jako minulý zápas, ale tentokrát se nedařilo po střelecké stránce. Divákům se fotbal musel líbit. K vidění bylo spoustu šancí na obou stranách, moc se nebránilo. Dlouho to bylo 1:0, v závěru jsme to otevřeli, zkusili hrát vabank a ještě jsme dvakrát inkasovali. Mrzí mě, že se zranil jejich dobrý útočník, kterému vypadlo rameno. Tímto mu přeji brzké uzdravení. Věřím, že porážka s mužstvem nic neudělá. Před sezónou jsme chtěli skončit do desátého místa. Body jsou tedy nahrané a nemělo by nás to nějak ovlivnit. Ambice na postup asi nemáme. Máme už spíše starší mančaft a doplnit tým je těžké, protože nemáme dorost.



Sestavy


TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] - M. Lorenz [-] (80. T. Cuhra [-] ) , T. Hruška [-] , J. Chmelík [-] , L. Richter [-] (85. L. Holar [-] ) , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , M. Holar [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] (82. K. Hrdinka [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-] , T. Ježdík [-] (65. M. Mikulík [-] )

Hráči zápasu: T. Hruška , M. Lorenz .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Pressl Václav - ZAVADIL Jan, UZEL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích