T. Hrach 49.
3:0
(0:2) kont.
10. I. Butnaru
23. I. Butnaru (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Černice si doma neporadily s týmem Žichovic


Branky


49. T. Hrach - 10. I. Butnaru , 23. I. Butnaru (p.)
9

Další zajímavé utkání se odehrálo v Černicích. Přesto, že domácí brance Hracha dokázali v druhé půli snížit stav utkání hosté již své vedení dovedli až do konce. Dvěma zásahy strhnul vítězství na stranu svého týmu střelec Butnaru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky si připsal Butnaru

Na půdu silného soupeře přijely Žichovice. I když Žichovice přijely v poslepované sestavě, chtěly bojovat až do konce a odvést si co nejvíce bodů. Hned v 10. min. se dokázal známý kanonýr Butnaru. Krýsl rychle rozehrál autové vhazování na Butnara a ten se nymýlil 0:1. Černice limitovaly chyby v průběhu celého zápasu. Nej častější chybou byla epřesnost přihrávek a hlavně nepřesnost zakončení. Ve 23. min. šly Žichovice do dvou brankového vedení. Pro penaltu si došel do pokutového území Butnaru a sám si jí proměnil 0:2. Od této branky převzaly otěže hry domácí. Ale branku se jim nepodařilo vstřelit do konce poločasu.

 

Žichovice si vítězství pohlídaly

Ve druhém poločasu pokračoval tlak domácího týmu. V brance žichovic stál Pavel Janda, který předvedl výborný výkon. Ve 49. min. se postaral o snížení pěknou střelou k tyči po centru Hrach 1:2. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural (Trenér): V tomto utkání,bych okomentoval jen výkon našeho mužstva l když byl částečně ovlivněn výkonem zbylých dvou aktérů utkání. Výkon našeho mužstva nebyl na takové úrovni jako v začátku soutěže,kdy jsme příliš nepřesní v připravování šancí a jejich zakončení. O dalším dění v utkání bych nerad komentoval! Určitě se více dozvíme z komentáře delegáta utkání k výkonu rozhodčích!

TJ Žichovice
Tomáš Čakrt (Trenér): Od druhé branky nás Černice doslova mačkali, ale na víc než na snížení se vlastní nedisciplinovaností, nesoustředěností a hledáním příčin ve všem okolo, nezmohli. Mužem zápasu byl famózní golman Pavel Janda, který doslova v brance čaroval!



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] , M. Trnka [-] - M. Mur [-] , P. Toman [-] , Z. Hacker [-] , M. Müller [-] (58. M. Laibl [-] ) , P. Pechek [-] , F. Švejda [-] - J. Mastný [-] (88. M. Vít [-] ) , T. Hrach [-]

TJ Žichovice
P. Janda [-] - I. Butnaru [-] , J. Krýsl [-] , J. Smetana [-] , O. Chalupa [-] , M. Špírek [-] , V. Hanzlík [-] , P. Rojík [-] , R. Beneš [-] (75. J. Balák [-] ) , L. Mourek [-] , T. Hami [-]

ŽK: 65. Z. Daněk ml. - 93. P. Janda . ČK: 99. P. Pechek - 99. T. Čakrt .
Počet diváků: 298. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - HÁJEK Zdeněk, FANFULE Ladislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích