Kaznějov si proti Žihli zastřílel


Branky


21

Kaznějov měl před utkáním náskok čtyř bodů. Takže nás čekal další zajímavý souboj sousedů z tabulky. Žihle přijela s velkou obměnou sestavy, jelikož se trenér musel poprat velkou absencí hráčů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrubý vstřelil do 8 min. dvě branky a přinesl klid na kopačky domácích

Kaznějov na nic čekal a vlítnul do zápasu rovnýma nohama, což bylo hned vidět. V 6 min. dobře vyřešili akci v křídelním prostoru domácí a přesnou přihrávkou do vápna, kde se vyskytl Hrubý a z blízkosti se nemýlil 1:0. Hned za dvě minuty jsme mohli vidět totožnou akci. Opět se domácí dokázali prosadit v křídelním prostoru. Míč zatáhli až k brankové čáře na vápně a zpětnou přihrávkou hledali své spoluhráče. Výborný výběr místa prokázal Hrubý, který opět našel přihrávku a s klidem zakončil 2:0. Hosté se snažili kombinovat spíše v zadních řadách a do zakončení se dostávali jen ojediněle. Do poločasu udeřili opět hosté, kdy využili prostupnost hostující obrany a zcela osamocený Vašíček zvyšuje na 3:0 a zpečetil tak soupeřovo osud.

 

 

 

Domácí stále určovali tempo zápasu

Druhý poločas se odehrával v podobném rytmu. Nevýrazný výkon hostujícího týmu, který umožňoval Kaznějovu se dostávat často k zakončení. Domácí využívali dlouhých přihrávek na soupeřovo polovinu a přečíslení svého týmu. Nejdříve se prosadil ve 48 min. Tichý 4:0. I přes vyliký počet pokusů k zakončení se další branky dočkali domácí až v 75 min., kdy se prosadil svou druhou branmkou Vašíček 5:0. Čestný úspěch pro hosty se podařil až v 87 min. V po krásné individuální akci se prosadil Přibyl a upravil tak stav utknání na konečných 5:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský (Trenér): Náš výkon opět nebyl hoden týmu 1.A třídy a soupeř jasně a zaslouženě zvítězil. Pro náš výkon nemůže být ani omluva absence 8 .hráčů a doplnění 3 hráčů rezervy do základní sestavy.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
M. Mleziva [-] - J. Hrubý [-] (59. M. Mareš [-] ) , M. Tichý [-] , J. Hyneš [-] (80. F. Vaňourek [-] ) , J. Vondráček [-] , J. Kopač [-] (70. M. Fedorco [-] ) , V. Vašíček [-] (78. J. Gajdošík [-] ) , J. Kiss [-] , V. Pícl [-] , J. Valenta [-] , T. Vaneš [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - J. Hána [-] , D. Kunt [-] , J. Brož [-] , M. Rubricius [-] , J. Nový [-] , T. Krofta [-] , T. Přibyl [-] , Z. Vukliševič [-] , R. Otcovský [-] (53. L. Meiner [-] ) , L. Milan [-]

ŽK: 11. J. Kopač , 15. M. Tichý , 49. V. Vašíček - 34. M. Rubricius , 35. Z. Vukliševič . ČK: 66. M. Tichý - 69. T. Krofta .
Počet diváků: 185. Rozhodčí: Hodek Jakub - VALENTA Martin, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 3. 2019 08:38
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů