2:1
(1:0)
85. P. Opava
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Postřekov vyhrál doma i druhý jarní zápas


Branky


25. J. Němec , 80. A. Polák - 85. P. Opava
14

Fotbalisté Postřekova odehráli i druhý jarní zápas před svými příznivci a opět byli úspěšní. Chodský Újezd zdolali 2:1, když si v průběhu utkání vypracovali dvougólový náskok, který už hosté stačili v závěru jen korigovat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Postřekov udeřil po rohu

Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný. Týmy se spíše oťukávaly a na šance se tak čekalo až zhruba do 20. minuty. Poté začali přebírat iniciativu domácí fotbalisté, kteří ze své převahy vytěžili několik rohových kopů a z jednoho z nich udeřili. Jiří Závodný ho zahrál na zadní tyč, kde byl nehlídaný Jan Němec a ten hlavou otevřel skóre. I zbytek poločasu se odehrál spíše pod domácí taktovkou, ovšem další trefu už Postřekovští do pauzy nepřidali.

Postřekov nezastavilo ani střídání brankářů, hostující snížení

Krátce po změně stran museli domácí vystřídat brankáře. Karel Škopek měl už od začátku utkání problémy se zády a mezi tyče se tak postavil Jan Vodvářka, který akorát dorazil z utkání béčka v Klenčí. Po změně stran se hrál divácky atraktivní fotbal. Postřekov se snažil být i nadále aktivní, hosté zase chtěli vyrovnat. Druhý gól přidali v 80. minutě opět domácí. Po standardní situaci ještě gólman Krasnianyk dobře zasáhl, ale důrazný Adam Polák balón dorazil do sítě – 2:0. Hosté se nevzdali a v poslední desetiminutovce ještě dokázali navýšit tlak. Naději jim vykřesal v 85. minutě tečovanou střelou Pavel Opava, ovšem samotný závěr si už Postřekovští dokázali pohlídat a získali tak do tabulky další tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Měli jsme vlažnější vstup do zápasu. Nedařila se nám kombinace. Soupeř byl prvních dvacet minut hodně aktivní, rychlý, byli všude dřív. Nám se nedařilo držet balón pod kontrolou. Do té 20. minuty jsme byli horším týmem, ale soupeř neměl vyloženou šanci. Poté už jsme začali hrát to, co minulý zápas. Dobře jsme kombinovali, dostávali se do zakončení, dařilo se nám držet míč v blízkosti šestnáctky. Vyústilo to tím, že jsme měli několik standardních situací a rohových kopů a z jednoho z nich jsme vytěžili vedoucí gól. O poločase jsem hráče nabádal, aby pokračovali ve stejném tempu. To se dařilo. Problémy nám dělal hostující Petr Pikl, který se stahoval z útoku do středu zálohy a kvůli tomu nás uprostřed hřiště přečíslovali. Nám se ale dařilo jejich rozehrávku napadat a to vyústilo i v druhý gól. V závěru jsme se báli o výsledek, oni snížili po tečované střele na 2:1. Musím ale pochválit celý tým za to, že ten závěr odehráli takticky, hráli hlavou, což bylo pozitivní. Dobře jsme to dohráli na polovině soupeře.

TJ Chodský Újezd
Petr Tomek (trenér): Počítali jsme s vyrovnaným zápasem, protože soupeř byl v tabulce asi dvě místa pod námi, ale velmi dobře je známe. Věděli jsme o nich, že hrají kvalitní a tvrdý fotbal a myslím, takže jsme se mohli docela dobře připravit. Začali jsme s pěti záložníky, čtyřmi obránci a jedním útočníkem, s tím, že rozestavení případně přizpůsobíme průběhu zápasu. Hra byla zpočátku vyrovnaná, ale soupeř začal zvyšovat tlak a dokázal vstřelit první gól. Následně jsme vysunuli dopředu druhého útočníka a hra se přelévala nahoru – dolů. My dali tyčku, soupeř měl také šance, pro diváka to byl určitě dobrý fotbal. Po druhém gólu soupeře jsme to zkusili i se třemi útočníky, vystupňovali jsme tlak a dokázali snížit, ale srovnat se nám už nepodařilo. Za bojovnost a nasazení bych celý mančaft pochválil. Byl to vyrovnaný souboj a domácí byli spíše šťastnější.



Sestavy


TJ Sokol Postřekov
K. Škopek [-] (48. J. Vodvařka [-] ) - A. Polák [-] , Z. Peroutka [-] (83. D. Karlík [-] ) , F. Kreuz [-] (56. K. Kuželka [-] ) , V. Cibotaru [-] , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] (52. V. Královec II [-] ) , L. Ledvina [-] , J. Němec [-] (76. M. Votava [-] ) , D. Vavřík [-] , V. Královec [-]

TJ Chodský Újezd
O. Krasnianyk [-] - P. Opava [-] , J. Zivčák [-] (76. D. Maščák [-] ) , V. Pryvrattskyi [-] , T. Trejbal [-] , M. Samek [-] (57. I. Skopych [-] ) , P. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] , L. Pikl st. [-] , J. Pikl [-] , M. Beneš [-]

ŽK: 56. V. Královec , 56. A. Polák , 90. V. Královec II - 19. J. Pikl , 66. T. Trejbal , 71. M. Beneš , 90. P. Pikl .
Hráči zápasu: A. Polák , D. Vavřík - P. Pikl .
Počet diváků: 123. Rozhodčí: Bína Roman - ŠTĚPÁN Zdeněk, RADA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Bude to určitě vyrovnaný zápas, ale myslím si, že si Chodský Újezd nezaváhá a odveze si s Postřekova 3 body. Za mě výsledek 1:3.