Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 15:00

15.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá pokřtila nové dresy vítězstvím


Branky


13

Fotbalisté poslední Stráže déle než poločas trápili druhou Chodovou Planou, když na půdě favorita drželi nerozhodný stav 1:1. V závěrečné půlhodině se ale Chodovka rozjela a čtyřmi zásahy naději hostů na bodový zisk odvála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trefu domácího Benedikta odpověděl vyrovnáním Rubant

Fotbalisté Chodové Plané přivítali v příjemném jarním počasí poslední Stráž. Domácí navíc do utkání nastoupili ve zbrusu nových dresech, na což lákali také diváky. Zápas odstartovala lépe favorizovaná Chodovka, která se ujala vedení v 18. minutě zásahem Václava Benedikta. Hosté ale nehráli bojácně a ve 37. minutě se jim podařilo i vyrovnat. Již svůj čtvrtý jarní gól zaznamenal kapitán Daniel Rubant. Za stavu 1:1 se odcházelo také do kabin.

Závěrečná půlhodina patřila Chodovce

Do druhé půle vstoupili domácí náporem. Stráž odolávala do 60. minuty, kdy své kvality ukázal nejlepší střelec soutěže Pavel Chval, který strhl vedení na stranu Slavoje. O pět minut později navíc navýšil skóre svou druhou trefou Václav Benedikt a v té chvíli již bylo jasné, že se překvapení zřejmě konat nebude. Poté se ještě rovněž podruhé prosadil Pavel Chval a dvě minuty před koncem pečetil výsledek na 5:1 Tomáš Ježdík. Chodová Planá tak pokřtila nové zeleno-žluté dresy třemi body a v tabulce zůstává druhá.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Zápas druhého s posledním. Kluci se k tomu na začátku postavili laxně, ale v průběhu hry jsme zjistili, že rozhodčím se zrovna nechce úplně pískat rovinu, což zmínit musím. Na druhou stranu jsme si v poločase řekli, že jestli chceme vyhrát, tak musíme soupeře přehrát naši hrou. To se nakonec, jak už jsme si v této sezóně zvykli, povedlo. Po minulém roce se přitom moc změn neudělalo, ale přišli dva mladí kluci, kteří ten mančaft postavili znovu na nohy. Nastartovalo se to a šlapeme. Ani jsme nepočítali s tím, že bychom mohli hrát na čelních místech tabulky. Klukům chci říci velké díky, protože se začalo hrát docela tak, jak si představuji, i když ke stoprocentnímu nasazení tam ještě něco málo chybí. Zatím je to z naší strany kolektivní výkon a nebudu tak vyzdvihovat jedince. I náhradníci jsou vyrovnaní. Měli jsme několik zranění a i kluci ze střídačky do týmu zapadli.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , V. Benedikt [-] (78. D. Hanko [-] ) , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-] , K. Hrdinka [-] (46. T. Ježdík [-] )

TJ SOKOL Stráž
M. Tokar [-] - M. Novotný [-] , D. Rubant [-] - V. Hlaváč [-] , M. Jedlička [-] (73. L. Ondřich [-] ) , D. Pták [-] , V. Svoboda [-] (77. J. Andrle [-] ) , K. Pták [-] , B. Borys [-] , M. Hocmann [-] , O. Pták [-] (73. V. Borys [-] )

Hráči zápasu: P. Chval , V. Benedikt .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Červený Václav - ŠIMEK Jakub, SIROVÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Chodová Planá potvrdí roli favorita a vyhraje doma 2:0.