0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá zvítězila v Úněšově a posunula se na druhé místo tabulky!


Branky


25. J. Pelán , 89. P. Chval
15

Fotbalisté Chodové Plané zvládli na úvod jara těžký zápas na hřišti Úněšova. Na půdě ambiciózního nováčka zvítězili 2:0 góly Jindřicha Pelána a Pavla Chvala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úněšov měl více ze hry, skórovat však dokázal jen hostující Pelán

Fotbalové příznivce v Úněšově přivítalo na úvod jara pěkné počasí. Domácí se je také snažili potěšit dobrým výkonem a od začátku byli aktivnějším mužstvem. Chodová Planá však velmi dobře bránila a nepouštěla soupeře do šancí. Ve 25. minutě navíc hosté podnikli rychlý protiútok a Jindřich Pelán otevřel skóre. Nápor Slávie pak ještě zesílil, ale defenziva hostí nadále odolávala a domácí tak hrozili maximálně střelami z větších vzdáleností.

Domácím se vyrovnat nepodařilo, v závěru pečetil skóre Chval

Stejný obraz hry nabídl i druhý poločas. Domácí většinu jeho času strávili na své útočné polovině, ovšem platilo, že do čistých šancí se stále dostávali velice těžko. Rozhodnutí pak přišlo v samotném závěru. Brankář Chodovky Petrželka nejdříve skvěle vyrazil střelu, která mířila k tyči jeho svatyně. K míči se poté dostali jeho spoluhráči a z následného brejku pečetil výsledek na 0:2 Pavel Chval.

 

Chodová Planá se díky vítězství posunula v tabulce na druhé místo před Bělou. Hráči i fanoušci se již jistě těší na první domácí utkání jara proti Stráži, do něhož by měli fotbalisté Chodovky vyběhnout ve zbrusu nových dresech!



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Jiří Abramčuk (kapitán mužstva): Byli jsme kompletní, osvědčily se i nové posily Tonka a Ježdík, který nastoupil v průběhu zápasu. Upřímně jsem si myslel, že v Úněšově nevyhrajeme. Podařilo se nám ale dát první gól, oni potom dobývali bránu, ale v první půli neměli žádnou gólovku. Ve druhé nás pak podržel brankář Petrželka. Ten v závěru vytáhl takřka gólovou střelu a z protiútoku jsme dali na 2:0, takže bylo po zápase. Hráli jsme ze zabezpečené obrany, oni se snažili útočit, ale většinou měli jen nepřesné střely z dálky. Myslím, že všichni, co hráli, podali kvalitní a bojovný výkon. Moc často se nám nestává, že bychom uhráli zápas s nulou.



Sestavy


TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - Z. Hlous [-] , M. Mižár [-] , M. Lakó [-] , M. Mižár [-] , J. Křehlík [-] (84. R. Pokorný [-] ) - M. Meszáros [-] , J. Šebek [-] , M. Hlous [-] - E. Paulfranz [-] (80. D. Vávra [-] ) , P. Eger [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] (90. D. Hanko [-] ) , T. Sykal [-] (85. V. Benedikt [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] (67. T. Ježdík [-] ) , L. Tonka [-] , K. Hrdinka [-]

ŽK: 45. J. Šebek , 55. M. Lakó , 87. D. Vávra - 34. R. Ovčačík , 40. T. Sykal , 66. J. Pelán , 76. J. Abramčuk .
Hráči zápasu: J. Pelán , K. Petrželka .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: Fanfule Adam - RUBÁŠ Jaroslav, HÁLEK Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra domácích

Přestřelka Mižára a Chvala, tak bych popsal tohle utkání, oba týmy se soustředí spíše na hru dopředu a zapomínají zavírat zadní vrátka, ale věřím spíše Mižárovi a Úněšovu, takže 4:3 pro Úněšov.

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů