1:4
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice porazily Rokycany a dostaly se na druhou příčku tabulky


Branky


22

Velmi peprný zápas se odehrál v Rokycanech, kde bylo o zápletku postaráno. Souboj sousedů z tabulky a zároveň největší aspiranti na postup do vyšší soutěže. Velmi dobrém výkonu hostů se blýskl Müller který vstřelil dvě branky a hodně přispěl v k výhře nad domácím týmem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí na svém hřišti chtěli hned od začátku soupeři ukázat, kdo je tady doma. Prvních 20 min. nic soupeři nedarovali a vytvořili si velký úvodní tlak. Tento tlak však branku nepřinesla a hra se začínala více vyrovnávat. Šance si následně vytvářeli střídavě obě strany. Prolomit smůlu v zakončení se podařilo ve 34 min. Rozehraný roh se podařilo domácím odvrátit na hranici velkého pokutového území, kde si míč zpracoval Müller a přesnou střelou k tyči dostává tým do vedení 1:0. Vedení však netrvalo dlouho. Ve 38 min. se do útoku dostali domácím. Domácí vedli útok z kraje hřiště a vyslali pěkný centr do vápna. Zde vázla komunikace hostující obrany a míč doletěl až k Šafářovi, který neměl problém vsítit branku 1:1. Za tohoto stavu odešli obě mužstva do šaten.

 

Druhý poločas se nesl ve stejném rytmu, kdy si šance dokázali vytvářet obě strany. Přesto jeden tým byl v koncovce klidnější a přesnější. Hra vkročila do poslední 15-ti minutovky, když se míč dostal do vápna a to konkrétně k penaltovém puntíku. Tam si své místo hledal Pechek a přesnou střelou dostal svůj tým do vedení 1:2. Běží 81 min. hosté kombinují na pravé straně. Míč si vyměnili Pechek s Hohlbergem a poté vyslali míč do vápna. Tam svojí druhou brankou zvýšil vedení Müller 1:3. Tesně před koncem utkání se domácí dočkali ještě jedné branky. Vít přesně našel svého spoluhráče Hracha. Ten se rychlou kličkou uvolnil a přesně zakončil 1:4

 

Na 1 : 2 zvýšil Pechek ne příliš prudkým zakončením z hranice penalty,které se dokutálelo za brankovou čáru. 
1 : 3 rychlá kombinace po pravé straně mezi Pechkem a Hohlbergerem , zakončil ve vápně svým druhým gólem Múller. 1 : 4 po přihrávce Víta se z levé strany do vápna přihnal Hrach a po rychlé kličce prudce a přesně zakončil.

3.Po pomalém a nepřesném začatku,kdy jsme kazili přihrávky i zakončení se naše hra začala zlepšovat a to přinášelo větší starosti domácí obraně. Ani dva hráči "A" mužstva domácích, kteří nastoupili do druhé půle utkání nezdramatizovali a naše obrana si jejich protiútoky pohlídala.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Josef Aubrecht (Trenér): Vyrovnaný zápas, kdo dal 2 gól vyhrál, soupeř kvalitní zodpovědný, běhavý, my jsme lepili sestavu, ale to hráče neomlouvá, porazili nás individuální chyby, jsme B tým je nás málo a musíme kádr doplnit z talentovaných dorostenců, při absencích a zraněních některých hráčů, ne všichni jsou vítězné typy a fotbalu dávají vše co je v 1. A. třídě nutné, aby byly lepší výsledky, trochu smolný zápas, ale soupeř dal branky a na ty se fotbal hraje, gratuluji Černicím ke 3 bodům

TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural (Trenér): Po pomalém a nepřesném začátku,kdy jsme kazili přihrávky i zakončení se naše hra začala zlepšovat a to přinášelo větší starosti domácí obraně. Ani dva hráči "A" mužstva domácích, kteří nastoupili do druhé půle utkání nezdramatizovali a naše obrana si jejich protiútoky pohlídala.



Sestavy


FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - M. Spěváček [-] , J. Ječmen [-] (68. P. Ženíšek [-] ) , M. Kužma [-] (46. M. Veselý [-] ) , K. Bouše [-] (83. M. Wohlmuth [-] ) , J. Lev [-] (46. M. Debellis [-] ) , J. Řapek [-] , L. Brož [-] , J. Šafár [-] , Z. Milota [-] , J. Sefzig [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - P. Mlnařík [-] , F. Švejda [-] , M. Pinc [-] , M. Trnka [-] (67. P. Toman [-] ) - P. Pechek [-] (84. J. Nedvěd [-] ) , J. Müller [-] , M. Vít [-] - P. Stoilov [-] (60. T. Hrach [-] ) , J. Mastný [-] , M. Chvojka [-] (56. M. Hohlberger [-] )

ŽK: 30. Z. Milota , 73. K. Bouše - 52. M. Pinc . ČK: 88. M. Pinc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - MIČAN Jan, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: remíza