Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

16.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov na jaře jede, nezastavila ho ani Kdyně


Branky


12

Fotbalisté Postřekova na jaře chytili výbornou formu. V Kdyni zvítězili 4:1 a připsali si už třetí vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov poslal do vedení Vavřík

Souboj dvou celků ze středu tabulky měl být podle papírových předpokladů vyrovnaný. To začátek utkání i potvrzoval. Oba celky se spíše oťukávaly a snažili se hrát jednoduchý fotbal. Jako první se osmělili po dvaceti minutách hosté a ve 22. minutě se i ujali vedení. Fotbalisté Postřekova si vyměnili několik přihrávek v okolí šestnáctky soupeře. Míč se poté odrazil k Davidovi Vavříkovi a ten střelou z hranice šestnáctky otevřel skóre. Hosté se poté zase více zklidnili, hráli po zemi a měli více ze hry. Do konce poločasu už ale další gól nepadl.

Hosté nedali soupeři šanci na zvrat, Džugan už jen korigoval

Po změně stran pokračovala herní převaha Postřekova. V 51. minutě se hosté prosadili podruhé, autorem gólu na 0:2 byl Zdeněk Peroutka, který zakončoval hezkou akci do prázdné brány. Ani poté se žádný nápor Kdyně nekonal. Naopak, na 0:3 zvyšoval Adam Polák a v 67. minutě skóroval podruhé v zápase David Vavřík. Ten svůj výborný výkon korunoval parádní ranou z přímého kopu. V 72. minutě se dočkali čestného úspěchu i domácí, na 1:4 snižoval Michael Džugan. Hosté se poté už nikam nehnali a jelikož domácí pár nadějných příležitostí neproměnili, na konečném skóre se už nic nezměnilo.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Hodnotí se mi to pozitivně, třetí jarní zápas, třetí výhra. Prvních 15 minut bylo hodně vyrovnaných. Oboustranně se hrál jednoduchý fotbal s nakopávanými míči dopředu. My jsme si z toho celkem i vytvářeli šance, ale finální zakončení bylo špatné. Zhruba od 20. minuty jsme začali hrát více po zemi, více kombinačně. Dařily se nám finální přihrávky a tak jsme se dostávali i více do zakončení. Podařilo se nám i otevřít skóre a zbytek poločasu se dohrál za naší mírné převahy. O přestávce jsem hráče nabádal, aby pokračovali v naší hře a hráli trpělivě. To se podařilo, podařilo se nám vstřelit uklidňující druhý gól. Asi jsme na tom byli lépe fyzicky, domácí v některých situacích nestíhali. Za stavu 2:0 jsme očekávali nápor domácích, ale ten se nekonal. Druhý poločas už byl celkově v naší režii. Až za stavu 4:0 jsme už hodně zvolnili, soupeř se dostal do několika šancí a dali i gól. Pak jsme začali prostřídávat, hru rozkouskovali, aby se už nedostali do žádného tlaku a my to mohli v klidu dohrát.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - V. Černý [-] (52. J. Šmejkal [-] ) , R. Mathauser [-] , V. Kruml [-] , M. Janeček [-] , Z. Kováč [-] , P. Forst [-] (16. Z. Roubík [-] ) , L. Výškrabka [-] , M. Jarko [-] (67. M. Kratochvíl [-] ) , K. Forst [-] , M. Džugan [-]

TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] - A. Polák [-] (68. D. Karlík [-] ) , Z. Peroutka [-] (80. L. Klukan [-] ) , F. Kreuz [-] , V. Cibotaru [-] (55. V. Královec II [-] ) , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] (74. K. Kuželka [-] ) , D. Vavřík [-] , V. Královec [-]

Hráči zápasu: D. Vavřík .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šlauf Jiří - NEŠPOR Petr, KOSTELNÍK Lumír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: remíza

Myslím, že souboj týmů ze středu tabulky bude vyrovnaný a body by se mohly dělit.

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů