1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase Staňkova s Černicemi jsme branku neviděli


Branky


20

Bylo to zajímavé utkání dvou soupeřů z popředí tabulky. Černice jsou na jaře velmi silné, navíc oproti podzimnímu duelu nastoupili poprvé od začátku utkání s kanonýrem  Stoilovem. V základu navíc nastoupil i Michal Pinc, velmi dobrý fotbalista, který dříve působil v dresu Staňkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Střelci byli bohužel neúspěšní

Vstup do utkání bylo velmi opatrné. Oba dva týmy věděli o kvalitách soupeře a nechtěly nic v zápase podcenit. První však zahrozili hosté. Kdy se do šancí dostal nejdříve Petr Hohlberger a poté Michal Vít, ale šance zůstaly nevyužity. Domácí hrozili hlavně po centrech. Při jednom centru ropadnul míč k Tomášovi Tlustému, který ve vyložené šanci brankáře nepřekonal. Asi největší šanci prvního poločasu měli hosté, kdy vysunutý útočník Tomáš Pergl běžel sám na brankáře hostů, ten ale bohužel pro nás výborným zákrokem René Anders šanci zneškodnil. V závěru poločasu ještě zaváhal při zakončení hlavou Petr Stoilov a pokus Michala Pince domácí vykopávali z prázdné branky po překonání brankáře Ladislava Jánského. Stav utkání v prvním poločase se tedy neměnil.

Výborné výkony brankářů pokračovaly

Ve druhém poločase mírná převaha Černic pokračovala. Do velkých šancí jsme ale soupeře nepouštěli. Naopak domácí se mohli dostat do vedení po dvou solidních šancí, ale branku minuli. Po několik minutách se dostali do velké šance také hosté, po závaru v pokutovém území se dožadoval penalty Petr Stoilov, ale hlavni arbitr penaltu neodpískal. Chvilku potom se do šance dostal opět aktivně hrající Petr Stoilov, který po pěkné kombinaci stál tváří v tvář brankáři, ale také neuspěl. Následné nebezpečné pokusy zlikvidovala obětavá obrana domácích.   V závěru zápasu se do příležitostí dostávali domácí. Po standardní situaci vracel František Dolejš hlavou míč šikovně před branku Tomášovi Perglovi, ale k přesnějšímu zakončení chybělo jen velmi málo. Po jednom z protiútoků vysunul ideálně Vojtěch Mifek Tomáše Tlustého, situaci ale velmi pohotově vystihl a zlikvidoval pozorný brankář hostů. V poslední minutě opět došlo ke kontaktu Petra Stoilova obráncem, ale penalta se opět nepískala. Bohužel Petr Stoilov si v tomto souboji poranil koleno. 

Černice byly v penaltách neúspěšný

Po taktické bitvě dospěl zápas do penaltového rozstřelu, ve kterém opět kraloval brankář Ladislav Jánský a společně s domácími střelci penalt a domácí se zajistili druhý, velmi cenný bod pro nás.



Ohlasy k zápasu


FK Staňkov
Petr Kural (Trenér): V začátku utkání se obě mužstva hlídala, aby neudělali zbytečnou chybu. My jsme byli poprvé na přírodní trávě, tak nám na nerovném hřišti trochu vázla kombinace.

TJ Sokol Plzeň - Černice
Milan Kucharič (Trenér): Po zkušenosti z úvodu zápasu minulého kola v H. Bříze s Kaznějovem jsme chtěli zlepšit defenzivní činnost a to se nám během celého zápasu dařilo. Naše obraná čtveřice fungovala velmi dobře, bohužel už v průběhu poločasu se zranil kapitán Gust a museli jsme do ní zasáhnout. Do stoperské dvojice se posunul mladíček Drudík, střídající Bilik pak vyztužil levý kraj obrany a vedl si v utkání také velmi dobře. Hosté byli velmi fotbaloví, hráli kombinačně a hrozili především ze standardních situací,, při kterých hledali právě Stoilova. Velký kompliment v tomto zápase zaslouží celá naše obraná čtveřice (včetně střídajícího Bilika) a tradičně naše velká opora brankář Jánský, který udržel čisté konto i přes závěrečný penaltový rozstřel.



Sestavy


FK Staňkov
L. Jánský [-] - T. Pergl [-] , D. Drudík [-] , V. Mifek [-] , J. Šimůnek [-] , P. Gust [-] (31. P. Bilik [-] ) , J. Kubina [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , V. Záhoř [-] , T. Tlustý [-]

TJ Sokol Plzeň - Černice
R. Anders [-] - F. Švejda [-] , P. Mlnařík [-] , M. Pinc [-] , P. Toman [-] - M. Vít [-] , J. Müller [-] , M. Hohlberger [-] - P. Stoilov [-] , J. Mastný [-] , T. Hrach [-]

ŽK: 90. J. Šimůnek - 51. T. Hrach , 79. M. Pinc .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hamouz Jakub - LHOTÁK Luděk, VOCELKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Kovář

Expert: Martin Kalný
Tip experta: remíza

Výsledek zápasu: 1:1. Oba týmy mají silný útok, čehož jsou si vědomi, tudíž soudím remízu o dvou brankách.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů