2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 10:15

14.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá udolala Chodov až na penalty


Branky


16

Fotbalisté Bělé zdolali na domácím hřišti Chodov až v penaltovém rozstřelu a druhé místo v tabulce tak přepustili Chodové Plané. Domácí se sice rychle ujali vedení, ale další gól už nepřidali a po změně stran se houževnatému Chodovu podařilo vyrovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý nástup Bělé podtrhl gól z rohového kopu

Fotbalisté druhé Bělé přivítali před slušnou diváckou návštěvou pátý Chodov. Domácí začali náporem. Hned v úvodu měl dobrou příležitost Bořil a v 7. minutě se už měnilo skóre. Martin Šinál zahrál rohový kop do malého vápna, kde si srazil míč do vlastní brány jeden z bránících hráčů. Hosté se začali zvedat zhruba po čtvrthodině hry a mohli i vyrovnat. Po centru z levé strany však osamocený útočník hlavičkoval zblízka nad. Další příležitosti Bělé přišly až v závěru poločasu. Útočník Bořil dvakrát běžel sám na brankáře Cihláře, ale ten ho v prvním případě vychytal a ve druhém Bořil trefil po kličce gólmanovi vracejícího se obránce.

Richter vyrovnal a poslal zápas do penalt

Po změně stran se domácí snažili přidat druhý gól, ale šance si vytvářel i Chodov. Dvacet minut před koncem přišlo vyrovnání. Dlouhý nákop lízl domácí obránce jen za sebe, Lukáš Richter pak byl u balónu dříve než vybíhající brankář Jarina. Richter mu tak prostrčil míč mezi nohama a následně ho poslal do prázdné brány. V samotném závěru pak ještě jeden z hráčů Chodova přestřelil domácí svatyni z malého vápna, takže fotbalisté Startu mohli být za remízu 1:1 ještě rádi.

Druhý bod zůstal v Bělé

Za nerozhodného stavu tedy následoval penaltový rozstřel. Ten vyšel lépe Bělé, která ho vyhrála výsledkem 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Nepodali jsme optimální výkon. Byli jsme trošku v očekávání, co bude po zimě následovat. Začátek jsme měli dobrý, vytvořili si nějaké šance. V 7. minutě pak přišel i vedoucí gól. První patnáctiminutovka určitě patřila nám. Plnili jsme, co jsme si řekli. Že na soupeře vlétneme a zkusíme rozhodnout už na začátku. Bylo to ale málo. Pak už z toho byl spíše jen platonický tlak a klidně jsme mohli i inkasovat. Až v závěru poločasu měl dvě velké šance Bořil. Pokud by jednu proměnil, asi by se to celé vyvinulo jinak. Ve druhém poločase už to byla spíše křeč, kdy jsme se snažili dát gól, ale klidně jsme mohli dva dostat. Nakonec jsme inkasovali po náhodném odkopu od brány a v závěru mohli i prohrát. Pro nás je to tedy ještě docela šťastný výsledek. Nebyla to hra podle představ našich ani diváků, ale dva body se počítají.




Sestavy


TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - P. Jarina [-] (83. V. Hošek [-] ) , D. Frank [-] (89. R. Černý [-] ) , R. Ebenhöh [-] , M. Bořil [-] (75. M. Pustovojt [-] ) , J. Malý [-] , V. Iščenko [-] (46. D. Häusler [-] ) , V. Braun [-] , L. Černý [-] , M. Šinál [-] (70. M. Černý [-] ) , M. Tomášek [-]

TJ Tatran Chodov
P. Cihlář [-] - M. Lorenz [-] (85. L. Holar [-] ) , L. Richter [-] , T. Hruška [-] , J. Chmelík [-] , P. Holar [-] , K. Kuboušek [-] , M. Holar [-] , D. Lorenz [-] , M. Holar [-] , P. Smazal [-]

ŽK: 26. J. Malý , 76. M. Bořil , 80. M. Tomášek - 52. M. Holar , 57. J. Chmelík .
Hráči zápasu: D. Frank - L. Richter .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: KLIK Jiří - MIČAN Jan, KOŘAN Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip experta: výhra domácích

Bělá potvrdí roli favorita a zvítězí 4:0.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích